Telefon Önerisi

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Yapmayın hocam ya pili çok üstün değil ancak S6 G4 den bariz üstün en azından günü çıkarıyor günlük kullanımda ılık oluyor kaldı ki oyun oynamak için telefon alanlar gitsin konsol alsın bunlar telefon adı üstünde oyun bilgisayarı değiller ya.
Dikkat ettiyseniz yazimda z5c modelinin batarya performansinin gundelik kullanimda iyi oldugunu belirttim. Kotu demedim. Ayrica yazimda z5c'nin batarya performansini s6,g4,note 4 ile kiyaslamadim. Olagan durumundan bahsettim.

Sony xperia z5c modelinin batarya performansi gundelik islerde basarili. Fakat ust seviye oyun oynamaya basladiginizda batarya performansi dusuyor. Bunun sebebi snapdragon 810 islemcisi. Oyun oynamaya basladinda islemci daha fazla guc sunabilmek icin guclu olan a57 cekirdeklerinide aciyor. Iste o zaman guc arttigi icin batarya performansi dusuyor. Z5c nin batarya performansi bu sekildedir.

Reaksiyon puanı
26
Dikkat ettiyseniz yazimda z5c modelinin batarya performansinin gundelik kullanimda iyi oldugunu belirttim. Kotu demedim. Ayrica yazimda z5c'nin batarya performansini s6,g4,note 4 ile kiyaslamadim. Olagan durumundan bahsettim.

Sony xperia z5c modelinin batarya performansi gundelik islerde basarili. Fakat ust seviye oyun oynamaya basladiginizda batarya performansi dusuyor. Bunun sebebi snapdragon 810 islemcisi. Oyun oynamaya basladinda islemci daha fazla guc sunabilmek icin guclu olan a57 cekirdeklerinide aciyor. Iste o zaman guc arttigi icin batarya performansi dusuyor. Z5c nin batarya performansi bu sekildedir.

Hocam oyunda çoğu telefonların batarya performansı düşüyor şuan 9-10 saat şarjı bitene kadar oyun oynatan telefon yok. Evet Snapdragon çok ısınan işlemci ağır grafikli oyunlarda bu konuda çok haklısınız.

Daredevil5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese teşekkür ediyorum galiba sd820li bi telefon bekliyeceğim teşekkürler herkese :)