Telefon Önerisi

Daredevil5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Z5 Compact almayı düşünüyorumda xperia x çıktı ne zaman gelir bilen varmı veya s7mi almalıyım fikir verebilcek varmı

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Z5 compact iyi telefon ama s7 daha iyi...Karşılaştırdığın iki telefon arasında da 1000-1100 lira kadar bi fark var yani...

murdax105nc

Asistan
Reaksiyon puanı
33
şu an z5compact ve s7 arasında kaldıysan z5compact öneren olacağını sanmıyorum. en fazla batarya ve minimal tasarımı tercih sebebi olabilir. s7 de daha iyi kamera, daha iyi ekran, daha iyi performans vaat ediyor. z5c şu an 1700 civarı. s7 çıkarsa düşüncem 2700 tl ama yine de iyimser bir beklentiyle minimum 2500 diyelim. bence aynı anda düşünülecek iki model değil.

Reaksiyon puanı
26
Selam Z5 Compact almayı düşünüyorumda xperia x çıktı ne zaman gelir bilen varmı veya s7mi almalıyım fikir verebilcek varmı
1500 TL civarında en iyi telefon bana göre Z5 compact.

Sadece kamerası LG G4 Samsung Galaxy S6 dan bir tık geride. Yoksa harika bir cihaz.

Ama Snapdrogon 810 û zorlarsan çok ısınıyor yani böyle durumla karşılaşırsan normal.

Daredevil5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi z5c 720p snapdragon 810 çok iyi olur ama sd820de yaklaştı x yada x performance alabilirim bende şuan s3 var :D

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
1500 TL civarında en iyi telefon bana göre Z5 compact.

Sadece kamerası LG G4 Samsung Galaxy S6 dan bir tık geride. Yoksa harika bir cihaz.

Ama Snapdrogon 810 û zorlarsan çok ısınıyor yani böyle durumla karşılaşırsan normal.
Lg g4 kamerası bir tık geridemi güldürdün beri

KİNG10UR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
S7 al bak keyfine gerçi xperia z5 compact ta iyi ama s7 den iyi değildir

Reaksiyon puanı
26
Benim iphone 4s var ama galiba yazın g4 e geçecem çok sorunu var öldü artık

Hocam kamera ekran hariç size Z5 Compact öneririm 1,5 aydan beri kullanıyorum. Arayüzü yağ gibi akıyor.

LG G4 Ekran kalitesi
ekran büyüklüğü
kamera kalitesi
kavisli tasarım olması
çıkarılabilir batarya yönünden iyi

Z5 compact
kısmi su geçirmemezlik
şarj süresi bakımından
kaliteli malzemesinden
işlemci bakımından
performans bakımından iyi

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Hocam kamera ekran hariç size Z5 Compact öneririm 1,5 aydan beri kullanıyorum. Arayüzü yağ gibi akıyor.

LG G4 Ekran kalitesi
ekran büyüklüğü
kamera kalitesi
kavisli tasarım olması
çıkarılabilir batarya yönünden iyi

Z5 compact
kısmi su geçirmemezlik
şarj süresi bakımından
kaliteli malzemesinden
işlemci bakımından
performans bakımından iyi
Hmm kamera ve ekran önemli çünkü 4simin kamerası çok kötü yaptığım gezilerde tabiri caizse saf gibi kalıyorum ve ekranıda öldü yani ve ne kadar z5 compact ın fiyatını bilmiyomda ama çok sony de olmasını istemiyom g4 ünde performansı o kadar kötü değil s808 kullanıyo ve ddr3 3gb ram var ve ucuz z5c nin fiyatını bilmiyom ama hb de g4 1300 tl

Reaksiyon puanı
26
Hmm kamera ve ekran önemli çünkü 4simin kamerası çok kötü yaptığım gezilerde tabiri caizse saf gibi kalıyorum ve ekranıda öldü yani ve ne kadar z5 compact ama çok sony de olmasını istemiyom g4 ünde performansı o kadar kötü değil s808 kullanıyo ve ddr3 3gb ram var ve ucuz z5c nin fiyatını bilmiyom ama hb de g4 1300 tl

O zaman git S6 al bir de powerbank bitir olayı Z5C S810 ve ddr4 2 gb ram kullanıyor.Ama S6 nın Sony kadar iyi güncelleme desteği vereği konusunda hiç beklentiye girme

Reaksiyon puanı
26
Sen s6 al dedin ya kamera konusundamı bunu kastettin
Bak sana şöyle söyleyeyim gündüz kamerada S6 LG G4 Z5C aynılar neredeyse hatta LG 1.8 diyafram dolayısı ile acayip parlak çekiyor gündüz gün ışığında Sony ise daha az parlak çekiyor f 2.0 diyafram var ama gel gelelim gece en rezil kamera bak gece zifir karanlığında yeteri ışıkta demiyorum z5C oluyor ama inan S6 dan sonra ekran boyutu gece kamera performansı hariç en iyi telefon Z5C

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Bak sana şöyle söyleyeyim gündüz kamerada S6 LG G4 Z5C aynılar neredeyse hatta LG 1.8 diyafram dolayısı ile acayip parlak çekiyor gündüz gün ışığında Sony ise daha az parlak çekiyor f 2.0 diyafram var ama gel gelelim gece en rezil kamera bak gece zifir karanlığında yeteri ışıkta demiyorum z5C oluyor ama inan S6 dan sonra ekran boyutu gece kamera performansı hariç en iyi telefon Z5C
Yani bende küçük diye ve kalın diye z5C a sıcak bakmıyorum

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
ISO değerini kısar olur biter parlak çekiyorsa (çekmiyor) manuel mod niye var ki :)

Çok karıştı burası S7 ile Z5c karşılaştırılmaz ki .

1500 seviyesinde arıyosan G4'e bak ekran kamera olarak daha iyi

Z5c' nin malzeme kalitesi , batarya süresi , suya dayanıklılık , parmak izi okuyucusu

S7 paran yetiyorsa al söylenecek bir şey yok burda :)

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Sony xperia z5c guzel bir urun. Hatta fiyatuda oldukca dustu. En son 1600-1700 lira bandindaydi. Urun oyun performansi konusunda oldukca basarili. Snapdragon 810'u 720p ekranda kullandiklari icin oyun performansi oldukca iyi. Genel sistem stabiliteside oldukca iyi. Kamera performansi o fiyat segmentinde olan urunlerin gerisinde kaliyor. Batarya performansi da gundelik kullanimda iyi ama oyun oynarken snapdragon 810un guc tuketimi cok oldugu icin pek dayanmiyor. Bu fiyatta alinir mi? Alinmasi icin ben tek bir sebep goruyorum. Ben kucuk ekranli tek el kullanima uygun, guclu bir telefon istiyorum diyorsaniz evet alinir. Onun disinda bence gerek yok.

Bu fiyat bandinda alabilceginiz urunler;

* samsung s6: 5.1" 2k ekrana sahip olan cihaz exynos 7420 islemcisine sahip. Bu islemcinin gucu snapdragon 810dan daha iyi. Kamera performansi cok iyi olan urunun ekranida kamerasi gibi cok basarili.

* samsung note 4: 5.7" 2k ekrana sahip olan urun exynoa 5433 islemcisini kullaniyor. Oyun gibi yuksek performans isteyen islerde lg g4 den daha basarili bir performans sunuyor. Arka kamerasi s6 gibi basarili. On kamerasi 1 puan geride.

* lg g4: 5.5" 2k ekran kullanan cihaz snapdragon 808 islemcisine sahip. Sade arayuzu sayesinde ram kullanimi az olan cihaz stabil bir kullanima sahip. Lg nin az ve oz ust model politikasi sayesinde hizli guncelleme aliyor. Ekran ve kamera performansi cok basarili. Oyun performansi note 4 un bir tık gerisinde.

Reaksiyon puanı
26
ISO değerini kısar olur biter parlak çekiyorsa (çekmiyor) manuel mod niye var ki :)

Çok karıştı burası S7 ile Z5c karşılaştırılmaz ki .

1500 seviyesinde arıyosan G4'e bak ekran kamera olarak daha iyi

Z5c' nin malzeme kalitesi , batarya süresi , suya dayanıklılık , parmak izi okuyucusu

S7 paran yetiyorsa al söylenecek bir şey yok burda :)

Konuda hata var hocam ben özetleme yaptım aynı sınıftaki telefonların rakipleri ile karşılaştırdım

Reaksiyon puanı
26
Merhaba,

Sony xperia z5c guzel bir urun. Hatta fiyatuda oldukca dustu. En son 1600-1700 lira bandindaydi. Urun oyun performansi konusunda oldukca basarili. Snapdragon 810'u 720p ekranda kullandiklari icin oyun performansi oldukca iyi. Genel sistem stabiliteside oldukca iyi. Kamera performansi o fiyat segmentinde olan urunlerin gerisinde kaliyor. Batarya performansi da gundelik kullanimda iyi ama oyun oynarken snapdragon 810un guc tuketimi cok oldugu icin pek dayanmiyor. Bu fiyatta alinir mi? Alinmasi icin ben tek bir sebep goruyorum. Ben kucuk ekranli tek el kullanima uygun, guclu bir telefon istiyorum diyorsaniz evet alinir. Onun disinda bence gerek yok.

Bu fiyat bandinda alabilceginiz urunler;

* samsung s6: 5.1" 2k ekrana sahip olan cihaz exynos 7420 islemcisine sahip. Bu islemcinin gucu snapdragon 810dan daha iyi. Kamera performansi cok iyi olan urunun ekranida kamerasi gibi cok basarili.

* samsung note 4: 5.7" 2k ekrana sahip olan urun exynoa 5433 islemcisini kullaniyor. Oyun gibi yuksek performans isteyen islerde lg g4 den daha basarili bir performans sunuyor. Arka kamerasi s6 gibi basarili. On kamerasi 1 puan geride.

* lg g4: 5.5" 2k ekran kullanan cihaz snapdragon 808 islemcisine sahip. Sade arayuzu sayesinde ram kullanimi az olan cihaz stabil bir kullanima sahip. Lg nin az ve oz ust model politikasi sayesinde hizli guncelleme aliyor. Ekran ve kamera performansi cok basarili. Oyun performansi note 4 un bir tık gerisinde.

Yapmayın hocam ya pili çok üstün değil ancak S6 G4 den bariz üstün en azından günü çıkarıyor günlük kullanımda ılık oluyor kaldı ki oyun oynamak için telefon alanlar gitsin konsol alsın bunlar telefon adı üstünde oyun bilgisayarı değiller ya.

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Yapmayın hocam ya pili çok üstün değil ancak S6 G4 den bariz üstün en azından günü çıkarıyor günlük kullanımda ılık oluyor kaldı ki oyun oynamak için telefon alanlar gitsin konsol alsın bunlar telefon adı üstünde oyun bilgisayarı değiller ya.
Bencede telefon dediğin konuşmak için sesi iyi gelicek iyi iketecek foroğraf ve video çekimi iyi olucak sosyal medyada kasmıyacak tasarımı kötü olmayaccak o kişiden kişiye deiğişir

Reaksiyon puanı
26
Bencede telefon dediğin konuşmak için sesi iyi gelicek iyi iketecek foroğraf ve video çekimi iyi olucak sosyal medyada kasmıyacak tasarımı kötü olmayaccak o kişiden kişiye deiğişir

Bu dediklerini Z5C fazlası ile yapıyor hatta arkadaşım sesin çok net geliyor konuşurken bunun nedeni nedir diye sordu ama sen istemiyorsun kalın küçük diyr S6 al gitsin takma bu kadar kafana