Daredevil5
Öğrenci
Selam Z5 Compact almayı düşünüyorumda xperia x çıktı ne zaman gelir bilen varmı veya s7mi almalıyım fikir verebilcek varmı
1500 TL civarında en iyi telefon bana göre Z5 compact.Selam Z5 Compact almayı düşünüyorumda xperia x çıktı ne zaman gelir bilen varmı veya s7mi almalıyım fikir verebilcek varmı
Lg g4 kamerası bir tık geridemi güldürdün beri1500 TL civarında en iyi telefon bana göre Z5 compact.
Sadece kamerası LG G4 Samsung Galaxy S6 dan bir tık geride. Yoksa harika bir cihaz.
Ama Snapdrogon 810 û zorlarsan çok ısınıyor yani böyle durumla karşılaşırsan normal.
BeniLg g4 kamerası bir tık geridemi güldürdün beri
G4 ve s6 yazsaydın yani ve koysaydın araya anlardım neys eyinede özür dilerimHayır Son Xperia Z5 Compact LG G4 S6 dan kamerası daha kötü onu demeye çalışıyorum
Önemli değil hocam olur öyle şeyler siz ne kullanıyorsunuz?G4 ve s6 yazsaydın yani ve koysaydın araya anlardım neys eyinede özür dilerim
Benim iphone 4s var ama galiba yazın g4 e geçecem çok sorunu var öldü artıkÖnemli değil hocam olur öyle şeyler siz ne kullanıyorsunuz?
Benim iphone 4s var ama galiba yazın g4 e geçecem çok sorunu var öldü artık
Hmm kamera ve ekran önemli çünkü 4simin kamerası çok kötü yaptığım gezilerde tabiri caizse saf gibi kalıyorum ve ekranıda öldü yani ve ne kadar z5 compact ın fiyatını bilmiyomda ama çok sony de olmasını istemiyom g4 ünde performansı o kadar kötü değil s808 kullanıyo ve ddr3 3gb ram var ve ucuz z5c nin fiyatını bilmiyom ama hb de g4 1300 tlHocam kamera ekran hariç size Z5 Compact öneririm 1,5 aydan beri kullanıyorum. Arayüzü yağ gibi akıyor.
LG G4 Ekran kalitesi
ekran büyüklüğü
kamera kalitesi
kavisli tasarım olması
çıkarılabilir batarya yönünden iyi
Z5 compact
kısmi su geçirmemezlik
şarj süresi bakımından
kaliteli malzemesinden
işlemci bakımından
performans bakımından iyi
Hmm kamera ve ekran önemli çünkü 4simin kamerası çok kötü yaptığım gezilerde tabiri caizse saf gibi kalıyorum ve ekranıda öldü yani ve ne kadar z5 compact ama çok sony de olmasını istemiyom g4 ünde performansı o kadar kötü değil s808 kullanıyo ve ddr3 3gb ram var ve ucuz z5c nin fiyatını bilmiyom ama hb de g4 1300 tl
Sen s6 al dedin ya kamera konusundamı bunu kastettinO zaman git S6 al bir de powerbank bitir olayı Z5C S810 ve ddr4 2 gb ram kullanıyor.Ama S6 nın Sony kadar iyi güncelleme desteği vereği konusunda hiç beklentiye girme
Bak sana şöyle söyleyeyim gündüz kamerada S6 LG G4 Z5C aynılar neredeyse hatta LG 1.8 diyafram dolayısı ile acayip parlak çekiyor gündüz gün ışığında Sony ise daha az parlak çekiyor f 2.0 diyafram var ama gel gelelim gece en rezil kamera bak gece zifir karanlığında yeteri ışıkta demiyorum z5C oluyor ama inan S6 dan sonra ekran boyutu gece kamera performansı hariç en iyi telefon Z5CSen s6 al dedin ya kamera konusundamı bunu kastettin
Yani bende küçük diye ve kalın diye z5C a sıcak bakmıyorumBak sana şöyle söyleyeyim gündüz kamerada S6 LG G4 Z5C aynılar neredeyse hatta LG 1.8 diyafram dolayısı ile acayip parlak çekiyor gündüz gün ışığında Sony ise daha az parlak çekiyor f 2.0 diyafram var ama gel gelelim gece en rezil kamera bak gece zifir karanlığında yeteri ışıkta demiyorum z5C oluyor ama inan S6 dan sonra ekran boyutu gece kamera performansı hariç en iyi telefon Z5C
Arkadaşlarım benle dalga geçiyor bu ne bit kadar aldığıma pişman oldum ya boyutu ile dalga geçiyorlar ancak ben çok memnunum tabiiYani bende küçük diye ve kalın diye z5C a sıcak bakmıyorum
İşte benimde dedim ya 4s im var oda bit gibi klavyedeki harfler resmen karınca kadar ve hiç video falan izlenmiyoArkadaşlarım benle dalga geçiyor bu ne bit kadar aldığıma pişman oldum ya boyutu ile dalga geçiyorlar ancak ben çok memnunum tabii
ISO değerini kısar olur biter parlak çekiyorsa (çekmiyor) manuel mod niye var kiBak sana şöyle söyleyeyim gündüz kamerada S6 LG G4 Z5C aynılar neredeyse hatta LG 1.8 diyafram dolayısı ile acayip parlak çekiyor gündüz gün ışığında Sony ise daha az parlak çekiyor f 2.0 diyafram var ama gel gelelim gece en rezil kamera bak gece zifir karanlığında yeteri ışıkta demiyorum z5C oluyor ama inan S6 dan sonra ekran boyutu gece kamera performansı hariç en iyi telefon Z5C
Merhaba,Selam Z5 Compact almayı düşünüyorumda xperia x çıktı ne zaman gelir bilen varmı veya s7mi almalıyım fikir verebilcek varmı
ISO değerini kısar olur biter parlak çekiyorsa (çekmiyor) manuel mod niye var ki
Çok karıştı burası S7 ile Z5c karşılaştırılmaz ki .
1500 seviyesinde arıyosan G4'e bak ekran kamera olarak daha iyi
Z5c' nin malzeme kalitesi , batarya süresi , suya dayanıklılık , parmak izi okuyucusu
S7 paran yetiyorsa al söylenecek bir şey yok burda![]()
Merhaba,
Sony xperia z5c guzel bir urun. Hatta fiyatuda oldukca dustu. En son 1600-1700 lira bandindaydi. Urun oyun performansi konusunda oldukca basarili. Snapdragon 810'u 720p ekranda kullandiklari icin oyun performansi oldukca iyi. Genel sistem stabiliteside oldukca iyi. Kamera performansi o fiyat segmentinde olan urunlerin gerisinde kaliyor. Batarya performansi da gundelik kullanimda iyi ama oyun oynarken snapdragon 810un guc tuketimi cok oldugu icin pek dayanmiyor. Bu fiyatta alinir mi? Alinmasi icin ben tek bir sebep goruyorum. Ben kucuk ekranli tek el kullanima uygun, guclu bir telefon istiyorum diyorsaniz evet alinir. Onun disinda bence gerek yok.
Bu fiyat bandinda alabilceginiz urunler;
* samsung s6: 5.1" 2k ekrana sahip olan cihaz exynos 7420 islemcisine sahip. Bu islemcinin gucu snapdragon 810dan daha iyi. Kamera performansi cok iyi olan urunun ekranida kamerasi gibi cok basarili.
* samsung note 4: 5.7" 2k ekrana sahip olan urun exynoa 5433 islemcisini kullaniyor. Oyun gibi yuksek performans isteyen islerde lg g4 den daha basarili bir performans sunuyor. Arka kamerasi s6 gibi basarili. On kamerasi 1 puan geride.
* lg g4: 5.5" 2k ekran kullanan cihaz snapdragon 808 islemcisine sahip. Sade arayuzu sayesinde ram kullanimi az olan cihaz stabil bir kullanima sahip. Lg nin az ve oz ust model politikasi sayesinde hizli guncelleme aliyor. Ekran ve kamera performansi cok basarili. Oyun performansi note 4 un bir tık gerisinde.
Bencede telefon dediğin konuşmak için sesi iyi gelicek iyi iketecek foroğraf ve video çekimi iyi olucak sosyal medyada kasmıyacak tasarımı kötü olmayaccak o kişiden kişiye deiğişirYapmayın hocam ya pili çok üstün değil ancak S6 G4 den bariz üstün en azından günü çıkarıyor günlük kullanımda ılık oluyor kaldı ki oyun oynamak için telefon alanlar gitsin konsol alsın bunlar telefon adı üstünde oyun bilgisayarı değiller ya.
Bencede telefon dediğin konuşmak için sesi iyi gelicek iyi iketecek foroğraf ve video çekimi iyi olucak sosyal medyada kasmıyacak tasarımı kötü olmayaccak o kişiden kişiye deiğişir
Bilmiyom galiba g4 alıcamBu dediklerini Z5C fazlası ile yapıyor hatta arkadaşım sesin çok net geliyor konuşurken bunun nedeni nedir diye sordu ama sen istemiyorsun kalın küçük diyr S6 al gitsin takma bu kadar kafana
Alma G4 kasa kalitesi çok kötü işlemci bakımından da S6 dan geri hem S6 da kablosuz şarj var hızlı şarj var bunlar çok önemli özelliklerBilmiyom galiba g4 alıcam