Telefon Önerisi

perkovis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba...
2000 tl max bütçem var
bu bütçeye telefon alıcam ama kafam çok karışık telefonda kullanıcağım şeyler:
1-)Oyun Oynamak (Kasmadan Rahat Bir Şekilde)
2-) Facebook,İnstagram,İnternet
3-)Kamera

Yani anlaşılacağı gibi kamera flan iyi olan tutunmuş kaliteli ve beni 2-3 sene götürecek Pil ömrü ise 1 günü rahat çıkartacak bişey arıyorum..
Xperia Z3,İphone 5s,Lg G3 gibi telefonlar var aklımda siz ne önerirsiniz samsung dan bıktım herkesin elinde samsung htc arayüz kötü onu da almam siz ne dersiniz.. ?

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
Kamera demisken nokia L 1020 kamera icin eb iyi telefon.

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1- Düzgün oyun zevki için 4 inçlik 5s i listeden çıkar.
2- Akıcı ve ısınmadan oyun zevki için 2k ekranlı G3ü listeden çıkar.
Sosyal medyayı zaten galaxy ace ilede kullanırsın. Kamera olarakta Z3 en performanslı telefonlardan biri. Belkide en iyisi. Yani benim tercihim Z3 yada Z3 compact.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesinlikle s5 almalisin bende var cok rahat kullaniyorum suan :D

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
1.)LG G3'u atabilirsiniz 2K ekran performansa olumsuz yansıyor. Batarya da dayanmıyor.

2.)Sosyal medya sıkıntı çıkarmaz. Telefondan telefona fark göstereceğini sanmam.

3.) Kamera liderleri Samsung LG ve Apple benim gözümde. Sony iyi hoş lens üretiyor da adam gibi yazılıma dokemiyor isi çok kötü kamera performansı sergiliyor.

Siz zaten açık açık 5S almak istiyorum ama çekincelerim var diyorsunuz.

mraliaras

Asistan
Reaksiyon puanı
12
2bin lira yerine 1400du sanırım zenfone 2 nib fiyati onu bekle onu al derim on numara beş yıldız bir telefon onlarin verdigi performansı sana oda verir

perkovis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lumia Kullandım çok rahatsız oldum bnce kullanışsız geriye xperia z3 kalıyor kamera pekte iyi değil diyorsunuz peki hangi telefon işimi görür samsung a5,s5 ?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Ios performansta en iyisi yani oyuna bire bir

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Samsung a5 s5 bosver verecegin paraya degmez. Z3 compact yabda 5s al. Kafana gore. İos mi istiyosun android mi karar ver eline al telefonlari icine sineni al.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar Merhaba...
2000 tl max bütçem var
bu bütçeye telefon alıcam ama kafam çok karışık telefonda kullanıcağım şeyler:
1-)Oyun Oynamak (Kasmadan Rahat Bir Şekilde)
2-) Facebook,İnstagram,İnternet
3-)Kamera

Yani anlaşılacağı gibi kamera flan iyi olan tutunmuş kaliteli ve beni 2-3 sene götürecek Pil ömrü ise 1 günü rahat çıkartacak bişey arıyorum..
Xperia Z3,İphone 5s,Lg G3 gibi telefonlar var aklımda siz ne önerirsiniz samsung dan bıktım herkesin elinde samsung htc arayüz kötü onu da almam siz ne dersiniz.. ?
android telefonlar yıl götürür fazlasını bekleme beklersen direk iphone a bak... :) samsung htc istemiyorsan sony e bak ama z3 iyi ama onunda z4 ü gelecek....lg g3 de ısın a problemleri ve şarj sorunu var kısa gidiyor ama z3 e bakabilirsin...

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
LG G3'ü boşver. Z3 ve 5s arasında karar ver, hangi telefonu daha çok istiyorsun? aradığın özellikleri düşün ve hangi telefon karşılayabilicek? bunları kendi kendine sorupta cevaplayabilirsin.

Z3 güzel bir telefon 9 saat 30 dakika şarj ömrü var 4 saat'te şarj oluyormuş. Sana kalmış, şarja önem veriyorsan z3 öneririm fakat şarj önemli değil diyorsan 5s öneriyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Oyun olarak en iyi performansı ios cihazlar veriyor, sosyal medya da her cihazla gezebilirsin. İoslarda facebook vs her hafta aralıksız kararlılık ve optimize için güncelleme dağıtımı oluyor.

Kamera olarak 5s'de tatmin edici Z3'de. Şarj süresine ve ekran boyutuna baktığımızda Z3 daha kayifli deneyim yaşatır oyun konusunda fakat 5s'in de performansı oldukça iyi, şarj ve ekran boyutu konusunda biraz sıkıntı olsada...

Onur Ibrahim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran fetişin yoksa ve ios istemiyorsan kesinlikle z3c öneririm bende z3 var harika bir telefon z3c daha performanslı ha eksiklik yaşıyomuyum hayır iphone 5s almanı önermem g3 lerde sıkıntı var zaten en iyi sony

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
ZenFone 2 beklemeni tavsiye ederim.Oyun ve kamera performansı olarak daha iyisini bulamazsın son çıkan üst segment telefonlar ile kıyaslama videoları mevcut youtube üzerinden izle ona göre karar ver.Hem fiyatıda diğerlerine göre daha uygun.

alemko06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iphone 5s kullanıyorum her şeyi güzel hoş gram kasma yok hiçbir şeyde fakat şarj konusuna gelince telefonu günde üç dört defa şarja taktığım doğrurur cebimde kablolarla gezmekten bıktım, bende değiştirmeyi düşünüyorum htc m8 xperia z2, z3 note 3 s5 lg g3 falan düşünüyorum da vazgeçemiyorum Apple'dan ! :dirol:

korkmazcakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım 700 tl ye elephone p5000 al kalan parayla 2 ay boyunca her hafta masaj yaptır.