Telefon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

artvincenter08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
meraba arkadaşlar Oyun kaldırabilen yani (fazla ısınamayan kasmayan) arayüzü güzel bol fotograf çekinen birisiyim, fotoğraf konusunda iddialı ,uygulama yüklemek konusunda sıkıntı yaşatmayacak bir telefon arıyorum iphone 4 kullanıyorum fakat garantisiz oldugundan bıde kullanımı dikkat gerektirdiginden biraz sogudum i phone"dan
aklım Sony Xperia z de kaldı fakat fazla bir telefon bilgim,arşivim yok bu yuzden yardımınız lazım bütçe max 1300 ve birde ögrenciyim sarjı idare etçek bi cihaz önerirseniz sevinirim :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

fikir vercek kimse yokmu :) ?

artvincenter08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2.0 farketmez bir telefon lazım pahalıysa 2.eli degilse 0 ını alırım diye fikirdeyim :)

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Paralel ithalat Z1- Z1C alabilirsiniz 1300-1400 arası.

artvincenter08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon baya iyiymiş başka önerisi olan varmı usta lg g2 de uygulama destegi varmı bunun hakkında pek bilgi bulamadım bataryası kullanımı felan güzel fiyata göre ideal :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

Kameraya önem veriyorsanız G2'yi eleyin direk.

Z1 veya Z1C alabilirsiniz, şu anda fiyatları ne kadar bilemiyorum ama bütçenize yakın bir miktarda diye hatırlıyorum.

Z1C Z1'e göre daha ucuz tıpa tıp aynı sadece ekran çözünürlüğü ve boyutu küçük o kadar, kamera vs aynı.

artvincenter08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
z1 de iyi bir secimde sadece ad yazıp kullanan arkadasların tavsiyelerinide yazsa güzel olurdu biraz gerçekci bilgilendirme olurdu nette taratmak yerine

- - - Mesaj Güncellendi - - -

g2 nin z1 e göre eksikleri var cok yer kaplaması kart destegi olmaması kamerasını sızden ögrendim z1c ile g2 arasında 100 150 oynuyo z1c yi elımde canlandırdım ben z den yanaydım fakat z1c kamera pil acısından iyi geldi tft ekran sorun degil :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Forumda bu tarz konular mevcut, zaten bütçenize göre alabileceğiniz bir kaç telefon var Z1C, G2, Nexus 5, GM Elite.

Lütfen konu açmadan önce biraz göz gezdirelim.

...
...
...

Not: Z1C alıp devam edin, G2 kullandım ve memnun değilim kronik sorunları var. Sony zperia z ultra kullandım kaliteli bir cihaz, Z1C almanızı öneriyorum, biraz forumu araştırabilirseniz telefonlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. G2 güncelleme desteği kötü, xperia Z serisine verilen güncelleme desteği gayet iyi, telefonu ayakta tutanda güncellemedir bir miktar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...