Telefon Önerisi Max. 3000 TL

Sizce hangisini satın almalıyım?

• Z5 Premium

Kullanılan: 0 0.0%
  • htc 10

Kullanılan: 8 38.1%
  • S7 Edge

Kullanılan: 13 61.9%

• Kullanılan toplam oy
    21
M

Murat Burç

SDN Okuru
Halen aynı şeyden bahsediyorsun.HTC 10'un ekranı ile s7 edge ekranı arasından ne anlayacaksın.Farkı gözetmek daha zor bence metal bir telefon daha dikkat çeker.Önde HTC logosu olmaması sayesinde telefondan pek anlamayanlar merak eder Samsung klasik neredeyse hep birbirine benzer htc 10 ile htc m9 arasındaki tasarımsal fark gibi.Çok yarıştirmak istiyorsan Ice wiew kılıf alır ekran beklemesini arttırım açık tutarım hangisi daha güzel görünüyor belli olur.Şimdi geleyim.Suya dayanıklı kısmına bende Bunu söyledim zaten bu iyi diye ama 300 tl vermek için bir sebep değil.TouchWiz'in neresi yetenekli bilmiyorum fakat stabil bir arayuz değil çok eleştiri alıyor.Sense çok düzenli sade stabil ve iş kolaylaştırıcı.
Touchwiz daha yetenekli
Toucwize artık hızlı ve stabil
Gerçekten edge ekranı ve always ondan daha fazlamı dikkat çekecek
Herywrde söylenen bir şey Htc 10 daha erkeksi bir telefon iken S7 edge daha premimum. Al benidi olan bir telefon

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Ses kalitesinden bahsediyorum.Tek hoparlor monodur yani tek çıkış.Tek çıkışın ne zararı dersen bir şarkı çalar iken tüm sesi vermez.Şöyle anlatayım.Şarkı çalar iken tüm enstrüman sesini veremez.Stero ses kalitesi ise çift çıkış yani müziğe daha çok ahenk katar kulaklıkta ve samsung telefonda dinle anlarsın farkı sana da iyi geceler.

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Renkler ve zevkler tartışılmaz.Bu kişiden kişiye değişen öznel bir cümle.Ve çok basit.

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Always on yapmak zor birşey değil.Ice wiew kılıf ı alırsın.Ekran uyanık kalmayı 30 dk ya getirirsin.Ekran Ice Wiew de açık kalir always on dan daha iyi görüntu olur dokunursun arada millet şaşırır napıyor bu diye

M

Murat Burç

SDN Okuru
Always on yapmak zor birşey değil.Ice wiew kılıf ı alırsın.Ekran uyanık kalmayı 30 dk ya getirirsin.Ekran Ice Wiew de açık kalir always on dan daha iyi görüntu olur dokunursun arada millet şaşırır napıyor bu diye
Niye ona para vereyim ayrıyaten edge erkanı diyorum daha şekil diyorum daha iyi video kalitesi diyorum daha iyi batarya daha seri çalışan bir işlemci diyorum küçük şeyleri kapattın bunları nasıl kapatacaksın

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
HTC 10 ile arasında en fazla 1 saat falan oynuyordur.Sen önce ikisinin çektiği videodaki farkları gör.1 saat uzayan batarya ve su altı için ben sana 300 tl fazla vermem.Deniz altında zaten dokunamıyorsun.

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Sen bu kağıt üstünde farklara 300 tl ödüyorsun da.50 tl falan olan Ice wiew alamıyorsun?

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Sana göre şekil gelebilir.Bana göre artık sıkıldığımız tasarım önceden diyorduk vayyy can telefon falan çok şekil diye artık yemiyoruz.HTC sağolsun.

Ak3La'

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Stabilite ve uzun kullanım istiyorsan htc 10 androidde en iyisidir. Sense arayüzü saf androide yakın en hafif ve en stabil arayüzdür.

Hyggelig

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Merhabalar, yakın zamanda telefonumu yenilemeyi düşünüyorum. Sizlerden ''maximum'' 3000 tl civarında telefon önerisi istiyorum. Iphone önermezseniz sevinirim Iphone'a karşı pek sıcak kanlı değilim. htc 10, Xperia Z5 Premium, S7 Edge arasında gidip geliyorum önerilinizi bekliyorum arkadaşlar :)

z5 premium bunların yanında sönük kalabilir normaldir.2200 e z5p alabiliyorken (sony garantili) , s7 ve htc 10 u 2900 e alabiliyorsunuz. e 700tl nin bi farkı da olsun bi zahmet. sony güzel gözüküyor. bende severim. son güncellemeler vs ile ısınma daha da indirilmiş deniyor. Şarj konusunda s7 edge ten geri kalacağı aşikar. s7 daha üstün bir cihaz. ama sony de aşktır ya :D

Çetin Akar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
s7 edge ve HTC 10 hangisini alırsan al mutsuz olmazsın emin ol ama benim gönlüm s7 edge taraftarı:)

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Sony de severim.Şu an elimde HTC Wildfire S ilk çıktığından beri ailecek kullandık sıra bende telefon çok harika stabil ama oyun performansi falan çok kötü normaldir.Kaç yıl oldu

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Sony de severim.Şu an elimde HTC Wildfire S ilk çıktığından beri ailecek kullandık sıra bende telefon çok harika stabil ama oyun performansi falan çok kötü normaldir.Kaç yıl oldu
Umarım HTC toparlar o zaman yeniden HTC'ye geçebilirim.:confused::)