- Konuyu başlatan
Forum Yolcusu
Öğrenci
Iphone'a karşı pek sıcak kanlı değilim ya 
Ozaman htc 10 uzun kullanımda daha iyi olur sizin için. Note 7 de alabilirsiniz. Edge önermem elde tutuş hissi hiç rahat değil ve çok dayanıksız. Başka bir forumda spigen kılıfla kullandığı halde yere düşüren, arka camı kırılan bir kullanıcı konu açıp yardım istiyorduIphone'a karşı pek sıcak kanlı değilim ya![]()
Uzun yorumlarınız için teşekkürler ben mobil cihazlardan aşırı derecede müzik dinleyen, video izleyen biriyim ses benim için önemli bi konu. Kamera mevzusuna gelicek olursak tercih yaparken ön kameranın iyi olmasını isterim şahsen. Kasasıda sağlam bir telefon okuduklarıma göre tüm bunlar beni htc 10 satın almaya itiyor açıkçası. Tekrardan hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar çok sağ olunBen olsam htc10 alırdım. Çünkü s7 edge ülkemizde exynos 8890'lı varyasyonu satılıyor. Sd820 daha iyi. Htc10 sd810 kullandığı için bit puan öne çıkıyor. Ön kamerası daha iyi. Ses performansı daha iyi. Bu sebeplerden htc10 alırdım.
Sağolun yorumunuz için htc 10 satın almayı düşünüyorum inşallahOzaman htc 10 uzun kullanımda daha iyi olur sizin için. Note 7 de alabilirsiniz. Edge önermem elde tutuş hissi hiç rahat değil ve çok dayanıksız. Başka bir forumda spigen kılıfla kullandığı halde yere düşüren, arka camı kırılan bir kullanıcı konu açıp yardım istiyordu
HTC 10 bence alınır.S7 edge önerirm fakat ön kamera vs htc 10 un daha iyi daha iyi bir ön kamera ve ses performansı istiyorsan htc 10 ama tasarımı ve pil önrüyle s7 edge te gayet mutlu eder hangisini alırsan al pişman olmazsın ikisinide gözün kaplı alabilirsin
ses ve kasa performansı için htc 10 gerisi için s7 edge...Merhabalar, yakın zamanda telefonumu yenilemeyi düşünüyorum. Sizlerden ''maximum'' 3000 tl civarında telefon önerisi istiyorum. Iphone önermezseniz sevinirim Iphone'a karşı pek sıcak kanlı değilim. htc 10, Xperia Z5 Premium, S7 Edge arasında gidip geliyorum önerilinizi bekliyorum arkadaşlar![]()
S7 Edgenin arkası çok dayanıksız ama edge ekranı ısıl işlem gördüğünden bir o kadar dayanikli ben s7 edge tercih ederdim sd 820 exynos 8890 farkını anlayamazsın ama ana kamera konusunda az ekran konusunda ise hissedilir şekilde fark var tabi htc 10un ses kalitesi ve ön kamerası daha iyiSağolun yorumunuz için htc 10 satın almayı düşünüyorum inşallah![]()
Tavsiye etmiyorum.LG G5 nasıl arkadaşlar?
LG G5 nasıl arkadaşlar?
Tavsiye ediyorum ama 3000 tllik fiyat bandında tavsiye etmiyorum çünkü fiyatı sürekli düşüyor hüsran yaşarsınız.Tavsiye etmiyorum.
HTC alınır.HTC 10 almalısin bence s7 edgeden sağlam.HTC sony gibi zırt pırt telefon da çıkarmıyor.Rahat satarsınız.Kamerada bence çok fark yok kağıt üstünde s7 edge önde parlaklık değeri düşük biraz ama otomatik daha parlak oluyor.Sadece kullanıcıya yok 3000 tl ye telefon alıyorsun rahat olmaya bak hepsi seni pişman etmez.S7 edge kırılır diye korkuyorum.Sonra çok pis para ödersiniz.Note 7 gibi fiyatına s7 edgeHTC al kaygın olmaz.
Ben ANDROİD çok kullandım hepsi de berbattı SONY biraz güzeldi HTC ve HTC SENSE en iyisi İdi şu anda İPHONE 4s kullanıyorum HTC'yi kapasitif dokunmatik yaparak içine ettiler ben ONE kullandım tek memnun kaldığım ANDROİD.Htc aşığıyim.Sevdiğim markalar
Htc
Sony
Asus
Lenovo
Sevmediğim
Apple
Samsung
nefret ederim.
Apple sever varsa gelsin münakaşa edelim
Kullandım en büyük favorimdi ama mağaza yüzünden bıraktım MİCROSOFT LUMİA 535.Android'i ios ile karşılaştirmaya çalışacaksan nexus ile karşılaştırın Samsung'un TouchWiz ile karşılaştırmayın.Bir sözüm daha var ios mu windows mu derseniz windows daha iyi derim.En iyisi wp bence kullanan bilir
Batarya olarak geri üstüne süper Amoled daha tasarruflu ve htc 10daki ekrandan daha başarılı htc 10 daha dayanıklı olabilir ama şu edge kesinlikle daha sık daha premimum masaya koyduğun vakit hiç bir telefonun cekemyicegi kadar dikkat çeker edge ekranı ve always on ekran ile video kısmında htc 10dan daha başarılı exynos 8890lu a7 edge snapdragon 820li htc 10dan daha seri çalışıyorBen düştüğünde tamirci aramak istemiyorum.Cambatarya olarak çok geri değil (bu iyi olduğu anlamına gelmesi anlamına gelmez)3500 mAh olsa tadından yenmezdi.
![]()
Tavsiye etmiyorum.
Android'i ios ile karşılaştirmaya çalışacaksan nexus ile karşılaştırın Samsung'un TouchWiz ile karşılaştırmayın.Bir sözüm daha var ios mu windows mu derseniz windows daha iyi derim.En iyisi wp bence kullanan bilir
Dxomark kamerada fotoya 88 videoya 86 vermiş htc 10 aKamerada kağıt üstünde dxomark bile ayırt edememiş yani pek fark yok
S7 edge çoğu yönden htc10dan gayet üstün bir cihaz ses kalitesi iyi olabilir htc 10un ama shiftsletw yapılan testlerde o kadar fazla fark olmadığı görülüyorBiraz da ses kalitesinden bahset istersen HTC 10 3.000 tl hak eder ama Samsung s7 edge 3.250 tl etmez
Exynos daha seri çalışıyorBana sağlamlık vermeyip mono kalitede müzik dinleyecekse bırak orda kalsın.HTC 10 da eleştiri alacak bir yer bulamadım.Diğer telefonları için bunlar söylenemez.HTC 10'un S7 Edge'den den eksikleri şunlar:
Suya dayanıklı olmaması(Birkaç dakika da olsa bi gideri var)
Kağıt üstünde S7 Edge'den kötü video çekmesi
Benim gördüğüm başka fark yok.Suya dayanıklılık için 300 tl daha ver.