Telefon Önerisi Max. 3000 TL

Sizce hangisini satın almalıyım?

• Z5 Premium

Kullanılan: 0 0.0%
  • htc 10

Kullanılan: 8 38.1%
  • S7 Edge

Kullanılan: 13 61.9%

• Kullanılan toplam oy
    21

Ak3La'

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Iphone'a karşı pek sıcak kanlı değilim ya :)
Ozaman htc 10 uzun kullanımda daha iyi olur sizin için. Note 7 de alabilirsiniz. Edge önermem elde tutuş hissi hiç rahat değil ve çok dayanıksız. Başka bir forumda spigen kılıfla kullandığı halde yere düşüren, arka camı kırılan bir kullanıcı konu açıp yardım istiyordu

Forum Yolcusu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ben olsam htc10 alırdım. Çünkü s7 edge ülkemizde exynos 8890'lı varyasyonu satılıyor. Sd820 daha iyi. Htc10 sd810 kullandığı için bit puan öne çıkıyor. Ön kamerası daha iyi. Ses performansı daha iyi. Bu sebeplerden htc10 alırdım.
Uzun yorumlarınız için teşekkürler ben mobil cihazlardan aşırı derecede müzik dinleyen, video izleyen biriyim ses benim için önemli bi konu. Kamera mevzusuna gelicek olursak tercih yaparken ön kameranın iyi olmasını isterim şahsen. Kasasıda sağlam bir telefon okuduklarıma göre tüm bunlar beni htc 10 satın almaya itiyor açıkçası. Tekrardan hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar çok sağ olun :)

Forum Yolcusu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ozaman htc 10 uzun kullanımda daha iyi olur sizin için. Note 7 de alabilirsiniz. Edge önermem elde tutuş hissi hiç rahat değil ve çok dayanıksız. Başka bir forumda spigen kılıfla kullandığı halde yere düşüren, arka camı kırılan bir kullanıcı konu açıp yardım istiyordu
Sağolun yorumunuz için htc 10 satın almayı düşünüyorum inşallah :)

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
S7 edge önerirm fakat ön kamera vs htc 10 un daha iyi daha iyi bir ön kamera ve ses performansı istiyorsan htc 10 ama tasarımı ve pil önrüyle s7 edge te gayet mutlu eder hangisini alırsan al pişman olmazsın ikisinide gözün kaplı alabilirsin
HTC 10 bence alınır.

Fanboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kesinlikle S7 Edge öneririm elime aldım ve çok hafif ve şık olmuş ve elime tam oturuyor.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhabalar, yakın zamanda telefonumu yenilemeyi düşünüyorum. Sizlerden ''maximum'' 3000 tl civarında telefon önerisi istiyorum. Iphone önermezseniz sevinirim Iphone'a karşı pek sıcak kanlı değilim. htc 10, Xperia Z5 Premium, S7 Edge arasında gidip geliyorum önerilinizi bekliyorum arkadaşlar :)
ses ve kasa performansı için htc 10 gerisi için s7 edge...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sağolun yorumunuz için htc 10 satın almayı düşünüyorum inşallah :)
S7 Edgenin arkası çok dayanıksız ama edge ekranı ısıl işlem gördüğünden bir o kadar dayanikli ben s7 edge tercih ederdim sd 820 exynos 8890 farkını anlayamazsın ama ana kamera konusunda az ekran konusunda ise hissedilir şekilde fark var tabi htc 10un ses kalitesi ve ön kamerası daha iyi

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
HTC 10 almalısin bence s7 edgeden sağlam.HTC sony gibi zırt pırt telefon da çıkarmıyor.Rahat satarsınız.Kamerada bence çok fark yok kağıt üstünde s7 edge önde parlaklık değeri düşük biraz ama otomatik daha parlak oluyor.Sadece kullanıcıya yok 3000 tl ye telefon alıyorsun rahat olmaya bak hepsi seni pişman etmez.S7 edge kırılır diye korkuyorum.Sonra çok pis para ödersiniz.Note 7 gibi fiyatına s7 edge :D HTC al kaygın olmaz.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
HTC 10 almalısin bence s7 edgeden sağlam.HTC sony gibi zırt pırt telefon da çıkarmıyor.Rahat satarsınız.Kamerada bence çok fark yok kağıt üstünde s7 edge önde parlaklık değeri düşük biraz ama otomatik daha parlak oluyor.Sadece kullanıcıya yok 3000 tl ye telefon alıyorsun rahat olmaya bak hepsi seni pişman etmez.S7 edge kırılır diye korkuyorum.Sonra çok pis para ödersiniz.Note 7 gibi fiyatına s7 edge :D HTC al kaygın olmaz.
HTC alınır.:)

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Htc aşığıyim.Sevdiğim markalar
Htc
Sony
Asus
Lenovo
Sevmediğim
Apple
Samsung
nefret ederim.
Apple sever varsa gelsin münakaşa edelim

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Htc aşığıyim.Sevdiğim markalar
Htc
Sony
Asus
Lenovo
Sevmediğim
Apple
Samsung
nefret ederim.
Apple sever varsa gelsin münakaşa edelim
Ben ANDROİD çok kullandım hepsi de berbattı SONY biraz güzeldi HTC ve HTC SENSE en iyisi İdi şu anda İPHONE 4s kullanıyorum HTC'yi kapasitif dokunmatik yaparak içine ettiler ben ONE kullandım tek memnun kaldığım ANDROİD.:(:(:):)

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Android'i ios ile karşılaştirmaya çalışacaksan nexus ile karşılaştırın Samsung'un TouchWiz ile karşılaştırmayın.Bir sözüm daha var ios mu windows mu derseniz windows daha iyi derim.En iyisi wp bence kullanan bilir

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Android'i ios ile karşılaştirmaya çalışacaksan nexus ile karşılaştırın Samsung'un TouchWiz ile karşılaştırmayın.Bir sözüm daha var ios mu windows mu derseniz windows daha iyi derim.En iyisi wp bence kullanan bilir
Kullandım en büyük favorimdi ama mağaza yüzünden bıraktım MİCROSOFT LUMİA 535.:(

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 edge Htc 10dan kamera ekran batarya bakımından daha üstün ki bu noktalar kritik noktalar htc 10 ise on kamerada üstün ben olsam s7 edge alırdım iki telefonunda performansı yeterince yüksek

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Ben düştüğünde tamirci aramak istemiyorum.Cam :( batarya olarak çok geri değil (bu iyi olduğu anlamına gelmesi anlamına gelmez)3500 mAh olsa tadından yenmezdi. :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben düştüğünde tamirci aramak istemiyorum.Cam :( batarya olarak çok geri değil (bu iyi olduğu anlamına gelmesi anlamına gelmez)3500 mAh olsa tadından yenmezdi. :D
Batarya olarak geri üstüne süper Amoled daha tasarruflu ve htc 10daki ekrandan daha başarılı htc 10 daha dayanıklı olabilir ama şu edge kesinlikle daha sık daha premimum masaya koyduğun vakit hiç bir telefonun cekemyicegi kadar dikkat çeker edge ekranı ve always on ekran ile video kısmında htc 10dan daha başarılı exynos 8890lu a7 edge snapdragon 820li htc 10dan daha seri çalışıyor
Ayrıca s7 edge suya dayanıklı

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Biraz da ses kalitesinden bahset istersen HTC 10 3.000 tl hak eder ama Samsung s7 edge 3.250 tl etmez

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Tavsiye etmiyorum.

Neden ?

Windows Phone ara yüzü çok iyi ve çok hızlı ama mağazası yüzünden değiştireceğim . Biraz destek verilse tokatlardı bir çok telefonu .

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Efsane bir işletim sistemi hani diyorlar ya ışte ios a 2 ram olsada tokatlar aynı şey wp de de var

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
HTC 10 suya dayanıklı olmasada birkaç dakika heryeri su ile kaplı dayanıyor.Hoperlorleri efsane birde muhteşem kulaklığı ilk kez htc bana ucuz geldi.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Biraz da ses kalitesinden bahset istersen HTC 10 3.000 tl hak eder ama Samsung s7 edge 3.250 tl etmez
S7 edge çoğu yönden htc10dan gayet üstün bir cihaz ses kalitesi iyi olabilir htc 10un ama shiftsletw yapılan testlerde o kadar fazla fark olmadığı görülüyor
S7 edge gayette 3300 tlyr hak ediyor htc 10da aslı da 3000 tlyr hak ediyor ama
S7 edge şu piyasada 3300 tlyr hak eden belkide tek cihaz

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Bana sağlamlık vermeyip mono kalitede müzik dinleyecekse bırak orda kalsın.HTC 10 da eleştiri alacak bir yer bulamadım.Diğer telefonları için bunlar söylenemez.HTC 10'un S7 Edge'den den eksikleri şunlar:
Suya dayanıklı olmaması(Birkaç dakika da olsa bi gideri var :D)
Kağıt üstünde S7 Edge'den kötü video çekmesi
Benim gördüğüm başka fark yok.Suya dayanıklılık için 300 tl daha ver.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bana sağlamlık vermeyip mono kalitede müzik dinleyecekse bırak orda kalsın.HTC 10 da eleştiri alacak bir yer bulamadım.Diğer telefonları için bunlar söylenemez.HTC 10'un S7 Edge'den den eksikleri şunlar:
Suya dayanıklı olmaması(Birkaç dakika da olsa bi gideri var :D)
Kağıt üstünde S7 Edge'den kötü video çekmesi
Benim gördüğüm başka fark yok.Suya dayanıklılık için 300 tl daha ver.
Exynos daha seri çalışıyor
Videoda s7 edge daha iyi
S7 Edgenin daha iyi bataryası var
S7 edge ekranda daha başarılı
S7 edge daha premium masada daha çok dikkat çekiyor
S7 edge suya dayanıklı
Toucwiz daha yetenekli
300 tl farkı hak ediyor
Shifttdelete hangi telefonun sesi daha iyi videosunu izlersen desibel farkinin çok olmadığını görürsun
İyi geceler

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Halen aynı şeyden bahsediyorsun.HTC 10'un ekranı ile s7 edge ekranı arasından ne anlayacaksın.Farkı gözetmek daha zor bence metal bir telefon daha dikkat çeker.Önde HTC logosu olmaması sayesinde telefondan pek anlamayanlar merak eder Samsung klasik neredeyse hep birbirine benzer htc 10 ile htc m9 arasındaki tasarımsal fark gibi.Çok yarıştirmak istiyorsan Ice wiew kılıf alır ekran beklemesini arttırım açık tutarım hangisi daha güzel görünüyor belli olur.Şimdi geleyim.Suya dayanıklı kısmına bende Bunu söyledim zaten bu iyi diye ama 300 tl vermek için bir sebep değil.TouchWiz'in neresi yetenekli bilmiyorum fakat stabil bir arayuz değil çok eleştiri alıyor.Sense çok düzenli sade stabil ve iş kolaylaştırıcı.