Telefon Önerisi Lütfen

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bütçe max. 1000 elimde nokia 6300 var o yüzden android yada ios istiyorum müzik fazla dinliyorum ancak htc kalitesine ihtiyacım yok pili uzun gitsin kamerada otofocus gibi özellik olması ve oyunları yavaşlamadan çalıştırmasını istiyorum aklımdan geçen 6 telefon var
iphone 4s (2. el)
motorola atrix hd (Türkiye'de fazla bulamayabilirim bir istanbulda gördüm)
galaxy nexus
bu üçü olmazsa da
galaxy sııı mini
galaxy ace 2
xperia go (telefon dayanıklı ama ön kamera yok)

yardımcı olursanız sevinirim :)

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bu telefonlardan başka istemiyorum diyosan bişe diyemem çünkü hiç biri beğenmediğim telefonlar ama başka olabilir diyosan bu kulvarda Lg L9 derim yeni bi site açılmış oradada fiyatı 750 civarında

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
başka da olabilir bunların dışında olması önemli değil bir de yaklaşık 4 yıl falan götürsün istiyorum o yüzden 4.0 ve üstü sanırım bunlarda go da güncelleme alacakmış

endozom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy s2, galaxy nexus, xperia p ve s3 mini o fiyata iyi telefonlar ben de alıcam bunlara bakıyorum

-MÜNZEVİ-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence istediğin özellikler 720 de fazlasiyla var hemde sifirini alirsin ne alirsan al hayirlisi olsun

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
l9 a iyi diyorlar fiyati falan da guzel windows u bende takip ediyodum ciktiginda arkadasim da 920 vardi 4s e gecti o pek onermedi bu sekilde listede 4s l9 ardından xperia p var ama o da onun batarya problem olabilir mi acaba ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

s2 bi de güncellemeyi kesin aldımı bilmiyorum

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
2 vatan 1 teknosa ya gittim l9 a lg piyasasi pek yok dediler nexus a da eski dediler ancak nexus s hala and 4 e gecebiliyorsa galaxy nexus gelecekteki guncellemeleri de alabilir o yuzden hala aklimda herkes s3 mini diyor s2 den daha iyi oldugunu belirttiler 4s hakkinda 2.el oldugu icin herhalde kimse yorum yapmadi sadece teknosa da gorevli zevkine gore s3 mini ve ya 4s dedi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende tel alıcam max 900-1000 tl istediğim özellikler : hızlı ve akıcı olması , oyunları donmadan çalıştırsın (dead trigger,temple run vb) , interneti hızlı olsun aklımdaki telefonlar : samsung galaxy ace 2 , nokia lumia 620 , samsung galaxy s3 mini , htc desire x sizce hangisi ? şimdiden teşekkürler.

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende tel alıcam max 900-1000 tl istediğim özellikler : hızlı ve akıcı olması , oyunları donmadan çalıştırsın (dead trigger,temple run vb) , interneti hızlı olsun aklımdaki telefonlar : samsung galaxy ace 2 , nokia lumia 620 , samsung galaxy s3 mini , htc desire x sizce hangisi ? şimdiden teşekkürler.

bunların içinde en iyisi bence desire x

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadasım 2. el düsünüyorsanız i phone 4s , htc one x bulabilirsiniz o fiyata ... Yok ben 0 alıcam diyorsanız samsung galaxy s2 android icin o fiyatta en iyisi wp 8 icin nokia lumia 720 ve ios icin de i phone 4 var baska telefon arama o kategoride en iyisi bunlar ha üstüne 100 lira daha koyarsın sanalpazardan falan 1100 e galaxy s3 alırsın o da bir alternatif

S

SDN Okuru

SDN Okuru
efehakan istediğim özelliklerin hepsi varmı desire x de ?

netmaniac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy s2, galaxy nexus, xperia p ve s3 mini o fiyata iyi telefonlar ben de alıcam bunlara bakıyorum

Dostum nexus al kafan rahat olsun, benim arkadaşlar nexus aldı, ben gittim iphone 4 aldım.
Ha memnunmuyum evet, Ama nexus gerçekten başarılı.
internette güzel fiyatlar indirimler çıkıyor yakalarsın alırsın.
Nexus kime yaptırırsa yaptırsın kaliteden şaşmıyor. Nexus cu lar da yeni nexus çıksın diye bekliyor.
http://www.teknosa.com/urunler/125070986/lg-e960-nexus-4-akilli-telefon
http://www.hepsiburada.com/liste/lg...x?productId=telceplge960nex&categoryId=371946
http://tektra.com.tr/lg/626-lg-nexus-4-siyah-e960.html
http://www.pazarturkiye.com/Product...P3-NEXUS-4-16GB-SIYAH-E960-NEXUS-4-BLACK.html

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bütçe max. 1000 elimde nokia 6300 var o yüzden android yada ios istiyorum müzik fazla dinliyorum ancak htc kalitesine ihtiyacım yok pili uzun gitsin kamerada otofocus gibi özellik olması ve oyunları yavaşlamadan çalıştırmasını istiyorum aklımdan geçen 6 telefon var
iphone 4s (2. el)
galaxy nexus
bu üçü olmazsa da
galaxy sııı mini
galaxy ace 2

Butceyi biraz daha artirabilirsen S3,arttiramazsan S3 mini ya da Desire X.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Google nexus al. Pil konusunda daha ileride. Ben cikti cikali samsung gs3 kullaniyorum. Cok memnunum. galaxy s4 de abartilacak kadar yeni bir teknoloji yok. Mesela samsung gs3 LTE versiyonu ab ulkelerinde satisa cikti. Galaxy s3 international versiyonu ciktiktan bir sene sonra lte versiyonu yari fiyatina ab ulkelerinde satisa cikiyor. Samsung gs3 lte versiyonu da alabilirsin. Htc one da tasarim ve ozellikleri bakimindan cok iyi telefon. Yeni cikan telefonlarin bir onceki modellerine gore vay canina dedirtecek ozellikleri yok. Lg donanim olarak iyi fakat sattigi urunun yazilim destegi cok kotu ve yerlerde surunuyor.

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeş 1000 TL ye kadar çıkacam demişsin, Desire X olsun, S2 olsun, L9 olsun bu telefonlar orta seviye telefonlar hepside çift çekirdek ve güçlü telefonlar değil, ileride iyi bir android sürümünde çeşitli kasmalar çıkarabilir.

LG L9 1GHz dual core, 1GB RAM, 5MP kamera, IPS LCD 4.7"
<== Distribütor Garantili, Ücretsiz Kargo 775,97 TL (akakce.com)

Samsung Galaxy SII 1.2GHz dual core, 1GB RAM, 8MP kamera, Super AMOLED Plus 4.3"
<== Distribütor Garantili, Ücretsiz Kargo 895,00 TL (akakce.com)

Samsung Galaxy SIII mini 1GHz dual core, 1GB RAM, 5MP kamera, Super AMOLED 4"
<== Ücretsiz Kargo 777,00 TL (gold.com.tr)

Samsung Galaxy Ace 2, 800MHz dual core, 768MB RAM, 5MP kamera, PLS LCD 3.8"
<== 669,00 TL (www.vatanbilgisayar.com)

HTC Desire X, 1GHz dual core, 768MB RAM, 5MP kamera, IPS LCD 4"
<== Distribütor Garantili, Ücretsiz Kargo 749,90 TL (akakce.com)

Sana tavsiyem LG P880 Optimus 4X HD, 1.5GHz quad core + plus, 1GB RAM, 8MP kamera, IPS LCD 4.7" e bakman, fiyatı diğerlerinden birazcık daha yüksek (954,00 TL - 999,00 TL) ama farkları bariz ortada ve 1000TL ye kadar çıkma fırsatın varsa al derim. Aklında olsun bu telefon Android 4.1 Jelly Bean güncellmesini aldı. Sanırsam S2, Desire X de aldı, yakın zamanda da LG L9 da alacaktı. SIII mini ve Ace 2 konusunda pek bir bilgim yok.

LG P880 Optimus 4X HD ile ilgili daha fazla bilgi istersen bu video çok yararlı olacaktır.

Google Nexus alırsan güncelleme konusunda hiçbir sorun yaşamazsın çünkü nexus serisini diğer telefonlardan ayıran özellik android sürümleri ilk bu telefonlara çıkması.
Motorola dan uzak dur derim, kendim Atrix MB860 kullanıyorum bence gayet güzel fakat telefonla uğraşmak isteyenler için güzel, eğer uğraşmak istemiyorsan asla motorola tavsiye etmem, güncelleme konusunda çok sorun çıkartıyor.
Arkadaşlar S3, demişler o seni biraz aşıyor galiba, nexus un fiyatı da aşar, bu seviyelerde ek olarak Xperia P yede bakabilirsin, hoş görünümlü, kaliteli bir telefon.
Kolay gelsin.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Gnex'e ver paranı, oyun performansı belki çok üst seviye olmaz ama cihaz Nexus sonuçta. :) Ya da sana Atrix HD Maxx bulabilirim ama pasaport bulman lazım, kayıttan düşmüştü en son. Maxx modeli resmi değil ama 3300 mAh bataryası var. 9 günü görenler var :)

orsa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
baştan tavsiye etmiyordum sony xperia neo kullandığım için ama eniştem
sony xperia z aldı ve mükemmel bir telefon o öneririm dediği için söylüyorum, telefon mükemmel

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar,Telefon alacağım haziranda yardımcı olursanız sevinirim
1) üst seviye oyun performansı lazım çünkü çok fazla oyun oynarım
2)film izlerim
3) telefonu uzun yıllar boyunca kullanacağım.
sizce hangi telefonu almalıyım?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
LG NEXUS 4 Gayet uygun fiyatlı ve S3ten daha iyi :)

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iphone 4s (2. el)
galaxy nexus
bu üçü olmazsa da
galaxy sııı mini
galaxy ace 2

Arkadaşlar adam Bütçem max 1000 tl demiş, lütfen Nexus 4 tavsiyesinden vazgeçin :)

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben diyorum, AHD Maxx, kayıt ettiririm derse 700 TL hiçbir şey değil o telefon için.

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben diyorum, AHD Maxx, kayıt ettiririm derse 700 TL hiçbir şey değil o telefon için.

Kardes AHD Maxx hangi telefon? :S

Atrix HD mi? Razr Maxx mı?

İnternette tek sitede buldum oda senin dediğin telefon galiba 700tl

Razr Maxx bataryalı Atrix HD

Eğer bu telefonsa biraz uğraştırır yaw, garantiside sorun

http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=54269395

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kardes AHD Maxx hangi telefon? :S

Atrix HD mi? Razr Maxx mı?

İnternette tek sitede buldum oda senin dediğin telefon galiba 700tl

Razr Maxx bataryalı Atrix HD

Eğer bu telefonsa biraz uğraştırır yaw, garantiside sorun

http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=54269395

Atrix HD Maxx Mode dediğimiz model, Razr Maxx'in 3300 mAhlık bataryasını kullanan bir Atrix HD. Kullanıcılar tarafından yapılıyor, girişleri ve değerleri aynı cihazda herhangi bir sıkıntı çıkarmıyor. Evet benim dediğim cihaz o. Beyaz AHD Maxx. Ben bizzat gördüm ve kullandım cihazı gayet iyi. Uzuuun pil ömrü ve orta seviye üzeri bir performans sunuyor. Cihaz kayıtsız ama temizdir. Bana üstteki cihazlardan hangisi dersen ben onu söylerim. Yine aynı sitede cihaza ait aradığın her şeyi de bulabileceğinin garantisini verebilirim. Kendim de üyeyim zaten oraya aynı nickle :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya Turkcell Nexus 4ü en fazla 1100 tldenmi ne satmıyomuydu ? Eee ?

ardaxl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütçenin biraz daha zorlayıp (100 tl filan) Nexus 4 alabilirsin

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
arkadasim s3 mini alacagina s3 al dedi turkcell e baktim s3 mini 989 s3 1149 tl xperia larda sar degerleri ne bakmadim riskli midir bilemem o yuzden karne indirimini bekliyorum

nexusun simdiki fiyatini bilmiyorum galaxy olanin lg de en son 1400 civariydi

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
s3 mini 989TL demişsin o telefondan uzak dur ilk çıktığı vakit 999 TL idi
hepsiburada'da 818TL

LG Nexus 4 ü 1100-1150 ye bulursan al ama o fiyatlara (güvenilir bir Nexus 4) bulabileceğini sanmıyorum.