Telefon öneri kararsızım...

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
A7010 iş görür. İyi bir telefondur. Vibe P1 ile benzer donanıma sahip ve parmak izi okuyucusu olan Huawei Honor 7'yi de düşünebilirsiniz.

Emreka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Shifdeletedeki bütün formdaşlara tşklerimi sunuyorum beni her şekilde aydınlattınız kararım şimdilik zenfone 3ü beklemek olacak inşallah fiyatı düşük olur...

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Zenfone 3 fanboyluğumuzu başkalarınada bulaştırdık çok şükür :cool:

TürkTuber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Gm 5 plus var ama sırf parmak izi okuyucusu yok diye istemiyorum

O telefonu ben kullanıyorum, evet o özellik dışında gayet güzel bir telefon. Arkadaş sanıyorum kararını vermiş ama belki konuyu okuyanlar da bir şeyler kapabilir. General Mobile 5M Plus 1000TL idi, hala öyledir muhtemelen. Hızlı şarj özelliği var, kamerası çok net çekiyor ancak video çekerken biraz sıkıntı çıkarıyor, sürekli netlemeye çalıştığı için falan. Onun dışında aylardır kullanıyorum arıza çıkartmadı, donma vs. çok nadir oldu ve saliselik. Alınabilecek bir telefon, fiyatı da uygun. Telefon düşünen arkadaşlar mutlaka bir göz atsınlar.

Emreka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Lenovo k5 note gördüm nette o nasıl bi cihazdır bilen kullanan dostlar varmıdır

Emreka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
O telefonu ben kullanıyorum, evet o özellik dışında gayet güzel bir telefon. Arkadaş sanıyorum kararını vermiş ama belki konuyu okuyanlar da bir şeyler kapabilir. General Mobile 5M Plus 1000TL idi, hala öyledir muhtemelen. Hızlı şarj özelliği var, kamerası çok net çekiyor ancak video çekerken biraz sıkıntı çıkarıyor, sürekli netlemeye çalıştığı için falan. Onun dışında aylardır kullanıyorum arıza çıkartmadı, donma vs. çok nadir oldu ve saliselik. Alınabilecek bir telefon, fiyatı da uygun. Telefon düşünen arkadaşlar mutlaka bir göz atsınlar.
Açıklaman için teşekkür ederim

Ghora

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
lenovo vibe p2 yi bekle derim yakında piyasada olucak 1200 tl arasında olucak bildiğim kadarıyla