Eski hesap22
Profesör
Zenfone 3 sizlik benceGm 5 plus var ama sırf parmak izi okuyucusu yok diye istemiyorum

Zenfone 3 sizlik benceGm 5 plus var ama sırf parmak izi okuyucusu yok diye istemiyorum
Fiyat aralığı 1500 tl üstü olursa zor benim için ama bekleyeceğim
Acaba casper via a1 olurmu
Çok teşekkür ederim honor 7 ninde tip şekil fena değilmişA7010 iş görür. İyi bir telefondur. Vibe P1 ile benzer donanıma sahip ve parmak izi okuyucusu olan Huawei Honor 7'yi de düşünebilirsiniz.
Rica ederim.Çok teşekkür ederim
Rica ederim.Shifdeletedeki bütün formdaşlara tşklerimi sunuyorum beni her şekilde aydınlattınız kararım şimdilik zenfone 3ü beklemek olacak inşallah fiyatı düşük olur...
Shifdeletedeki bütün formdaşlara tşklerimi sunuyorum beni her şekilde aydınlattınız kararım şimdilik zenfone 3ü beklemek olacak inşallah fiyatı düşük olur...
Gm 5 plus var ama sırf parmak izi okuyucusu yok diye istemiyorum
Açıklaman için teşekkür ederimO telefonu ben kullanıyorum, evet o özellik dışında gayet güzel bir telefon. Arkadaş sanıyorum kararını vermiş ama belki konuyu okuyanlar da bir şeyler kapabilir. General Mobile 5M Plus 1000TL idi, hala öyledir muhtemelen. Hızlı şarj özelliği var, kamerası çok net çekiyor ancak video çekerken biraz sıkıntı çıkarıyor, sürekli netlemeye çalıştığı için falan. Onun dışında aylardır kullanıyorum arıza çıkartmadı, donma vs. çok nadir oldu ve saliselik. Alınabilecek bir telefon, fiyatı da uygun. Telefon düşünen arkadaşlar mutlaka bir göz atsınlar.
Bu telefonda can alıcı şimdi baktımVibe p1 pro
Gm 5 plus alayım diyorum parmak izi okuyucusundan vazgeçtimK5 Note alacağına Meizu m3 Note al
Teşekkür ederim ama garanti servis sıkıntısı olmayacak model lazımM3 Note al onda birçok şey var
Adamsın hocam çok sağol önerilerin içinSeç beğen. Bence Moto G4 Plus önde gibi derim http://www.epey.com/akilli-telefonl...-telekom-honor-7_lenovo-moto-g4-plus_kaan-n1/