Telefon kılıfı boya olmuş geçmiyor ?

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
Bir süre önce pilot kalemiyle mulaj kağıdina birsey ler yazmıştım. Elim o kalemin boyası olmuş bende farkına varmadim. Telefonu tuttum da tuttum. Kılıfa haliyle mavi boya geçmiş. Şuan başka bir tane kullanıyorum ama o kılıf da benim için çok önemli. Üzerindeki boyalar nasıl geçer?
(kılıf şeffaf ve telefon da beyaz olunca? berbat gözüküyor)
İnternetten birkaç madde denedim de faydası olmadı. ?

bilalyldrm16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Derdini... Neyse bak git onu sıcak suya şok ve içine tükür tukurdukten sonra eline sünger al ve üstüne fairy dok sonra telefonun kabini sıcak suda ovalaya ovalaya yıka çıkmazsa cope at en fazla ne kadar olabilirmi bir kılıf.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kızgın atamyin guys ne yapabilirim yaniii

Son düzenleyen moderatör:

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,891
Derdini... Neyse bak git onu sıcak suya şok ve içine tükür tukurdukten sonra eline sünger al ve üstüne fairy dok sonra telefonun kabini sıcak suda ovalaya ovalaya yıka çıkmazsa cope at aq en fazla ne kadar olabilirmi bir kılıf.
herşeye maddi açıdan bakma belki ona gelmiş bir hediye belki onun için manevi değeri yüksek

MrGrфn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,290
Derdini... Neyse bak git onu sıcak suya şok ve içine tükür tukurdukten sonra eline sünger al ve üstüne fairy dok sonra telefonun kabini sıcak suda ovalaya ovalaya yıka çıkmazsa cope at aq en fazla ne kadar olabilirmi bir kılıf.

Forumda seviyeli konuşursanız iyi olur.

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139

Sagolun cevap için (bu arada neyi dert ettiğim sizi bozduysa yapacak birsey yok o sizin bakış acinizin farklıligindan.) iyi forumlar dilerim ??

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,891
Bir süre önce pilot kalemiyle mulaj kağıdina birsey ler yazmıştım. Elim o kalemin boyası olmuş bende farkına varmadim. Telefonu tuttum da tuttum. Kılıfa haliyle mavi boya geçmiş. Şuan başka bir tane kullanıyorum ama o kılıf da benim için çok önemli. Üzerindeki boyalar nasıl geçer?
bu arada ben olsam kılf üzerine resimler çizip üzerini boyayıp kendi kılıfımı tasarlardım

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,891
Bende öyle düşündum de en son çarem o olacak sanırım ??
bence en güzeli o olur veya sticerlar ile o boyanın üstünü kapatabilirsin

bende yeni telefon falan alınca kılıfını boyamak isterdim hep :P

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Kolonya ile çıkıyor.

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
Denedim de olmadı. Pilot kalemi + bir süre öyle kaldı düzeltmeye fırsatım olmadı maalesef
Kolonya ile çıkıyor.
Çamaşır suyu yapsam nolur acaba? Kılıf baskılı özel yapım bu arada

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
Sirkede birgün beklettim sorun olmadı ama? ??

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
Özel baskılı bir kilifti+ değerliydi de ondan şüphe ettim yoksa 30 40 TL icin laf etmiyorum konuyu garipseyenler ???

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
Kimyasal deneyin hocam. Spreyler falan var. Google’a leke çıkarıcı yazın. Oradaki ürünleri araştırın, derim ben.
Teşekkürler de kimyasal da biraz şüphe ettim kılıfa zarar verir mi diye ama baya cesaretlendim çamaşır suyu deneyeceğim ??

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,239
Asetat kalemlerinin arkasında silmek için silgileri olur. Onlarla çıkar büyük ihtimalle.

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
Çamaşır suyu yağcoz bingo ov diye birsey var cifin toz hali ama hala bana mıısn demiyooo

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Teşekkürler de kimyasal da biraz şüphe ettim kılıfa zarar verir mi diye ama baya cesaretlendim çamaşır suyu deneyeceğim ??
Bir ara komşu plastik bir tencere ile çorba getirmişti. Bu plastik tencerenin üstünde de çıkarılan etiketinin yapışkanı kalmıştı. Bende de etiket sökücü sprey vardı. Üstüne sıkıp peçete ile biraz sildim. Ne olsa beğenirsiniz? Etiket spreyi komşunun plastik kabının sütünü eritti. Pütür pütür oldu. Güya iyilik yapacaktık. İnternetten arayıp çok benzerini buldum. Hanım 2 hafta sonra yeni plastik tencereyi götürüp komşuya verdi. Ama bayağı mahçup hissettim kendimi.

O günden sonra bilmediğim bir yere etiket sökücü sıkmadım. ?

Siz de deterjanları/kimyasalları kullanırken dikkatli olun. Önce görünmeyecek küçük bir yerinde deneyin.