Kişiden kişiye değişir ama ben telefonun orjinal halini kullanmıyorum 3-5 ayda bir yavaşlıyor o yüzden arada format atıyorum ve düzeliyor.format atmak iyi değil diye biliyorum ama
Fazla olsun varsın. Hepsi aynı anda çalışmıyor ki.Biraz fazla gibi.
tamamdırEvet şarjına da bakın. 30 dakika sonra şarjı kaçmış kaç olmuş diye bir karşılaştırma yapabilelim.
hayır telefonŞuan bilgisayardan mı yazıyorsunuz?
Ben bu uygulamaların iş yaptığına pek güvenmiyorum ama siz kabı çıkarın bekleyin ve de denemek için kap olmadan 1-2 saat kullanın. Hava almıyorsa telefon ısınabilir.Bu 3 özelliği her ana ekrana geldiğimde yapıyorum
Wifi, Mobil veri gibi özellikleri falan hepsini kapatayım mı?Olmaması lazım, şuan telefonunuzun şarjı kaç?
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman 30 dakika sonra görüşürüz bu süre içinde telefonunuzu ellememeye dikkat edin.
ama ben yüklemedim bu uygulamaları kendiliğinden yüklüydüBen bu uygulamaların iş yaptığına pek güvenmiyorum ama siz kabı çıkarın bekleyin ve de denemek için kap olmadan 1-2 saat kullanın. Hava almıyorsa telefon ısınabilir.
Tamam uygulamalar bir problem arz etmez. İsterseniz boş dursun isterseniz kapayın ama kullanmayın.Wifi, Mobil veri gibi özellikleri falan hepsini kapatayım mı?
birde şunu eklemek istiyorum ben telefonu alali 1 buçuk ay falan olucak hep karanlık mod da kullandım
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama ben yüklemedim bu uygulamaları kendiliğinden yüklüydü
ama nasıl silebilirim bunlarıBiliyorum, arkadaş onları bir halta yaramıyor demek istedi. Yani hızlandırmıyor telefonu demek istedi.
karanlık mod ısınmasına etki yaratabilir mi?Tamam uygulamalar bir problem arz etmez. İsterseniz boş dursun isterseniz kapayın ama kullanmayın.
Antivirüsü diyorsanız siz indirdiyseniz ayarlardan silebilirsiniz.ama nasıl silebilirim bunları
Hayır.karanlık mod ısınmasına etki yaratabilir mi?
herkes aynı fikir miO zaman bataryayla alakalı bir şey olabilir.
nasıl bir terslik anlamadığım içinAyarlar - telefon hakkında - derleme numarasına 7 kere basıp geliştirici seçeneklerini açın - çalışan hizmetler bölümünde bir terslik sezerseniz virüs bulaşmış olabilir.
Yani farklı bilmediğiniz biruygulama o listede varsa.Ayarlar - telefon hakkında - derleme numarasına 7 kere basıp geliştirici seçeneklerini açın - çalışan hizmetler bölümünde bir terslik sezerseniz virüs bulaşmış olabilir.
2. maddeyi nasıl yapacağımTelefonun ısınmasının belli nedenleri vardır
1) hızlı şarj özelliği açıkken fazla enerji çektiği için ısınır veya orjinal sarj adaptörü değilsede ısınmaya yol açar siz şarjdan çektikten sonra ısınmış şekilde alabilirsiniz 5-10 dk bkleyin sora kullanmaya başlayın
2) Uygulamalar arka planda çalısıyor olabilir aynı anda çalısan uygulamalar ısınmaya yol açar xiaomi cihazlarda güvenlik uygulamasına girip depolama, ram ve pil optimizasyonu yapıp temizleyin
3) yüksek ayarda oyun oynamak ısınmaya yol açar grafikleri düşürmeyi deneyin oyun oynadıktan sonra ısınmış şekilde şarja takarsanız daha çok ısınacaktır
4) hava koşullarınında etkisi olabiliyor özellikle sıcak havada kullanmak ısındırıyor serin ortamlarda oyun oynayın
5) Kılıf ve aksesuar ile kullanmakta ısınmaya yol açar oyun oynarken ve şarj ederken kılıfını çıkarabilirsiniz
6) Bataryası sıkıntılı olabilir batarya uygulaması indirip marketten bir kaç gün inişleri çıkışları takip edin sorun var ise garantiye gönderebilirsiniz batarya sıkıntısı yüzündende ısınabilir.
7) Güncellemeler yüzündende ısınabilir bazı arayüz güncellemeleri sıkıntılı olabiliyor xiaomi arayüz güncellemeleri sıkıntı yaratıyor özellikle miui 12 sürümünde format çözümü
Son çare bunlar olmaz ise format en iyi çözüm olabilir ve garanti yolunu tercih edebilirsiniz
Aklıma gelenler bu kadar
Malwarebytes kurup tarama yapar mısınız?arkadaşlar benim telefonum 2-3 gündür ısınıyor sebebi nedir. acaba şarjı 70-80 lerdeyken şarja takiyordum ondan kaynaklı olabilir mi ?