Telefon İptal Oldu! Galaxy S

kernel32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Android 2.3.5 yüklü idi makinada. Burada bir konu daha açmıştım MİUİ adında rom kurabilirsin denmişti. Araştırdım Android 4.0 ROM larını buldum. Root olamıyorum telefon recovery modda açılmıyor. Odin ile ROM u kurmaya çalışırken partition table bozuldu. Partition Table yükledim. Bu seferde ROM kurulmadı. Daha sonra stock rom a geri dönmek için stock romu yükledim. Odin PASS! dedi ve tamamladım dedi debug ekranında. Ancak Hala Download Modundaydı telefon yaklaşık 15 dk sonunda pilini çıkarttım.
Şimdi ise makina tamamen açılmıyor. Yani ekrana görüntü dahi gelmiyor sanki pili bitmiş gibi Şarja takıyorum pil doluyor simgeside gelmiyor ekrana.
Ne yapabilirim?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Muhtemelen telefonun boot dosyasını uçurmuşsun

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
sanki download modunda açıyormuş gibi aç telefonun ekrana görüntü gelmese bile odin telefonu görmesi lazım.

AndroM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonunuzun boot işlemi çökmüş o yüzden açmıyor istek üzer jtag ile boot tamiri yaparız ilgilenirseniz mail adresinizi pm'den yazabilirsiniz..

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bataryayı çıkar on dakka bekle sonra download modda açmayı dene açılması lazım beşyüz kere rom yüklemişimdir yarıda kaldığı falan da oldu telefonun açılmadığını görmedim

oduncu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öncelikle geçmiş olsun, usb kablosundan telefona takıklan kısmının yanlış hatırlamıyorsan 1 ve 5 nolu uçlarını 330 ohm direnç bağla ve telefonun usb soketine tak telefon direk olarak download modunda açılır.

kernel32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android 4 ü nasıl kurarım elinde rom olan varmı odin ile filan lütfen yardımcı olun ya ben telefonu bozucam yada o android 4 ü kurucam bu gidişle :(

--- Mesaj Güncellendi ---

Odin ile de görmedi download mod açmayı deniyorum ekrana LCD nin ışıkları bile gelmiyor hani 3 yıl kullanılmamış pili bitmiş telefon gibi hareketsiz yatıyor... :(

AndroM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android 4.0 kuramazsın kursan bile kamera wifi çalışmaz ikincisi cihazı hiç bir şekilde açmıyorsa "BOOT" uçmuştur..

kernel32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kuranlar var adamlar sadece video çekiyor. Lock ekranında Kamera açma koymuşlar 4.0 da adam kamerayıda açıyor wifi dan internetede giriyor videolarını gördüm. Burayada sordumda işte miui dediler kuramadık gitti. Boot gitse en azından ekrana linux komutları görünüyor diyorlar.
Teknik servise götürsem alırlar mı?

--- Mesaj Güncellendi ---

Youtube Video
http://www.youtube.com/watch?v=KdXmokfLK9s

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
galaxyS'e [MENTION=101322]serkan94[/MENTION] kurmuştu gelince nasıl yapıldığını detaylı anlatır ama anladığım kadarı ile sizin boot uçmuş ve anakartına yeniden yüklenmesi lazımki bu olay sizi aşar daha profesyonel yardım almanız gerek

kernel32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Garanti 1,5 Yıl var götürsem yapmazlar heralde. uff yaa :@ Ulan hep diyorum samsung aldığıma pişmanım ama telefon alırken gidip yine samsung alıyorum. Keşke sony alsaydım yaa abimin telefon on numara çalışıyor. Root kapalı o kapalı bu kapalı "adi heriflerrr!" :@

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Android 4.0 kuramazsın kursan bile kamera wifi çalışmaz ikincisi cihazı hiç bir şekilde açmıyorsa "BOOT" uçmuştur..

İnsanları neden yanlış yönlendiriyorsunuz xdada bir çok ıcs rom var hepsinde kamera ve wifi çalışıyor bizzat denedim biraz araştırıp sonra yorum yazsanız daha ii olur

kernel32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oseyto Sende mi Galaxy S kullanıyosun? Benimki I9003 benim için android 4 rom u varmı?