Merhaba. Xiaomi Remdi Note 9 adlı ürünü aldım.Fakat ürün beklediğim gibi çıkmadı ve iade etmek istiyorum ve sorun çıkar mı?.Bunu merak ediyorum Hepsiburada dan aldım ve 4 5 gündür kullanıyorum iadede sorun çıkar mı
Yalnız cihazı aldığın gibi göndermen gerekiyor. Kutusunda yırtık vb. olmamalıAyın 2'sinde aldım iade için gönderirsem sorun çıkar mı
İade kabul edilmez. Üründe herhangi bir kusur veya arıza yoksa kabul etmezler. Sim kart ve Wi-Fi ile herhangi bir ağa bağlandığın an cihaz 2. El kategorisine giriyor çünkü.Merhaba. Xiaomi Remdi Note 9 adlı ürünü aldım.Fakat ürün beklediğim gibi çıkmadı ve iade etmek istiyorum ve sorun çıkar mı?.Bunu merak ediyorum Hepsiburada dan aldım ve 4 5 gündür kullanıyorum iadede sorun çıkar mı
Dostum ayın 2 sinde almışsın ve internet alışverişi olarak yapmışsın. Daha üzerinden 14 gün geçmediği için herhangi bir koşul ve şart öne sürmeksizin telefonunu iade edebilirsin.Ayın 2'sinde aldım iade için gönderirsem sorun çıkar mı
Cep telefonunu iade edebilmek için kutunun açılmamış olması gerekir. Yani kutuyu açmak tekrar satışına engel olduğu için kabul edilmez. Amazon tr üzerinden alsaydı iade edebilirdi çünkü 30 gün koşulsuz iade sunuyorlar ama diğer e ticaret siteleri öyle değil.Arkadaşlar rica ediyorum yanlış yönlendirmeyin. Şayet bir konuyla ilgili yeterli bilgiye sahip değilseniz veya bizzat tecrübe etmediyseniz yazmayın lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum ayın 2 sinde almışsın ve internet alışverişi olarak yapmışsın. Daha üzerinden 14 gün geçmediği için herhangi bir koşul ve şart öne sürmeksizin telefonunu iade edebilirsin.
Tamam işte böyle bir uygulamanın olmadığından bahsediyorum ben de. Tamamı ile yanlış, geçerliliği olmayan ve tüketicinin bu hakkını kullanmasının önüne geçmeye çalışan bir uygulama. Yani iade talebi reddedilse dahi tüketici hakem heyetine giderek bu hakkını her halûkârda kullanabilir; zira kanun metni çok açık aksine bir uygulama yapamazlar bu sebeple.Cep telefonunu iade edebilmek için kutunun açılmamış olması gerekir. Yani kutuyu açmak tekrar satışına engel olduğu için kabul edilmez. Amazon tr üzerinden alsaydı iade edebilirdi çünkü 30 gün koşulsuz iade sunuyorlar ama diğer e ticaret siteleri öyle değil.
teşekkür ederim yardım ettiğin içinArkadaşlar rica ediyorum yanlış yönlendirmeyin. Şayet bir konuyla ilgili yeterli bilgiye sahip değilseniz veya bizzat tecrübe etmediyseniz yazmayın lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum ayın 2 sinde almışsın ve internet alışverişi olarak yapmışsın. Daha üzerinden 14 gün geçmediği için herhangi bir koşul ve şart öne sürmeksizin telefonunu iade edebilirsin.
Aynen öyleMesafeli satışlarda 14 gün içinde koşulsuz iade edebilirsiniz. Aldığınız ürün iade kapsamında olduğundan firma kabul etmeyiz biz bunu dese bile, tüketici hakem heyeti gereken’i yapar bu konuda. Siz firma ile iletişime geçin 14 gün dolmadıysa kabul ederler olur ki, iadeyi kabul etmeme gibi durumları olur ise bağlı olduğunuz yerde tüketici haklarına gittiğinizde gereken yapılıyor.
merhaba acaba iade yapabildiniz mi ben müşteri hizmetlerini aradığımda iadenin kabul olmayacağını söylediler14 gün içinde iade edebilirsiniz.