Telefon Bölümleri Düzenlenmeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan /xo/
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Sayın SDN yönetimi;

Üst düzel bir android kullanıcısı olarak Android telefonlar bölümünün çok karışık olmasından, arananan konunun diğer konular arasında kaybolmasından pek memnun değilim. Mesela Bölümler Sony-Samsung-HTC... diye ayrılmasın, çok genel ve karışık bir yapı oluyor böyle. Mesela LG nin, Samsung un, HTC nin... altına alt kategoriler açılsın. HTC one, One S, One X , Desire S gibi her telefonun farklı bölümü olsun. Bu bölümler altında S.S.S , root, sorunlar gibi konular eklensin ki her telefon için forum arama çubuğunda arayıp yarım saat konuyu bulmaya uğraşmayalım diye düşünüyorum.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Ben en çok benzer konuların karışıklık yarattığını düşünüyorum ama tabi model model ayrı olsa daha kolay olur yalnız çok sayıda model olduğundan SDN'de bu kadar alt bölüm açılabilir mi bilemiyorum. Bu konunun iyice değerlendirilmesi gerek :)

Öneri için teşekkürler, farklı bir bakış açısı.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
O kadar bölüme gerek olmayacak zaten, her firmanın en önde giden modelleri olsun yeter. Böylece herkes istediğini çabuk bula bilir.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bu arda memogoren biografin güzel...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
telefon önerilerini tek konuda toplasak yada toptan ortadan kaldırsak bence yeterli olacak.