Telefon almayı düşünüyorum

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Nokia markalı bir cep telefonu almayı düşünüyorum.

-Telefonun bataryası uzun ömürlü ve sağlam olmalı,

-Wireless olmalı,

-Fiyatı 380 lirayı geçmemeli...

Dokunmatik ekranlı telefon alsam çabuk mu bozulur.

Yardımlarınızı bekliyorum değerli dostlarım :)

blazedanger35

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Nokia C3-00 Aldım , memnunum arkadaşım.
Fakat wireless ile nete girip fazla batarya ömrü beklemek ters düşüyor =)
360 TL 'ye almıştım.
Daha ucuzu vardır.
Dokunmatik kullanamıyorum ben.
Dokunmatik telefonu olan arkadaşlarım da çok beğendiler telefonu.
Klavyesi olması çok iyi =)

E5 almak isterdim , fakat pahalı =)
C3-00
http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-c3

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
360 TL 'ye almıştım.
Daha ucuzu vardır.

C3-00

c3-00 iyimiş ben olsam bende bunu alırım.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
c3 01 var dehşet bir şey. Çok pahalı ama!

C3- 00 a bakmıştım. Ne biliyim çok geniş geliyor bana o. Sanki iş adamları için.:)

5800 ise pahalı, beni aşar.

Teşekkürler yine de:)

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
360 TL 'ye almıştım.
Daha ucuzu vardır.

C3-00

ben 5800 kullandım ama arkadasım sayesinde c3-00 da kurcalamıs oldum bencede c3-00 güzel bir telefon

blazedanger35

Doçent
Reaksiyon puanı
3
c3 01 var dehşet bir şey. Çok pahalı ama!

C3- 00 a bakmıştım. Ne biliyim çok geniş geliyor bana o. Sanki iş adamları için.:)

5800 ise pahalı, beni aşar.

Teşekkürler yine de:)

Evet , tek elle zor.
Ama , 2 elle kullandığında çok seri oluyor.d

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Nokia olması şart mı? Nokia bile artık kabul ediyor, gerilerde kaldığını. Devir, Android devri :D Eğer Nokia şart değil derseniz tavsiyem Vodafone 945 :D

Kağıt üzerinde kontratsız satılmıyor. Ancak, biraz uğraşırsanız kontratsız 360 tl civarında alabilirsiniz... arkadaşım almış inceledim çok beğendim. F/P açısından harika. Bu fiyata böyle bir telefon, şu anda yok sanırım.

Telefonun teknik özelliklerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz, sadece görüntülü görüşme için 2. kamerası yok bildiğim kadarıyla...

http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/vodafone-945-kesfet.php

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bilmiyorum tercihim nokia! Diğerlerini az çok kullandım. Diğerlerine yazılım yüklemen de zor oluyor. Bataryaları pek uzun ömürlü olmuyor. vs

Not: kararımı verdim, nokia 5230 alıyorum. Dokunmatik bir telefon ve üstün özellikleri var. Tek eksiği wi-fi yok, 3g yok. Diğer yönleri ve tasarımı çok hoş.

http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-5230/ozellikler

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
hem akıllı telefon olsun, dokunmatik olsun fakat ucuz olsun diyosan SAMSUNG S5620 MONTE......

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
son anda kararımı değiştiren bir şey oldu.

Mağazada samsung s3653 corby wi-fi yi gördüm ve tasarımı çok hoşuma gitti. Diğer yandan da Nokia 5230 meselesi var. Kısacası kararsız kaldım. Samsung' un her yazılıma uyumlu olmadığını biliyorum. Bu beni düşündürüyor. Diğer yandan, 5230 dan farkı wi-fi olması. Fiyatları hemen hemen aynı.

Sizce hangisini seçmelyim?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
son anda kararımı değiştiren bir şey oldu.

Mağazada samsung s3653 corby wi-fi yi gördüm ve tasarımı çok hoşuma gitti. Diğer yandan da Nokia 5230 meselesi var. Kısacası kararsız kaldım. Samsung' un her yazılıma uyumlu olmadığını biliyorum. Bu beni düşündürüyor. Diğer yandan, 5230 dan farkı wi-fi olması. Fiyatları hemen hemen aynı.

Sizce hangisini seçmelyim?

Samsungun o starwifi olsun corby olsun telefonlarını pek beğenmiyorum. Biri kardeşimde biri ablamda var. Özelleştirme seçenekleri yok program desen ayrı bir sorun. Oyun atmak için birdaha usb ile bağlıyorsun cdden programını yüklüyorsun falanda filanda. Nokia al derim araştır biraz daha..

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
e63 iyice kafamı kurcalamaya başladı. Onu bir düşüneceğim.

Diğer yandan samsung hakkında bilgi veren arkadaşa çok teşekkür ediyorum. KUllanan ya da kullanan arkadaşından yorum aktarıldığında çok faydası oluyor.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
e63 iyice kafamı kurcalamaya başladı. Onu bir düşüneceğim.

Ama biraz hızlı ol. Artık üretilmiyor bildiğim kadarıyla :D

Bu arada e63'ü ben kullanıyorum. Kesinlikle öneririm. Sadece 320x240 oyun bulman zor oluyor. Onu da halletmek kolay..

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ama biraz hızlı ol. Artık üretilmiyor bildiğim kadarıyla :D

Bu arada e63'ü ben kullanıyorum. Kesinlikle öneririm. Sadece 320x240 oyun bulman zor oluyor. Onu da halletmek kolay..

Özellikler çok çok iyi. Bizim burada bir tane var: 349 lira ile. Abim diyordu bana bugün"al onu bana al onu bana" diye :D:D

Beni düşündüren tasarımı. Biraz geniş. Oyun program tema bulmak zor mu peki?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Özellikler çok çok iyi. Bizim burada bir tane var: 349 lira ile. Abim diyordu bana bugün"al onu bana al onu bana" diye :D:D

Beni düşündüren tasarımı. Biraz geniş. Oyun program tema bulmak zor mu peki?

Kesinlikle değil. Cep telefonları için ünlü bir site var türkiyede mutlaka biliyorsundur. Orada oyun da program da tema da bulabilirsin. Yanlızca sertifika problemi var. O da bazı programlarda oluyor. İmei'ni paylaşarak sertifika alabiliyorsun ama ben yapmadım.

apoxlost

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bende almak istiyorum samsung 5620 alacaktım nokia c5-03 ü görene kadar. kararsızım

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Kesinlikle değil. Cep telefonları için ünlü bir site var türkiyede mutlaka biliyorsundur. Orada oyun da program da tema da bulabilirsin. Yanlızca sertifika problemi var. O da bazı programlarda oluyor. İmei'ni paylaşarak sertifika alabiliyorsun ama ben yapmadım.

hangi site merak ettim. Telefonun tuş takımı siliniyor mu? Bağlantı hızı nasıl? Symbian olmasından ötürü yavaş mı? Flash var mı yok mu anlamadım. Biri var diyor biri yok diyor.

En merak ettiğim şey şu: yeni mesaj geldi, mesajı oku dedim ve mesaj açıldı. Yanıtla dediğinde direkt seni bekleme menüsüne mi atıyor? yoksa gelen kutusunda mı bırakıyor? bazı telefonlarda mesajı gönderdikten sonra yazdığın yazı duruyor ve seçenekler diyip düzenleyiciden çık dediğinde çıkıyor. Anlatabildim mi?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
hangi site merak ettim. Telefonun tuş takımı siliniyor mu? Bağlantı hızı nasıl? Symbian olmasından ötürü yavaş mı? Flash var mı yok mu anlamadım. Biri var diyor biri yok diyor.

En merak ettiğim şey şu: yeni mesaj geldi, mesajı oku dedim ve mesaj açıldı. Yanıtla dediğinde direkt seni bekleme menüsüne mi atıyor? yoksa gelen kutusunda mı bırakıyor? bazı telefonlarda mesajı gönderdikten sonra yazdığın yazı duruyor ve seçenekler diyip düzenleyiciden çık dediğinde çıkıyor. Anlatabildim mi?

Google'ye cep yazınca 2. sıradaki site. Deneyerek söylüyorum sana. Gelen kutusuna gönderiyor seni :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Peki 800tl ye nası bi telefon önerirsiniz???.... Ben bu civarlarda bi telefon almayı düşünüyorum n8 filan düşündüm ama biraz aşırı bi fiyatı var...

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Peki 800tl ye nası bi telefon önerirsiniz???.... Ben bu civarlarda bi telefon almayı düşünüyorum n8 filan düşündüm ama biraz aşırı bi fiyatı var...

Samsung Galaxy Ace S5830 olabilir... Media Markt ta inceledim ürünü, çok güzel... 769 tl

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
HTC HD2 tavsiye ederim. :D :D

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
telefonu aldım arkadaşlar. İnanılmaz bir şeymiş bu telefon. Nokia 5800 dan daha iyi üstelik ondan ucuz. Samsung' a olumsuz bakıyordum ama detaylı araştırmalarım sonucunda Samsung' un son yıllarda daha iyi olduğunu gördüm. Üstelik Nokia' dan daha ucuz.

Lafı uzatmadan söylüyorum telefonu: Samsung GT-B5310 CORBY PRO. Kızaklı olması ayrı bir güzellik katıyor. Her şey var. Almak isteyen elini çabuk tutsun piyasada sıfırını bulamazsınız.

Bu da linki:http://www.samsungavm.com/?urun-156-SAMSUNG-GT-B-5310-CORBY-PRO-CEP-TELEFONU.html

yardımları olan herkese teşekkürler:wink::wink::wink:

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Keşke galaxy i551 alsaydın
hem android hem froyo2,2 hem klavyeli
arada 200 tl var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dokunmatik telefon cabuk mu bozulur samsung corby 2 alamayı dusunuomdaaa;:D