Telefon Almamda Yardımcı Olun Arkadaşlar

hangisi dersiniz

• Kullanılan toplam oy
    27
M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben sadece birini eledim, o da Sony. Sonyleri pek beğenmiyorum ama fena değiller. Samsung s6 düşünebilirsiniz kamerası iyi kullananlar memnun v10 da iyidir, daha iyi anlayan arkadaşlar tavsiye verirler zaten. Ama bana göre hala en kral telefon iPhone. :)
Listedeki cihazlarla aynı fiyatta olup baş edebilecek bir iphone modeli yok

tabakoglusadik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
1-samsung s6 edge
2-sony xperia z5
3-lg v10
kararımı bu önem listesinde belirttim artık arkadaşlar samsung s6edgeyi turkcellde bulamadım z5ide bulamadım şuan v10 var turkcellde vodafone turk telekom gibi operatörlerde ise 1800tllik bir sınırım var turkcelde ise bu rakam 4600 tlye kadar çıkıyor.bulabilirsem s6 edge alıcam ama bulamassam xpeeria z5 alırım.z5 de bulamassam telefonlara taksit çıkmasını bekleyeceğim zaten yakın zamanda çıkmasını umuyorum

sedat5453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
S7 al derim. Seçenekler arasında yok ama, bence piyasada ki en iyi telefon. Bende almayı düşünüyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
1-samsung s6 edge
2-sony xperia z5
3-lg v10
kararımı bu önem listesinde belirttim artık arkadaşlar samsung s6edgeyi turkcellde bulamadım z5ide bulamadım şuan v10 var turkcellde vodafone turk telekom gibi operatörlerde ise 1800tllik bir sınırım var turkcelde ise bu rakam 4600 tlye kadar çıkıyor.bulabilirsem s6 edge alıcam ama bulamassam xpeeria z5 alırım.z5 de bulamassam telefonlara taksit çıkmasını bekleyeceğim zaten yakın zamanda çıkmasını umuyorum
S6 edge alma bu listede iddalı bir konumda olabilir. Ama S6 edge S6edge plus yanında bir hiç İşlemcisi hız aşırtılmış
touvhwiz için ilaç gibi gelicek +1gb ram ve 500 mAh fazldan batarya dediğim gibi s6 edge plus al yakında taksit gelicek deniliyor olmadı vatan felan gibi yerlerden kredi ile alabilirsin bir fiyat araştırması yap ne kadar artıcak fiyatı diye

tabakoglusadik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
S6 edge alma bu listede iddalı bir konumda olabilir. Ama S6 edge S6edge plus yanında bir hiç İşlemcisi hız aşırtılmış
touvhwiz için ilaç gibi gelicek +1gb ram ve 500 mAh fazldan batarya dediğim gibi s6 edge plus al yakında taksit gelicek deniliyor olmadı vatan felan gibi yerlerden kredi ile alabilirsin bir fiyat araştırması yap ne kadar artıcak fiyatı diye
teşekkürler