Telefon Alma kararsızlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ege35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ege35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yakın zamanda telefon almayı düsunuyorum alacağım telefon benim ilk telefonum olacak.
Altarnetiflerim

1-) One+ two
2-) Z4 (ALMAKTAN KORKUYORUM Sony'nin batma söylentilerinden dolayı )
3-)Zenfone 2

9.sınıfa gidiyorum.Telefondan beklentilerim Gta sanandres vb. oyunları kaldırsın şarjı uzun gitsin facebook VS DE ÇOK TAKILIRIM Birde çok filim izlerim tavsiyeleriniz :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Yaw batarya batsın sana ne olacak sana zararı ney telefonun ömrü bitene kadar kullanacaksan. Sony batmaz en kötü telefon sektöründen çekilir. O da sizi irglamaz o garanti Süresi boyunca sana destek verecektir.

Reaksiyon puanı
16,128
sony batmaz türkiyeden örnek vereyim küçük bir örnek teknoloji ticaret var hala duruyor akaryakıt pompası yapıyor o kadar kötü ki alan pişman ama hala var sony mobile asla batmaz onun pişman ettikleri daha az ...

redox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
z4'ün fiyatı nerdeee, zenfone 6'nın nerde.. :) ben zenfone önermiyorum açıkcası kullandığı işlemciden, telefonun büyüklüğünden ve ekranındna dolayı :) ayrıca sen 9. sınıfa giden bir arkadaşımızsın sony batmış batmamış sen kafana takma :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Zenfone 2 ya da meizu mx4 al zaten one plus 2 alamazsin Türkiye'de satisa cikmaz diger cihazlari da cok beklersin. Ayrica Türkiye'de maalesef telefonlar fiyatlarini haketmiyor en cok hakeden ise meizu mx4 oldu

redox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
z4'ün fiyatı nerdeee, zenfone 6'nın nerde.. :) ben zenfone önermiyorum açıkcası kullandığı işlemciden, telefonun büyüklüğünden ve ekranındna dolayı :) ayrıca sen 9. sınıfa giden bir arkadaşımızsın sony batmış batmamış sen kafana takma :)

adam zenfone 2 demiş ya :) k bakma yanlış okumuşum

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Madem paran var al bir tane z3 işini görür bizim 9. Sınıfta telefonumuz yoktu üniversiteyi 1100 la okudum ben.Ekranı da güzel tasarımı da pil ve oyun performansı da gta oynayacaksan illa tolga abinin dediğine göre en iyi performansı veren note 4 snapdragon olmayan yani Türkiye sürümünü de alabilirsin.

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
şimdiki gençlik şanslı şu an 29 yaşında bir öğretmenim lisede telefonum olmadı 2004 yılında üniversiteye başlarken simens m55 ilk telefonum olmuştu konuyu saptırmiyim fazla sony batmaz olsa olsa telefon sektöründen çekilir ama öğrenciler için ideal telefon G2 dir bence

lollipop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
paran varsa nexus 6 al one+ two türkiyeye gelmesi zaman alabilir. alternatif olarak general mobile'ları da düşünebilirsin

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
z4 , zenfone 2 iphone 6s çıkarsa tabiki 3 ünden biri çıkarsa 6s i al derim .