Telefon alcağım

yunusemreozden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hanımlar beyler ben nokia E7-00 telefon alacağım sizce telefon nasıl özellikleri iyi mi:confused1::confused1::confused1: ama önereceğiniz başka telefon varsa (önceliğim her zaman nokiadır) yardım ederseniz sevinirim:):):)

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
e7 mütiş ya.çok beğendim.tabi sadece kısa süreli inceleyebildim.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Aynen N8'de çok iyi,Şahsen kuLLanıyorum memnunum..
E7 de gayet hoş ama sanırım 300 - 500 tl fark var aralarında....N8 aLmanı tavsiye ederim.

qazwsx41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ahhh şu öğrencilik biz daha nokia 1600 kullanıyoruz :lol:

baymuti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
symbian bir telefona 1.000 Tl den fazla para vermek söz konusu olunca bir düşünmek lazım nokia windows mobile ağırlık verecek android çığ gibi büyüyor kamera kalitesi Qwerty v.s için seçiyorsanız birşey diyemiyeceğim ama symbian en son nokia c7 de kullandım bir daha da kullanmam samsungun badası bile daha stabil (uygulama olarak symbiana yaklaşamaz o ayrı mesele) Vaktiniz varsa win.mobile bekleyebilirsiniz yada dediğim gibi android modellere bakabilirsiniz
Tabi telefon zevk işi ne amaçla kullanacağınız da önemli şahsen ben ayda bir resim çekerim kamerasına hiç bakmam diyebilirim alırken ...

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Onun yerine N8 al daha iyi tavsiye ederim çok daha iyi.

yunusemreozden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
para sorun değil çünkü telefon ingiltereden gelecek n8 için tşk ederim n8 fikrimi değiştirebilir artı yaza kadar vaktim var yazın alacağız telefonu

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Alabilirsen n900 tavsiye ederim, şu ana kadar çıkmış nokia nın en iyi telefonu, qwert kızaklı telefon, dokunmatik, işletim sistemi simbian değil, maemo 6 işletim sistemi var linüx tabanlı, açık kaynak kodlu. tabi bulsam kendim alırdım ama yok buralarda, senin terciğin.

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
moderatörler başlığı neden düzeltmiyorsunuz ? baş harfini küçük yazmışsın diye birçok kişinin posta kutusunu dolduruyorsunuz, sadece baş harflere mi bakıyorsunuz yoksa ?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
symbian bir telefona yatırım yapmak bence bu saatten sonra anlamsız olur sana tavsiyem okadar paran varsa 1-2 hafta bekle samsung galaxy s 2 al derim pişman olmazsın :)

yunusemreozden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tercihim nokiadır arkadaşlar 14 yaşındayım 7 senedir nokia 1600 vardı cokta memlundum bozulunca yeni telefon gerekli oldu beni 7 sene dayandırdı o yüzden nokia tercihimdir

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
arada farklı lezzetlerde tadmak iyidir :) Bende eskiden beri nokia kullanırdım ama symbian artık çok vasat durumda en azından androidli bir cihazı incele derim :)

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş ben C7 aldım. üç gündür kendime gelemiyorum. Nasıl oldu da o kadar parayı bu telefona verdim. Sesi berbat. Vallaha 880 Tl ye aldım. 750 Tl veren olsa varya elini de öper veririm.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
arkadaşım bende n8 almayı dülşünen birisiyim.ama paran varsa(ki sen dışardan getirticekmişsin) samsung galaxy s2 al.bende bir nokia taraftarıyım ama galaxy s2 en az laptobum kadar hızlı :))

e7 yi her gören beğendi arkadaşlarımdan.demkki bir cazibesi var.n8 ile aralarında pek farkta yok.kararını kendin vericeksin bu noktada.hayırlı olsun şimdiden.

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Gmail ve takvim, google docs gibi hizmetlerden faydalanıyorsan Android'li bir telefon al derim. Nokia Windows'a geçeceği için geliştiricilerini küstürdü ve fazla uygulama kalmamaya başladı. Yarın bir gün Angry Birds gibi bir oyun çıkar da oynayamazsan üzülürsün. Ben Qt'de uygulama geliştirebiliyorum ama buna rağmen Symbian'lı bir telefon istemiyorum artık.

myphone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Alabilirsen n900 tavsiye ederim, şu ana kadar çıkmış nokia nın en iyi telefonu, qwert kızaklı telefon, dokunmatik, işletim sistemi simbian değil, maemo 6 işletim sistemi var linüx tabanlı, açık kaynak kodlu. tabi bulsam kendim alırdım ama yok buralarda, senin terciğin.

Evet N900 süper bir telefon.. babam Libya'dan aldı.. bende şuan n95 8gb var.. n900'ü çok almaya çalıştım babamdan ama bir türlü vermedi... bende smartphone almak istiyorum artık... N900 gelemeyecek sanırım Türkiye'ye... Bu aralar ben en çok Lg Optimus Black 'e takılmış durumdayım... Sadece okuduklarım var. bu telefondan haberi olan, deneyen biri varsa bilgi verebilir mi?

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Evet N900 süper bir telefon.. babam Libya'dan aldı.. bende şuan n95 8gb var.. n900'ü çok almaya çalıştım babamdan ama bir türlü vermedi... bende smartphone almak istiyorum artık... N900 gelemeyecek sanırım Türkiye'ye... Bu aralar ben en çok Lg Optimus Black 'e takılmış durumdayım... Sadece okuduklarım var. bu telefondan haberi olan, deneyen biri varsa bilgi verebilir mi?

sanırım bütçe konusunda sıkıntın var... su durumda smartphonelara ağırlık vermen mantıklı olur... nokıa guzel tlf ama bırazcık modası geçti gibi...sağlamlığına diyecek bir şeyim yok elbet... ama nokıa harıcınde sana önerim lg wink olacaktır...250 tl cıvarında.. bütçen daha yüksek ise optimus me yı onerırım sana... TİM den alırsan eskı tlf 50 tl ye sayıyorlar o zaman tlf350 tlye gelıyor. bır dusun derım optimus me yı... android froyo işletim sıstemıne sahıp dokunmatık cok güzel ve kalitelı bır smartphone :)