Telefon Alacağım

TechMelih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Bi telefon alacağım fakat büyük olsun istemiyorum.s5 ve a5 araInda kaldım yaryardımcı olurmusunuz??

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
S5'i anladıkta A5 ne oluyor? Apple 5 yani İphone 5mi demek istiyorsunuz yoksa asus zefone 5?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
S5'i anladıkta A5 ne oluyor? Apple 5 yani İphone 5mi demek istiyorsunuz yoksa asus zefone 5?
Yapma bunuu :D yeni Galaxy A serisi

Ben arkadaşa iki telefonu da önermem. Galaxy s5 yerine xperia z2 ya da htc one e8, A5 yerine ise aynı özelliklerde hatta daha üstün huawei ascend g7 öneriyorum

mehmetTOSHIBA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hTc den saşma bence. Ben M9 bekliyorum veya M9 Plus. Sende öyle yap. Samsung birşeylerin farkında olması lazım artık.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
hTC One e8 tavsiye ederim.

Beğenmezsen SONY Xperia Z3C'ye bak.

Z2 tavsiye etmem Z3C varken.

Ama bence hTC'den şaşma.

MiToS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsunga elini sürme derim htc lere veya lumialara da göz gezdirmekte fayda var lumialara bi antipati var ve eleştirenlerin %90i da lumia yi birak win8 hatta belkide win7 bile kullanmamis insanlar al dene begenmezsen degistir...

war is up ahead

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Z3c z2 den daha iyi çünkü z3 compact 720p ve de bu büyük bir performans farkı yaratıyor ikisinde de s801 var z3c de 2 gb ram z2 de 3 gb ram var grafik işlemcileri adreno 330 batarya olarak ta Z3c daha iyi çünkü 2600 mah 4.6"ve 720p ekranla buluşunca daha iyi bir sonuç veriyor ve z2 de ip55/58 su ve toz geçirmezlik sertifikası varken z3c de ip65/68 ayrıca z3c daha yeni bir telefon ve güncelleme süresi daha uzun olacaktır

batu78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
küçük istiyorsan z3c, büyük istiyyorsan z3

teokan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
windows phone iyi.
su an sony z3 kullaniyorum lumia 1020 den gectim.
lumia nin tadi bir baska idi

MiToS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz mantıklı düşünürsek lumia çok güzel ve en alt kademe telefonlari bile iyi yani şöyle düşünün nokia 'nin kötüsü samsungun orta dereceli bi telefonla kapışacak kadar kaliteli ama şimdiki ergenler yön veriyor piyasaya :) çocuğun babasi 3310 kullaniyor oğlu~ kızı s4 ip5 diye tutturuyor niye çevresinde onları görüyor buda bizde samsung veya iphone'un iyi algısı uyanmasina sebep oluyor neden? Çünkü satış rakamları en çok onlarda, bu şuna benzetilebilir çocuklar bişey alırken dış kabına bakarlar ya oyle düşünün şu an en çok akıllı tel. Kullanan yaş araligi 10~20 yaş yani ergenlik dönemindeki insanlar hakli olarakta lumia hoş gelmiyor.. çünkü ambalajı çekici değil iste lumianin tek eksiği bu.. lumiaya laf edenler hayatlarinda ellerine lumia almamış insanlardan oluştuğu zannımca kanıtlanmıştır..

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadasim bisey sormak istiyorum. Açık konular varken ve bütçene uygun fiyat politikası uygun telefonlar belli iken neden tekrar konu aciyorsun ? Foruma yeni katilan arkadaşlarin Forum Kurallarini okumamasi gereksiz konu açılımını arttırıyor.
Not : dün bu konuya bende cevap yazdım ama maalesef uyku sersemi konunun uygunluğunu tam anlayamamisim elestirirseniz haklısınız.

mehmetTOSHIBA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Siz samsung'a bulaşmayın falan diyorsunuz ama bende note 3 var iPhone 6+ tanda hızlı kasma donma tıkanma şişme yok yani samsung note alınabilir diye düşünüyorum.?

MiToS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siz samsung'a bulaşmayın falan diyorsunuz ama bende note 3 var iPhone 6+ tanda hızlı kasma donma tıkanma şişme yok yani samsung note alınabilir diye düşünüyorum.?

Winsows phone kullansan eminim wp ye olan algınız değişecek, şimdi wp niye almiyosun desem iki sey diyebiliyor insanlar 1 özellestirilmiyor(yeni sürümle bi nebze daha ilerledi artik özelleştirme daha fazla) 2. Olarakta market kötü, bre insan evladı play storede 1.000.000 dan fazla uygulama var senin kullandigin en fazla 5 bilemedin 10 hadi 15 olsun wp marketinde ise 500.000 den fazla uygulama var ama play storenin işe yarayan uygulamalar var çöp ve virüs dolu uygulamalar degil bunlar... yani bir bahane yok sadece insanlar iphone pahalı ve zengin gösterdiği için, samsungda reklam yapıp durduğu için satıp duruyor ama ikiside çöp... en stabili wp herkes bunu ismi kadar iyi biliyor ama bilinmeyen bir sebepten ötürü kabul etmiyorlar

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Winsows phone kullansan eminim wp ye olan algınız değişecek, şimdi wp niye almiyosun desem iki sey diyebiliyor insanlar 1 özellestirilmiyor(yeni sürümle bi nebze daha ilerledi artik özelleştirme daha fazla) 2. Olarakta market kötü, bre insan evladı play storede 1.000.000 dan fazla uygulama var senin kullandigin en fazla 5 bilemedin 10 hadi 15 olsun wp marketinde ise 500.000 den fazla uygulama var ama play storenin işe yarayan uygulamalar var çöp ve virüs dolu uygulamalar degil bunlar... yani bir bahane yok sadece insanlar iphone pahalı ve zengin gösterdiği için, samsungda reklam yapıp durduğu için satıp duruyor ama ikiside çöp... en stabili wp herkes bunu ismi kadar iyi biliyor ama bilinmeyen bir sebepten ötürü kabul etmiyorlar
Hocam sıkıntı wpda az uygulamanın olması değil olan az uygulamanın da dandik olması.Androidte chrome tarayıcı indir beğenmedin dolphin indir her siteye giremiyormusun puffin indir video mu indirecen opera beta indir yani çeşitlilik sunuyor onda en fazla 2 tane var şansına iyiyse iyi değilse unut.Youtube uygulaması diye sana kısayol koyuyor tarayıcıya yönlendiriyor bunu incelemelerde de söylüyorlar.Whats app için aylarca güncelleme beklediler güncelleme geldi oda sorunlu hala doğru düzgün twitter ve instagram yok.Tamam belki sen bunları kullanmıyorsun alacan umrunda olmayacak ama kullanıyor insanlar ve ona göre alıyorlar.O yüzden haklılar kötüleyenler sen stabil bir sistem alıyorsun hemde iphonedan ucuza bir de marketi güzel olsa insan neden kötülesin ruh hastası mı onca insan.Neden en çok lumia 520 satıldı çünkü insanlar alıyor deniyor demek memnun kalmıyorki üst modeller fazla satmıyor.

MiToS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam sıkıntı wpda az uygulamanın olması değil olan az uygulamanın da dandik olması.Androidte chrome tarayıcı indir beğenmedin dolphin indir her siteye giremiyormusun puffin indir video mu indirecen opera beta indir yani çeşitlilik sunuyor onda en fazla 2 tane var şansına iyiyse iyi değilse unut.Youtube uygulaması diye sana kısayol koyuyor tarayıcıya yönlendiriyor bunu incelemelerde de söylüyorlar.Whats app için aylarca güncelleme beklediler güncelleme geldi oda sorunlu hala doğru düzgün twitter ve instagram yok.Tamam belki sen bunları kullanmıyorsun alacan umrunda olmayacak ama kullanıyor insanlar ve ona göre alıyorlar.O yüzden haklılar kötüleyenler sen stabil bir sistem alıyorsun hemde iphonedan ucuza bir de marketi güzel olsa insan neden kötülesin ruh hastası mı onca insan.Neden en çok lumia 520 satıldı çünkü insanlar alıyor deniyor demek memnun kalmıyorki üst modeller fazla satmıyor.

Haklısın ama iphone bu kadar satmasa oda duzeltmeyecekti sorunlarını neden kullanan yok sen kimsenin satin almayacağı bi arabayı uretirmisin hadi diyelim ürettin araanin lastiklerini egzozunu motor bakımını ustlenirmisin ustlenmezsin neden zaten cok az satmışsin..

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yapma bunuu :D yeni Galaxy A serisi

Ben arkadaşa iki telefonu da önermem. Galaxy s5 yerine xperia z2 ya da htc one e8, A5 yerine ise aynı özelliklerde hatta daha üstün huawei ascend g7 öneriyorum
hep benden önce öneriyorsun şu e8 i vesselam :D

mehmetTOSHIBA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Z2 aldıktan sonra lensin kayar suya dayanıklı diye su girer falan kullanmadan yorum yapanlara bakma. Ben gittim değiştirdim böyle kepazelik olmaz.

Dirk41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu o kadar telefon arasında bugün medimarekta önceden hiç araştırmadığım ama beni kendine neredeyse aşık eden bir telefon işte benim telefonum dedim görür görmez fakat mediamarkta ve teknosada 1400 gibi bir rakamdan satılıyor açıkçası o kadar para vermem o telefona internette baktım ve hepsiburada,epttavm,gold,hızlıal ve n11 de 1100 liraya buldum ve kesin alıcam fakat hangi siteden almalıyım sizce htc türkiye garantisi ve distribütör arasında fark olur mu ? Sizce hangi siteden almalıyım ve telefonu kullananlar varsa yorumlarını alabilir miyim

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kardes buraya yazman daha iyi oldu yanlış anlama forum düzeni için. [MENTION=437924]Dirk41[/MENTION]

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
HTC One Mini 2 ' den bahsediyorsun başka konuda açmıştın bunun için... Kullanmış birisi olarak alma diyorum...S400 + 1gb ram li bir telefona o kadar para verilmez . Zamanında biz hata yaptık aldık :mrgreen: Şu an da telefonun titreşimi çalışmıyor , durduk yere gitti titreşim. Ayarlardan sıkıntı yok , muhtemelen titreşim motoru arıza verdi.Onun dışında gayet seri , güzel resim çeken , gayet küçük ve şık bir telefon . 1500 tl gibi bir fiyatı haketmiyor ne yazık ki ...Bu arada A5 veya A3 alacağım gider E5 veya E7 alırım daha iyi.(Samsung) :P

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
hTC'yi çok severim ama kırpılmış mini cihazları da çok başarısız bir donanım sunuyor. Buna S5 mini ve LG G3 Beat de dahil.

Mini cihazlar arasında bir tek Sony, adam gibi donanım koyuyor telefonun içine.

rainman4009

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bence o kadar para verme, asus zenfone 2, general mobile discover 2, tum ihtiyaclarinizi karsiluyor..

PunchAss

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Butcen fazla yoksa bence kesinlikle LG G3 ama para sıkıntı degil diyorsanda bence kesinlikle Sony Xperia Z3 :-)

Dirk41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Forum hakkında bilmediğim şeyler olduğu için yapmıştım uyardığın için teşekkür ederim kardeşim, benim çok hoşuma gitti s400 olması üzdü açıkçası ama htc kalitesi ve güvenilirliği olduğu için almak istemiştim 1100 liraya alıcağım ne diyorsunuz son olarak

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
s400 yongaseti bulunduran bi cihaz için fiyatı bence oldukça yüksek o paraya meizu mx4 veya üzerine biraz daha ekleyip xperia z2 gibi alternatiflere yönelebilirsiniz :dirol:

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Forum hakkında bilmediğim şeyler olduğu için yapmıştım uyardığın için teşekkür ederim kardeşim, benim çok hoşuma gitti s400 olması üzdü açıkçası ama htc kalitesi ve güvenilirliği olduğu için almak istemiştim 1100 liraya alıcağım ne diyorsunuz son olarak
Htc cihaz almaya kararlıysan

1. ONE E8
2. DESIRE 820

Geri kalanına bakma. hTC iyi has da fiyatlandırma politikasıok iyi değil. Ama şöyle düşünün ilk defa bir android cihazı hakkıyla kullanabileceksiniz. Kasmadan,takılmadan donmadan. One mini/2'deki donanım iyi değil geleceğe dönük cihaz değiller kesinlikle.