Yapma bunuuS5'i anladıkta A5 ne oluyor? Apple 5 yani İphone 5mi demek istiyorsunuz yoksa asus zefone 5?
Siz samsung'a bulaşmayın falan diyorsunuz ama bende note 3 var iPhone 6+ tanda hızlı kasma donma tıkanma şişme yok yani samsung note alınabilir diye düşünüyorum.?
Hocam sıkıntı wpda az uygulamanın olması değil olan az uygulamanın da dandik olması.Androidte chrome tarayıcı indir beğenmedin dolphin indir her siteye giremiyormusun puffin indir video mu indirecen opera beta indir yani çeşitlilik sunuyor onda en fazla 2 tane var şansına iyiyse iyi değilse unut.Youtube uygulaması diye sana kısayol koyuyor tarayıcıya yönlendiriyor bunu incelemelerde de söylüyorlar.Whats app için aylarca güncelleme beklediler güncelleme geldi oda sorunlu hala doğru düzgün twitter ve instagram yok.Tamam belki sen bunları kullanmıyorsun alacan umrunda olmayacak ama kullanıyor insanlar ve ona göre alıyorlar.O yüzden haklılar kötüleyenler sen stabil bir sistem alıyorsun hemde iphonedan ucuza bir de marketi güzel olsa insan neden kötülesin ruh hastası mı onca insan.Neden en çok lumia 520 satıldı çünkü insanlar alıyor deniyor demek memnun kalmıyorki üst modeller fazla satmıyor.Winsows phone kullansan eminim wp ye olan algınız değişecek, şimdi wp niye almiyosun desem iki sey diyebiliyor insanlar 1 özellestirilmiyor(yeni sürümle bi nebze daha ilerledi artik özelleştirme daha fazla) 2. Olarakta market kötü, bre insan evladı play storede 1.000.000 dan fazla uygulama var senin kullandigin en fazla 5 bilemedin 10 hadi 15 olsun wp marketinde ise 500.000 den fazla uygulama var ama play storenin işe yarayan uygulamalar var çöp ve virüs dolu uygulamalar degil bunlar... yani bir bahane yok sadece insanlar iphone pahalı ve zengin gösterdiği için, samsungda reklam yapıp durduğu için satıp duruyor ama ikiside çöp... en stabili wp herkes bunu ismi kadar iyi biliyor ama bilinmeyen bir sebepten ötürü kabul etmiyorlar
ben s5 de a5 de önermem htc one e8 e bak derim yada lg g3 e bak fiyatı diğer rakiplere göre uygun...Arkadaşlar Bi telefon alacağım fakat büyük olsun istemiyorum.s5 ve a5 araInda kaldım yaryardımcı olurmusunuz??
Hocam sıkıntı wpda az uygulamanın olması değil olan az uygulamanın da dandik olması.Androidte chrome tarayıcı indir beğenmedin dolphin indir her siteye giremiyormusun puffin indir video mu indirecen opera beta indir yani çeşitlilik sunuyor onda en fazla 2 tane var şansına iyiyse iyi değilse unut.Youtube uygulaması diye sana kısayol koyuyor tarayıcıya yönlendiriyor bunu incelemelerde de söylüyorlar.Whats app için aylarca güncelleme beklediler güncelleme geldi oda sorunlu hala doğru düzgün twitter ve instagram yok.Tamam belki sen bunları kullanmıyorsun alacan umrunda olmayacak ama kullanıyor insanlar ve ona göre alıyorlar.O yüzden haklılar kötüleyenler sen stabil bir sistem alıyorsun hemde iphonedan ucuza bir de marketi güzel olsa insan neden kötülesin ruh hastası mı onca insan.Neden en çok lumia 520 satıldı çünkü insanlar alıyor deniyor demek memnun kalmıyorki üst modeller fazla satmıyor.
hep benden önce öneriyorsun şu e8 i vesselamYapma bunuuyeni Galaxy A serisi
Ben arkadaşa iki telefonu da önermem. Galaxy s5 yerine xperia z2 ya da htc one e8, A5 yerine ise aynı özelliklerde hatta daha üstün huawei ascend g7 öneriyorum
Htc cihaz almaya kararlıysanForum hakkında bilmediğim şeyler olduğu için yapmıştım uyardığın için teşekkür ederim kardeşim, benim çok hoşuma gitti s400 olması üzdü açıkçası ama htc kalitesi ve güvenilirliği olduğu için almak istemiştim 1100 liraya alıcağım ne diyorsunuz son olarak