Telefon Alacağım Yardıma İhtiyacım Var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan /xo/
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bu sabah AVM açılır açılmaz gittim Z3'ü inceledim. Pek beğendiğimi söyleyemem doğrusu. Kamerasında OIS yokmuş, bu gerçekten fark ettiriyor. Kamerasını pek beğenmedim elimde Lumia 1020 vardı kıyaslayamadım bile :) Ayrıca elimden kayıyor sanki cihaz, kılıflız kullanabileceğimi düşünmüyorum. Ayrıca leğen plastiği kullanmak istemiyorum, bırakın G4'ü övmeyi. G4 Pro'dan da bir şey beklemiyorum. Casper Via V9 çarpar gibi oldu gözüme gelsin, ona da bakacağım.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
G4 Pro düşünebilirsin. Demir kasa falan kullanıcakmış, s820, 27mp kamera vs. Bence acele etme derim belki hoşuna gider.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
G4 Pro düşünebilirsin. Demir kasa falan kullanıcakmış, s820, 27mp kamera vs. Bence acele etme derim belki hoşuna gider.

Bakarım hocam acelem yok. Umarım kasa mesal ve ince olur ve kameradaki kontrastı düşürürler, çok renkli çekmeye çalışıyor cihaz. Renkler abartılı çıkıyor G4'te kamerada.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Via V9'un tasarımı güzel bir cihaz. Ama bataryası 2500 mAh.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bakarım hocam acelem yok. Umarım kasa mesal ve ince olur ve kameradaki kontrastı düşürürler, çok renkli çekmeye çalışıyor cihaz. Renkler abartılı çıkıyor G4'te kamerada.

Valla kameralar hakkında o kadar bilgim yok o yüzden bir yorum yapamam fakat s6 çok renkli çekiyor diye biliyorum. G4 prodan beklentim, z3 gibi olsun yani incelik anlamında. Arka tarafı yine oval olabilir ama ekran kavisli olmasın bence daha güzel olabilir. Kısaca G3'ün aynı tasarımı olsun fakat daha ince olsun.

Artık ekran boyutu vs onlar aynı olmayacak elbette :D 1080p kullansın var ya deli gibi satar diyorum bide 6'' falan yapsa :D