Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kardeşim bu sene gidiyor büyük ihtimal kazandığında ise telefon alacağız ama şu aralar hangi telefonu alalım,900 tl sınır diyim ben,çok aşırı durumumuz yok şimdilerde,kardeşim kız
düz kontak düşündüm yine kardeşinin kız olduğunu söyledin; diyelim ki aldığımız telefon bozuldu, teleservice verecek olsa ankara ve istanbula gidecek telefon kız kardeşinden en az 1 hafta haber alamıcaksınız vs. vs.
kullanıcısına 13 GB hafıza sunan hafıza kartı takılmayan 8 MP kamerası olan çift çekirdekli 1GB ram li 850 Tl civarlarında fiyatı olan bir telefon kullanıcıya göre iyiliği değişir
laptoptan o kadar anlamam ama belirttiğin iller ise o kadar sorun olmaz şu an bizde aynı durumdayız ama benim yadigar Galaxy S i verdim kardeşime... kız öğrenci ile iletişim önemli olduğu için dikkat edilmeli diye düşündüm...
İphone 4 , Eğer Telefonlara ilgisi pek yoksa Lumiada zorlanır bence , yada alışması uzun sürer.
Al beyaz İphone 4 , Bulursan 3Gs , Hem kolay kullanım , hemde süper stabil .
kardeşimin dediği şu,iyi foto şeksin video kalitesi iyi olsun,kamerası iyi düzey olsun otofocus falan olsun işte,whatsup olsun ki bütün pilatformlar da var bu sanırım
Şu anlık en iyi tercihin s3 mini olacaktır, 750 tl civarı geziyor bu aralar fiyat, ön kamera var, arka kamera 5mp hd flaş var, istediği uygulamarı indirebilir, whatsapp, facebook, skype, bütün uygulamarı rahatlıkla yükleyebilir, 1 gb rami ile rahat kullanım sağlar, şahsen s3 mini almaya niyetim var ama durumumu yok windows phone 8 li limua yada 8s alma, uygulamalarda sıkıntı çıkarır, arkadaşların dediği gibi, iphone 4 yada s3 mini
Nexus 4 candir ama kardesine alabilecegin s3 mini hem kibar beyazi guzel olur yada ace 2 falan sonucta kizlar oyun hiz delisi degil ace 2 yede dedgn tum uygulamalar olur hemse fiyatida uygun binarastr istersen
İphone 4 al geç androide hiç bulaştırma kardeşini. Arayüzünü ve tasarımını severse lumia 720 yada 8s. Tasarımları çok şık güzel renkleride var. Kızlara yakışıyor bence. Ama instagram kullanıyorsa sıkıntı olabilir