Telefon açılmıyor.

arjenincee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Samsung Galaxy Mini 2 telfonuna sahibim yanlışlıkla telefonda bir programı sildim sonra ana ekrana girememeye başladım daha sonra telefonu kapattım.Birdaha açılmadı açma tuşuna basıyorum telefon titreyip açılıyor fakat SAMSUNG logosunun olduğu ekranda takılıp kalıyor acil yardım ...

cocuklukhali

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Recovery modda açıp stock recovery varsa factory reset yapabilirsiniz veya custom recovery (cwm, twrp vs) varsa wipe lari yaparsaniz telefonunuz büyük ihtimal açılacaktır fakat telefon hafızası komple sıfirlanir

arjenincee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yanlışlıkla telefonun launcherini sildim sorun orada

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Birader ses kısma güç ve home butonuna basılı tutup recovery ye gir wipe data / factory reset yap.

arjenincee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birader ses kısma güç ve home butonuna basılı tutup recovery ye gir wipe data / factory reset yap.
az önce recovery ' e girebildim fakat wipe felan göremedim. kapatım açtım bu seferde recoverye girilmiyor . telefon kapanıyo

arjenincee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başka çare yokmu yani ?

arjenincee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Normalde sadece launcher sildiyseniz telefonun açılması lazım bana kalirsa. fakat arayüz kismi acilmaz. Telefon acilsaydi bildirim çubuğundan bluetooth açıp bluetooth ile bir launcher yollayip yukleyebilirdiniz.
işte sadece launcheri sildim ve telefonda ana menu açılmamaya başladı bende kapatıp açmayı denedim.bu seferde SAMSUNG logosunda takılmaya başladı. yani telefon açılıyor ama launcher olmadığından dolayı ekran görünmüyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende yaptım telefonum kapanmıştı aynı marka gt-s6500d dir... Ama sonra android resminin altında bekleyiniz yazıyo yarım saattir bekliyorum. Yardım ederseniz sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benm telefnum recovery moduna gırmıyo dırek dowloading yazıyo gunlerce ole kalıyo bşey oldugu yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonum galaxy ace kapandı ve bi daha açılmadı eset falan herşeyi denedim yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg l5 optumus acınca logosu gelıyor tıtrıyor ama acılmıyor yardım ednın lutfen :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ardadaşlar bendede vodafone smart 858 var launcerh sildim ve reset attıktan sonra launcer olmadıgı icin hic biseye girilmiyor ayarlara gire bilsem hata ayıklama modunu acıp hi suıte ile launcer atarım ama acamıyorum ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bazı telefonlarda recovery mod şu ikisine basınca oluyor:güç tuşu ve ana menü tuşu. benim telefonda öyle. Senin yaptığın download modu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benn bir galaxy mini 2 ye sahibim telefonun şarzı bitti açılmıyor şarza takdım ama ikide birde ekran yanıp yanıp sönüyor ve telefon açılmıyor 2 saatten belli şarzda ama hala açılmadı aciil yardımcı olun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim telefonumun kilit ekranı açıp kapama düğmesi bozuldu. Yanlışlıkla telefonum kapandı ve şimdi açılmıyor. Başka türlü nasıl açabilirim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyle bnım telefonum galaxy young dedıgınızın aynısını denedım olmadı lutfen bana bır yardım edermısınız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
alcatel one touch scribe telefonum var yer azaldı diye bidirim geldi uygulama yöneticisinden durlamaya zorla dedim ve telefon kapndı ve daha açılmıyorum acil yardıma ihtiracim var yardımcı olurmusunz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lütfen yardım edin ya çıldırcam şimdi telefonum Galaxy Note 3 sabahleyin yanlışlıkla telefonumu elimden düşürdüm aldım elime ve ekranda sadece parlaklık var telefon açılıyor ama ekran da görüntü yok çıldırıcam şimdi ya of hep benim başıma geliyo bunlar ya nolur yardım edin nolursunuz ya.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar hadi nolursunuz yardım edin ya telefonum dustu telefonum aciliyo ama ekranda ne goruntu vaar ne bisey yardim edin lutfeeeen

Yas_intheLife

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim nasıl bi kafayla yazdın bunları bilmiyorum ama, burada donanımcı ya da tamirci gibi bi halimiz mi var? Git bi telefon tamircisine anlat derdini. Belli ki bi sıkıntı var ekranda.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm telefonum samsun yazısıne gelip orada acılıp kapanıyor root acılmıyor cozumu varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung galaxi ace e5830i telefonum var herşeyi denedim açılmıyor ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg optimus 4xhd telefon açılmıyor lg logosunda kalıyor hard reset yapayım dedim recovery i acmadı ne yapmalıyım