Yardım Telefon açılış logosunda kaldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beroos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Beroos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Selam.Telefon galaxy j7 pro telefon açılış logosunda galdı döngüye girdi benimde ilk yapacağım şey format atmak onları yapmama rağmen gene açılış logosunda kalıyo bu sefer gene recovery Mode giriyor robot sistem diyor ama telefon açılış logosu gelmek yerine gene recovery Mode giriyor.Normalde Ses açma,güç tuşu ve hemen tuşuna basarak recovery Mode giren telefon bu sefer sadece güç tuşuna basmayı rağmen recovery Mode giriyor.Özetlemek gerekirse.Telefonda hangi tuş denemelerini yaparsam yapayım Recovery Mode giriyor

draktepe

Asistan
Reaksiyon puanı
174
recovery mod da factory reset e gel.
ama telefondakileri kurtaramazsın

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Yaptım gene olmuyor.Bütün herşeyi yaptım gene aynı
Hocam J7 Pro eski bir cihaz. Haliyle aldığı hatanın seviyesi farklı boyutlarda olabilir. Yerinizde olsam bilgisiyar üzerinden içindeki yazılımı silip yeni yazılım kurardım.

Beroos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Hocam J7 Pro eski bir cihaz. Haliyle aldığı hatanın seviyesi farklı boyutlarda olabilir. Yerinizde olsam bilgisiyar üzerinden içindeki yazılımı silip yeni yazılım kurardım.
Normalde hiç bişey yok Ron atmadım,zararlı yazılım yüklemedim.Telefon normal çalışıyodu.Ben de gereksiz şeyler silinsin diye telefona format attım sonra bu oldu sonra da düzelmedi devam etti

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Aynısı Huawei telefonumda başıma gelmişti ama benim telefonun anakartı hasar görmüştü ancak sizde öyle bir durum yok dedikleri gibi yazılımı silip yenisini kurmayı deneyin.