• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Tekrar merhaba SDN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoşgelmişsin hocam, sizi en hızlı yeni program haberi veren kişilerden biri olarak hatırlıyorum. :)

Merhaba. Yalnız bu gibi durumlarda yeni üyelik almak multi üyelik olarak değerlendirilir. Bununda cezasını da biliyor olmanız gerekir. Bu şekilde devam etmeniz olanaksız. İsterseniz eski üyeliği açabilirim.

Merhaba. Yalnız bu gibi durumlarda yeni üyelik almak multi üyelik olarak değerlendirilir. Bununda cezasını da biliyor olmanız gerekir. Bu şekilde devam etmeniz olanaksız. İsterseniz eski üyeliği açabilirim.
Tam multi olmuyormu diye soracaktım.
Modumuz gerekeni söylemiş.
Ama döndüğüne sevindim. [MENTION=31973]Militarist[/MENTION]

Olabilir. O hesap için o hesabın e-posta adresine yeni bir şifre gönderebilirseniz gönderin ya da açtıktan sonra haber verin ben şifremi unuttumdan alayım bitane. Hoşbuldum sağolun.

Hoşgelmişsin hocam, sizi en hızlı yeni program haberi veren kişilerden biri olarak hatırlıyorum. :)

Öyleydik bir zamanlar. Hoşbuldum sağol :)

[video=youtube;cbk2jDpMBU4]http://www.youtube.com/watch?v=cbk2jDpMBU4[/video]

Rica ederim.
Arkadaş giriş yaptı sorun kalmadı. Yeni üyeliği sonlandırıp konuyuda kapatıyorum.
Şimdi yeni bir konu açabilirsin Militarist.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...