Tekrar merhaba SDN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Hoşgelmişsin hocam, sizi en hızlı yeni program haberi veren kişilerden biri olarak hatırlıyorum. :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Merhaba. Yalnız bu gibi durumlarda yeni üyelik almak multi üyelik olarak değerlendirilir. Bununda cezasını da biliyor olmanız gerekir. Bu şekilde devam etmeniz olanaksız. İsterseniz eski üyeliği açabilirim.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Merhaba. Yalnız bu gibi durumlarda yeni üyelik almak multi üyelik olarak değerlendirilir. Bununda cezasını da biliyor olmanız gerekir. Bu şekilde devam etmeniz olanaksız. İsterseniz eski üyeliği açabilirim.
Tam multi olmuyormu diye soracaktım.
Modumuz gerekeni söylemiş.
Ama döndüğüne sevindim. [MENTION=31973]Militarist[/MENTION]

emrdmirci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Olabilir. O hesap için o hesabın e-posta adresine yeni bir şifre gönderebilirseniz gönderin ya da açtıktan sonra haber verin ben şifremi unuttumdan alayım bitane. Hoşbuldum sağolun.

Hoşgelmişsin hocam, sizi en hızlı yeni program haberi veren kişilerden biri olarak hatırlıyorum. :)

Öyleydik bir zamanlar. Hoşbuldum sağol :)

[video=youtube;cbk2jDpMBU4]http://www.youtube.com/watch?v=cbk2jDpMBU4[/video]

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Rica ederim.
Arkadaş giriş yaptı sorun kalmadı. Yeni üyeliği sonlandırıp konuyuda kapatıyorum.
Şimdi yeni bir konu açabilirsin Militarist.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...