Tekrar eski haline dönüyor..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TurX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
slm arkadaşlar
Pc ile ilgili bir sorunum var bir türlü anlayamadım.
mesela hızlı başlat ı göster diyorum orda hızlı başlat çıkıyor fakat ben pc yi açıp kapadığımda eski haline geri dönüyor yani hızlı başlat gidiyor.Her defasında ben hızlı basşlatı aktif hale getirmek durumunda kalıyorum.

birde masaüstünde herhangi dosyanın yerini oynadığımda yerini değiştirdiğimde yine pc yi açıp kapadığımda tekrar dosya aynı yerinde oluyor.

yardım ederseniz sevinirim ...

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Bilgisayarı kapatırken Başlat/Bilgisayarı Kapat mı diyorsun yoksa ellemi kapatıyorsun ?Elle kapatıyosan normal bir durum çünkü elle kapattığında ayarlar kayıt edilmez

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşım pc de Deep Freeze yada Güvenlik kartı varsa yaptığın sistem ayarları kayıt edilmez.
Eğer bunlar yok ve yinede ayarlar kayıt edilmiyorsa (kayıt ediliyor fakat bir yazılım tekrar eski haline çeviriyor olabilir) işletim sistemini onarmayı deneyebilirsin :)

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Bilgisayarı kapatırken Başlat/Bilgisayarı Kapat mı diyorsun yoksa ellemi kapatıyorsun ?Elle kapatıyosan normal bir durum çünkü elle kapattığında ayarlar kayıt edilmez

yok düz başlat kapattan kapatıyorum.
yeni format attım hep attığm gibi hiç sorun olmazdı

hodja

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sivasspor'un dedikleri güsel bencede denemende ve herkesin okumasında fayda war...

Kolay gelsin...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar BeNım Pc Yaptıgım Ayarları Kaydetmıyor Birşey İndiriiyorum Kaydetmıo :( yardım!!!!!!!1