• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Tekrar aranızdayım

ozerxcom

Profesör
Arkadaşlar bir duygu çöküklüğüyle bir kaç yazı yazıp forumdan ayrıldım. Birazda kırgınlık var tabi.. fakat bilgi paylaşımına küsmek abes geliyor uzaktan takip ediyordum yine okuyordum forumu ama sömürmek bana göre değil umarım yanlış yapmıyorumdur.. Paylaşımlarımla tekrar aranızdayım.. Hepinize iyi geceler..

Arkadaşlar bir duygu çöküklüğüyle bir kaç yazı yazıp forumdan ayrıldım. Birazda kırgınlık var tabi.. fakat bilgi paylaşımına küsmek abes geliyor uzaktan takip ediyordum yine okuyordum forumu ama sömürmek bana göre değil umarım yanlış yapmıyorumdur.. Paylaşımlarımla tekrar aranızdayım.. Hepinize iyi geceler..

Hoşgeldin birilerine küsüp seni seven bu kadar insanı cezalandırdın , gitme bi daha :)

Hoşgeldin kardeşim seni tekrardan görmek güzel :)

Hoşgeldin kardeş :) Valla sdn bağımlılık yapıyor diyorum kimse inanmıyor :D

Hoşgeldin kardeş :) Valla sdn bağımlılık yapıyor diyorum kimse inanmıyor :D

bence de bağımlılık yapıyor internet üzerinden oynadığım bi oyun vardı sdn yüzünden bıraktım face e 3-4 saat girerdim 10 dk bile zor giriyorum :D oyuna girmeye girmeye kapamışlar zaten hesabı ona sinir oldum :D

--- Mesaj Güncellendi ---

@S4B0T4J tekrar geri dönmen güzel h.g.

Tekrar döndüğüne sevindim, forum hepimizin, bir daha böyle kırgınlıklar olmaması dileğiyle.