Tekrar aranızdayım

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar bir duygu çöküklüğüyle bir kaç yazı yazıp forumdan ayrıldım. Birazda kırgınlık var tabi.. fakat bilgi paylaşımına küsmek abes geliyor uzaktan takip ediyordum yine okuyordum forumu ama sömürmek bana göre değil umarım yanlış yapmıyorumdur.. Paylaşımlarımla tekrar aranızdayım.. Hepinize iyi geceler..

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Arkadaşlar bir duygu çöküklüğüyle bir kaç yazı yazıp forumdan ayrıldım. Birazda kırgınlık var tabi.. fakat bilgi paylaşımına küsmek abes geliyor uzaktan takip ediyordum yine okuyordum forumu ama sömürmek bana göre değil umarım yanlış yapmıyorumdur.. Paylaşımlarımla tekrar aranızdayım.. Hepinize iyi geceler..

Hoşgeldin birilerine küsüp seni seven bu kadar insanı cezalandırdın , gitme bi daha :)

Reaksiyon puanı
31
Hoşgeldin kardeşim seni tekrardan görmek güzel :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
hoşgeldiniz tekrar :) birisi daha var beklediğim

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hoşgeldin kardeş :) Valla sdn bağımlılık yapıyor diyorum kimse inanmıyor :D

unutulmazx

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Hoşgeldin kardeş :) Valla sdn bağımlılık yapıyor diyorum kimse inanmıyor :D

bence de bağımlılık yapıyor internet üzerinden oynadığım bi oyun vardı sdn yüzünden bıraktım face e 3-4 saat girerdim 10 dk bile zor giriyorum :D oyuna girmeye girmeye kapamışlar zaten hesabı ona sinir oldum :D

--- Mesaj Güncellendi ---

@S4B0T4J tekrar geri dönmen güzel h.g.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Tekrar döndüğüne sevindim, forum hepimizin, bir daha böyle kırgınlıklar olmaması dileğiyle.

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hoş geldin :) bir daha gitmemen umuduyla..