leonardodavincii
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 37
Teknoseyir.com yönetimi siteye kayıt olurken kullandığım email adresiyle ts hesap şifrem aynı olunca benim email ekosistemime dalıp bilgisayarıma ve aynı ağ içerisindeki bütün cihazlarıma girdi. Kaç kez uyarmama rağmen zorbalıklarını bırakmadılar. Mafya gibiler 2016'dan beridir sitelerine her girişimde dışlayıp hakaret ettiler, en son e devletten şikayet edeceğimi söylediğimde cihazlarıma girmişler ve zorbalık yapıp bezdirmeye çalışıyorlar. Kaç kez uyarmama bu konuda da şikayet ediceğimi söylememe rağmen çıkmadıklarından ne yapacağımı bilemedim.
Öncesinde fansızpc kullanıcı adıyla tsye kaydolmuştum. Videoda umut fanla ilgili konuşuyor ya sebebi nickim.
eknoseyir sitesinde özel bir gartic.io odası linki paylaşılıyor. Oda yeni kurulmuş içeride sadece şeker nickinde biri var.
Odaya "levent pekcan(teknoseyir kurucusu), çinliumut( teknoseyir editörü umut)" nickinde kişiler katılıyor.
11:30 " pampa bir site vardı oradaki adminler bilgisayarıma girdi" yazıyorum.
12:54 çinliumut "kanka ben de oradaydım dur bi" yazıyor.
Sonra diğer adminlerle beraber p*rn* izlememe değiniyorlar. Eyvah gitti bütün brazzers hesaplarının şifreleri falan yazıyorlar. Önemsiz birisiyim ya sadece zorbalığına bilgisayarda olduklarından birşey çalmadıklarını ima ediyorlar.
18:20 umuta "xampptan mı girdin, yoksa verdiğim maillerden mi, johncenaaya kod falan göstermiştim, dizinler falan görünüyordu" diyorum. (xampp şifresiz olduğundan o sırada kullanan kişinin ip adresini biliyorsan kolayca içeri girebilirsin)
Çinliumut " BEN MAİLDEN GİRDİM, johncene ne, o kim" yazıyor.
" O sen değil misin kank" yazıyorum.
"Ablam O" cevabını veriyor.
ekteki ilk resim johncenaaa'nın email adresimi bildiğinin kanıtı.
Umut teknoseyir'in çinli telefon habercisi gibi, meizu, xiaomi haberlerini takip edip paylaşıyor.
Video'da 14:00 da "xiaomi satmaktan sıkıldım sana bulaştım" diyor.
Öncesinde fansızpc kullanıcı adıyla tsye kaydolmuştum. Videoda umut fanla ilgili konuşuyor ya sebebi nickim.
eknoseyir sitesinde özel bir gartic.io odası linki paylaşılıyor. Oda yeni kurulmuş içeride sadece şeker nickinde biri var.
Odaya "levent pekcan(teknoseyir kurucusu), çinliumut( teknoseyir editörü umut)" nickinde kişiler katılıyor.
11:30 " pampa bir site vardı oradaki adminler bilgisayarıma girdi" yazıyorum.
12:54 çinliumut "kanka ben de oradaydım dur bi" yazıyor.
Sonra diğer adminlerle beraber p*rn* izlememe değiniyorlar. Eyvah gitti bütün brazzers hesaplarının şifreleri falan yazıyorlar. Önemsiz birisiyim ya sadece zorbalığına bilgisayarda olduklarından birşey çalmadıklarını ima ediyorlar.
18:20 umuta "xampptan mı girdin, yoksa verdiğim maillerden mi, johncenaaya kod falan göstermiştim, dizinler falan görünüyordu" diyorum. (xampp şifresiz olduğundan o sırada kullanan kişinin ip adresini biliyorsan kolayca içeri girebilirsin)
Çinliumut " BEN MAİLDEN GİRDİM, johncene ne, o kim" yazıyor.
" O sen değil misin kank" yazıyorum.
"Ablam O" cevabını veriyor.
ekteki ilk resim johncenaaa'nın email adresimi bildiğinin kanıtı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Umut teknoseyir'in çinli telefon habercisi gibi, meizu, xiaomi haberlerini takip edip paylaşıyor.
Video'da 14:00 da "xiaomi satmaktan sıkıldım sana bulaştım" diyor.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: