Sironizizim
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 18
Zafer Plaza Teknosa teknosoda jbl t110 kulaklık 26 gün oldu garantiden gelmedi abimde gitmiş haklarını kullanmaya değişim demiş t110 kulaklık bulunmasına rağmen t110 kulaklık yok c100siu senin kulaklığın bundan var demiş bunun 100 ü var sana verelim demiş sonra abim kabul etmemiş o demiş para iadesi yapalım abim olur demeden iade kağıdı çıkarmış sonra abim ozaman garantideki kulaklığı bekliyelim demiş oda artık para iadesi yapıldı üzgünüm demiş tabi ben kağıda baktığımda kulaklık modelinin t110 olduğunu görünce kandırıldığımızı anladım ve 2 saat içinde tekrar aşağıya indim saat 9.20 den 9.30 a kadar konuştuk ve kulaklık reyonundan t110 kulaklığı aldım gösterdim kasiyere değişim istedim ama senin kulaklık beyaz bu kulaklık mavi diyerek değişimi reddetti ve bizi başından attı personel en başta kulaklık yok diyerek yalan söyledi senin kulaklık t110 değil c100siu diyerek yalan söyledi kağıtta t110 yazıyor daha sonrada iade istemeden iade kağıdı yazdırdı ve garantideki kulaklığı artık alamazsın para iadesi yapıldı dedi teknosa , şuan elimde iade çekiyle kala kaldım teknosa değiştirmezse kulaklığımı burdan tüm yasal mercilere ve tüketici hakem heyetini başvurucağımı bildiriyorum teknosa pişmanlıktır bi gelişme olursa burdan yazacağım mümkünse paylaşarak bana destek olun teşekkürler. Garantiye gönderdiğimde verdikleri kağıttaki ürün Takip No :8390446 Ürün sipariş No:201828232436