Akıl almaz hata: Teknosa.com'da tablet pc bölümündeki bellek kısmında 256 GB değeri mevcut. İsterseniz araştırın, görüşleriniz nelerdir? Asus ve Razer gibi otuncu telefonu üreten markaların 8 GB'lık RAM'ini tam olarak 32'ye katladı.
Bu ne kadar da profesyonel olduklarının bir kanıtı(!)Artık alışkınımZamanında 270$ lık sony 1am2 kulaklığı 270tl den satmıştı. Şuan hala kullanıyorum
Sony Mdr1am2b.Ce7 Kulaküstü Kulaklık (Siyah) Fiyatı ve Özellikleri
Sony MDR1AM2.CE7 Kulaküstü Kulaklık
Başta 1 GB da yazmışlar.ram değil dahili depolaması o...
Ben yinede1am2 m ile mutluyum...ram değil dahili depolaması o...
Mutluluklar!Ben yinede1am2 m ile mutluyum...
dolar'ı 1 TL yapma projesinin sonucu ve hala 279TL...Artık alışkınımZamanında 270$ lık sony 1am2 kulaklığı 270tl den satmıştı. Şuan hala kullanıyorum
Hemen hemen üç sene oluyor. Ben de logitech marka m serisi bir mouse almıştım; normal fiyatı 30 TL bandındaydı, teknosada 7 civarında bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam, sanırım aynı hesap oluyor.Artık alışkınımZamanında 270$ lık sony 1am2 kulaklığı 270tl den satmıştı. Şuan hala kullanıyorum
10 tanecik sattılar. Ceceli bile son single'ını daha çok satmıştır...dolar'ı 1 TL yapma projesinin sonucu ve hala 279TL...
Ekli dosyayı görüntüle 47620
çok eski lerde 1gb depolama olan vardı...
Doları yapsa yapsa teknosa 1 yapar...Hemen hemen üç sene oluyor. Ben de logitech marka m serisi bir mouse almıştım; normal fiyatı 30 TL bandındaydı, teknosada 7 civarında bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam, sanırım aynı hesap oluyor.![]()