Teknoloji konusunda sadece gülücük atmayı bilen insanlar

Reaksiyon puanı
6,380
Bazı insanların bu davranışlarını anlayamıyorum. Gülücük atmaktan bahsetmiyorum, biliyorsundur konuyu ve söylenen çok saçma bir şeye gülmüşsündür fakat bir şey bilmediği her mesajından belli olan insanlar neden sürekli bu emojiyi atar anlam veremiyorum.

Gram bir alakası ve bilgisi yok, fanatik ama konu açıyor ve konuda karşıt görüşlü olan insanların mesajlarını okumuyor bile direkt emoji atıyor ve sanki ilahi duayen gibi takılıyor forumda. Konulara gidiyor, en sevmediği markanın başarılarının yazdığını görünce tek yapabildiği şey emoji atıp "sen fanatiksin" demek. Böyle insanların yapabildiği yorumlar çok kısıtlı, sadece kendi görüşü ile gereksiz ağır teknoloji eleştirir ve oraya buraya fanatiksin der.

Her telefondan sanki 5 yıl kullanmış gibi bahsederler ve sonra emoji atmaya devam ederler profillerinde de 300 yaş falan yazar haksızken yaşını kullanıp üste çıkarlar böyle insanlardan nefret ediyorum. Sevmediği marka hakkında olumlu bir mesaj dahi kaldıramazlar, ama gülücük atarlar.

Her mesaja gülücük, bu onları haklı falan mı yapıyorlar anlayamıyorum. Emoji attıklarında para mı veriliyor ki çok atıyorlar acaba?

Saygıdan bahsederler, bilgiden bahsederler, deneyimden bahsederler fakat bir tartışmada tek yapabildikleri aynı mesajı tekrarlayıp emoji atmak olur. Şu insan tür bitmiyor ve sanki ürüyorlarmış gibi her gün daha fazla böyle "vaktimi nerede harcasam, nerede insanları sinir etsem" diye düşünen insan geliyor foruma.