Mikail_Ebrinç
Profesör
Siparişime baktım işleme alındı diyor ordan birşey alan varsa ne olduğunu söyleyebilirmi?
Siparişiniz onaylandı demek. Yani en kısa sürede kargoya verilir ve elinizde olur. Hayırlı olsunSiparişime baktım işleme alındı diyor ordan birşey alan varsa ne olduğunu söyleyebilirmi?
Vuhu montaj da bedava getirdim sagol artik oyun oynariz ha?Siparişiniz onaylandı demek. Yani en kısa sürede kargoya verilir ve elinizde olur. Hayırlı olsun![]()
Ne aldın kiVuhu montaj da bedava getirdim sagol artik oyun oynariz ha?![]()
Tabii ki de oynarızVuhu montaj da bedava getirdim sagol artik oyun oynariz ha?![]()
A2.5 sistemNe aldın ki![]()
Sen ne aldinTabii ki de oynarızBen de sistemimi Teknobiyotik'ten almıştım ve memnun kalacağına eminim.
Hayırlı uğurlu olsunA
A2.5 sistem
Hala epic teki gta 5 e agliyorum neyse kış indirimlerinde bakarımHayırlı uğurlu olsun![]()
Başka oyunlar vardır, üzülme o kadarHala epic teki gta 5 e agliyorum neyse kış indirimlerinde bakarım
9 TL mi demiş o
hayırlı olsun bende alıcam montajı nasıp bedavaya aldın acaba ?Siparişime baktım işleme alındı diyor ordan birşey alan varsa ne olduğunu söyleyebilirmi?
Seçmeyi unuttum destek hattından yazdımhayırlı olsun bende alıcam montajı nasıp bedavaya aldın acaba ?
Ne zamana kadar
Hayırlı olsunA
A2.5 sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:
İndirim bitmiş
Ben e1.5 aldım ilk çıktığındaSen ne aldin
aynen.İndirim bitmiş![]()
Alcaktim be çok iyi oyundu üzüldüm neyse mudrunner varaynen.