Teknik Servis Batarya

Emir Derdiyok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Şimdi Mİ 9T adlı cihazımda şarj bu kadar fazla gitmiyodu yoğun bile kullansam 1 gün rahat gidiyordu oyun oynamama rağmen. Şimdi oyun oynasam 3 saat anca dayanır ve ısınmasıda arttı eskiden ısınmıyordu ben bu telefonu servise götürsem bataryasını değiştirirler mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 saat dayanır dediğim sadece oyun oynarsam oyunsuz 7-8 vardır.Eskiden oyunsuz 1 gün çıkıyodu.

Reaksiyon puanı
6,396
Şimdi Mİ 9T adlı cihazımda şarj bu kadar fazla gitmiyodu yoğun bile kullansam 1 gün rahat gidiyordu oyun oynamama rağmen. Şimdi oyun oynasam 3 saat anca dayanır ve ısınmasıda arttı eskiden ısınmıyordu ben bu telefonu servise götürsem bataryasını değiştirirler mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 saat dayanır dediğim sadece oyun oynarsam oyunsuz 7-8 vardır.Eskiden oyunsuz 1 gün çıkıyodu.
Pik ölmüştür teknik servise gidip pilini değiştirin.

Efe kılınç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
aynı sorun ile ilgili ben de bugün forumda bazı cevapları aldım kullandığım cihaz ile note 8 pro 4 aydır kullanıyorum ve bugün çok değişik ve anormal bir pil kullanım farkı oldu oyun olmasa bile şarj çok hızlı gidiyor ve çok yavaş doluyor pil sağlığı bir anda öldü benim garantim hala devam ediyor ve teknik servise gidip bataryamı değiştirmek istiyorum ancak bataryanın değiştirmenin nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum ve nasıl değiştireceklerini de bilmiyorum yani bunun için ne kadar para ödeyeceğimi de bilmiyorum ancak Garanti olduğu için sanıyorum ki herhangi bir ücret ödemeyeceğim ancak garantiye dahil mi onu da bilmiyorum umarım dahildir ikimizde sorunumuza çözüm buluruz:)

Emir Derdiyok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Garanti olursa para ödemiyormuşuz.Benim sorunum bi anda ölmesi değil fazla kullanıyorum aşırı.1-1.5 yıllık ömürleri varmış zaten benimkinin o ömrünü daha önce doldurduğunu varsayıyorum