- Reaksiyon puanı
- 64
Forumda yeniyim, konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Başlıkta belirttiğim gibi.
Bunu bende sormuştum. Aynı tema kullanıldığı için. İsmi Xenforo sanırım.Forumda yeniyim, konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Başlıkta belirttiğim gibi.
Çünkü ikisi de bir forum scripti olan Xenforo kullanıyor, çoğu forumda Xenforo altyapısı var.Forumda yeniyim, konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Başlıkta belirttiğim gibi.
Ne alaka şimdi?Lütfen Tecnopat ile bizi benzetmeyim. Biz Herkezden iyi SDN forumuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
SDN Forum çok yaşa.
Benzetmeme konusunda haklısın ben o forumda büyük harf kurallarına dikkat etmedigimde 1 gün ban yiyodumLütfen Tecnopat ile bizi benzetmeyim. Biz Herkezden iyi SDN forumuz.
SDN Forum çok yaşa.
Çok alaka.Ne alaka şimdi?
İkisi de Xenforo altyapısını kullanıyor.Forumda yeniyim, konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Başlıkta belirttiğim gibi.
İkisi de Xenforo altyapısını kullanıyor çünkü.Forumda yeniyim, konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Başlıkta belirttiğim gibi.
katılıyorum yeni konu açıyorum 1 saate onaydan geçti ben sadece arayüzünü benzettimLütfen Tecnopat ile bizi benzetmeyim. Biz Herkezden iyi SDN forumuz.
SDN Forum çok yaşa.
Beyler Kaçınnn.Teşkilat-ı Umumiye birazdan gelir konuya, bakar bakalım atan tutan var mı?
Bilenler zaten şuan kaçmaktan ziyade farklı düşünüyorlar. Eğer bende onları bir yakalarsam yapacağım çok farklı şeyler olacak.Teşkilat-ı Umumiye geliyo.
Ben kaçar.Bende buradayım, izliyorum bakalım neler göreceğiz.