C* tehliKELi KEL C*
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 304
SağolasınAfiyet Olsun, Başarıların Pardon Banlarinin Devamını dilerim..
Uyguladığı politika yanlış bence...Bu technopat olayını biraz fazla abartmıyor musunuz? Size göre olmayan bir yerse hiç girmezsiniz olur biter. Hiç bir forum ile böyle uğraşmaya gerek yok.
Biz Recep'i Severiz HocamBu technopat olayını biraz fazla abartmıyor musunuz? Size göre olmayan bir yerse hiç girmezsiniz olur biter. Hiç bir forum ile böyle uğraşmaya gerek yok.
ben de rahatsız oluyorum bu durumdan. bize ne teknopattan.Bu technopat olayını biraz fazla abartmıyor musunuz? Size göre olmayan bir yerse hiç girmezsiniz olur biter. Hiç bir forum ile böyle uğraşmaya gerek yok.
Öylesine Gırgır Olsun Diye Açtım Konu Dışı Olarak...ben de rahatsız oluyorum bu durumdan. bize ne teknopattan.
Doğru söylüyorsun da ama benlimle uğraştılar 3 kez. Bilen var mıdır bilmem Technopat'ta painkiller ve BERWAR ile kavga ettiğim olmuştur küçük meseleler yüzünden. Kaçış yolu olarak burayı tercih ettim. Çünkü SDN ekipleri gördüğüm kadarıyla çok kaliteli içerik üretiyor ve üye oldum Mart 2019'da.Bu technopat olayını biraz fazla abartmıyor musunuz? Size göre olmayan bir yerse hiç girmezsiniz olur biter. Hiç bir forum ile böyle uğraşmaya gerek yok.
Doğru söylüyorsun da ama benlimle uğraştılar 3 kez. Bilen var mıdır bilmem Technopat'ta painkiller ve BERWAR ile kavga ettiğim olmuştur küçük meseleler yüzünden. Kaçış yolu olarak burayı tercih ettim. Çünkü SDN ekipleri gördüğüm kadarıyla çok kaliteli içerik üretiyor ve üye oldum Mart 2019'da.
Adolf Baltaş trolleri sevmiyor galibaBan sebebi "Trollük" ss lere bakınca daha iyi anlayacaksınız...Ekli dosyayı görüntüle 82401
Ekli dosyayı görüntüle 82402Ekli dosyayı görüntüle 82403Ekli dosyayı görüntüle 82404
Technopatın kuralları biraz ağır... Aynısını burada yapsam birşey olmazdı... herneyse öyle gırgır olsun diye konu açtım zaten neticede biz Recep'i Severiz![]()