Technopat'tan 2025'e Kadar Ban Yedim Vatana Millete Hayırlı Olsun

Reaksiyon puanı
304
Ban sebebi "Trollük" ss lere bakınca daha iyi anlayacaksınız... :p Ekran Alıntısı.PNG
dsadas.PNG
Ekran Alıntısıdasaaa.PNG
Ekran aaaaaa,.PNG

Technopatın kuralları biraz ağır... Aynısını burada yapsam birşey olmazdı... herneyse öyle gırgır olsun diye konu açtım zaten neticede biz Recep'i Severiz:p

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
304
Bu technopat olayını biraz fazla abartmıyor musunuz? Size göre olmayan bir yerse hiç girmezsiniz olur biter. Hiç bir forum ile böyle uğraşmaya gerek yok.
Uyguladığı politika yanlış bence...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu technopat olayını biraz fazla abartmıyor musunuz? Size göre olmayan bir yerse hiç girmezsiniz olur biter. Hiç bir forum ile böyle uğraşmaya gerek yok.
Biz Recep'i Severiz Hocam

KamtariR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,905
ben de rahatsız oluyorum bu durumdan. bize ne teknopattan.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Banları zaten recep atıyor. Ayrıca forumda takıldığı 3-5 hesabı daha var tanınmamak için kullanıyor kendini sevindirmek için. O forum kullanılmaz zaten aklı olan üye olmaz. Ben üyeyim ama aktif kullanmıyorum. Konulara ve mesajlara bakın hepsi komedi. 3-5 kullanıcı dışında %80'i hep 15 yaşında çocuk.

eilhanzy

Profesör
Reaksiyon puanı
7,853
Doğru söylüyorsun da ama benlimle uğraştılar 3 kez. Bilen var mıdır bilmem Technopat'ta painkiller ve BERWAR ile kavga ettiğim olmuştur küçük meseleler yüzünden. Kaçış yolu olarak burayı tercih ettim. Çünkü SDN ekipleri gördüğüm kadarıyla çok kaliteli içerik üretiyor ve üye oldum Mart 2019'da.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Doğru söylüyorsun da ama benlimle uğraştılar 3 kez. Bilen var mıdır bilmem Technopat'ta painkiller ve BERWAR ile kavga ettiğim olmuştur küçük meseleler yüzünden. Kaçış yolu olarak burayı tercih ettim. Çünkü SDN ekipleri gördüğüm kadarıyla çok kaliteli içerik üretiyor ve üye oldum Mart 2019'da.

Hocam orada bir elemanla bende kavga ettim. Sebebi ise SDN'yi savunmam. Dedim ki SDN daha güzel ortamı falan bu forumdaki gibi her şeye ban atmıyorlar diyorum adam o zaman orayı kullan burdan defol git diyor bana :) O forumun tipleri belli işte. Zaten recep apileri bir den fazla hesap kullanıyor ban atıyor herkese :) Kullanmayın orayı.

misty rosetta

Profesör
Reaksiyon puanı
1,371
Ban sebebi "Trollük" ss lere bakınca daha iyi anlayacaksınız... :pEkli dosyayı görüntüle 82401
Ekli dosyayı görüntüle 82402Ekli dosyayı görüntüle 82403Ekli dosyayı görüntüle 82404
Technopatın kuralları biraz ağır... Aynısını burada yapsam birşey olmazdı... herneyse öyle gırgır olsun diye konu açtım zaten neticede biz Recep'i Severiz:p
Adolf Baltaş trolleri sevmiyor galiba :D

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Sayısal Loto oynuyorsun galiba o site üzerinde. Tutmazsa şerefsizim nedemek bende anlamadım harbi :D