- Reaksiyon puanı
- 17,394
Tema değil, platform Xenforo..Sanırım technopat ile sdn forumun teması aynı
Tema değil, platform Xenforo..Sanırım technopat ile sdn forumun teması aynı
Hoşgeldin, iyi forumlarMerhaba SDN kullanıcıları. Ben Technopat Sosyal'den Blacksidemre. İki yıllık Technopat üyesi olarak buraya üye olmaya karar verdim.
Umarım herkesle anlaşırım. Kurallar ve site kullanım koşullarını okudum. Burada umarım iyi vakit geçiririm. Bana Technopat Sosyal hakkında sorularınız varsa alabilirim. Hepinize iyi forumlar.
Ben yine de Türkçe'yi çarptırmamaktan yanayım. Tabii ki çarpıtma da bir şey demem. Ben yine de imalalarıma dikkat edeceğim. İyi forumlarHoşgeldin, burada TDK kurallarına Technopat gibi gereksiz takıntılı değiliz. Oradaki donanım bilgisini burada bulamazsın ama donanımla ilgili bilgili olan birkaç arkadaş var bu yüzden yabancılık çekmezsin.
İkisi de XenForo kullanıyor.Sanırım technopat ile sdn forumun teması aynı
Kötü üslubunuzu kendinize saklayın. Hoşgeldin diyen der. Size ise bay bayŞok şok şok tenchopat'tan shiftdeletenet forumuna bomba transfer felan dememizi beklemiyorsun heralde hoşgelmişsin de karşılamamı bekliyorsun ?
Kötü üslup mu doğruyu söyledik diye hemen yakıştırma yapmışsınız hocam, hoşgeldin de dedik okumamışsın mesajı heralde ayıp ediyorsun, şimdi sen technopat tan geldin diye ne yapalım onu diyorum vasfın ne önemli birisi olman lazım,technopattan geldim diye boş konu açmışsın tebrik mi bekliyorsun bir de bay bay yazmışsın güldürdün beni,neyse dikkat et kendinie technopat değil burasıİkisi de XenForo kullanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kötü üslubunuzu kendinize saklayın. Hoşgeldin diyen der. Size ise bay bay![]()
Arkadaş selam vermek istemiş sadece abartılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum ben şahsen. Tanışma entrysi gibi düşün hocam umarım yanlış anlamazsınKötü üslup mu doğruyu söyledik diye hemen yakıştırma yapmışsınız hocam, hoşgeldin de dedik okumamışsın mesajı heralde ayıp ediyorsun, şimdi sen technopat tan geldin diye ne yapalım onu diyorum vasfın ne önemli birisi olman lazım,technopattan geldim diye boş konu açmışsın tebrik mi bekliyorsun bir de bay bay yazmışsın güldürdün beni,neyse dikkat et kendinie technopat değil burası![]()
Dikkat mı edeyim? Peki.Kötü üslup mu doğruyu söyledik diye hemen yakıştırma yapmışsınız hocam, hoşgeldin de dedik okumamışsın mesajı heralde ayıp ediyorsun, şimdi sen technopat tan geldin diye ne yapalım onu diyorum vasfın ne önemli birisi olman lazım,technopattan geldim diye boş konu açmışsın tebrik mi bekliyorsun bir de bay bay yazmışsın güldürdün beni,neyse dikkat et kendinie technopat değil burası![]()
Gerçi burada,yazım kuralların dan dolayı insafsız ca ban atılmıyor,pek de kasmana gerek yok.Dikkat mı edeyim? Peki.
Kasıp kasmayacağumı size sormuyorum. Ben Türkçe'yi saptırmak istemiyorum.Gerçi burada,yazım kuralların dan dolayı insafsız ca ban atılmıyor,pek de kasmana gerek yok.
Nasıl anladıysan öyle diyeyim ?Kasıp kasmayacağumı size sormuyorum. Ben Türkçe'yi saptırmak istemiyorum.
Türkçe'yi abuk subuk kullanmazsam ceza mı yiyorum?
Ara sıra şikayet oluyor.Hoş geldin, soru sorabiliriz dedin. Bende Orada olurken üyelerin çoğu konu açarak kuralların sertliğinden şikayetleniyordu. Hala devam ediyor mu?
Hoşgeldin bende burda 1 yıllık uyeyim bence bu forum çok güzel iyi forumlarMerhaba SDN kullanıcıları. Ben Technopat Sosyal'den Blacksidemre. İki yıllık Technopat üyesi olarak buraya üye olmaya karar verdim.
Umarım herkesle anlaşırım. Kurallar ve site kullanım koşullarını okudum. Burada umarım iyi vakit geçiririm. Bana Technopat Sosyal hakkında sorularınız varsa alabilirim. Hepinize iyi forumlar.
Yine de olacak.Yinede
"Türkçe'yi" değil, Türkçeyi olacak.Ben yine de Türkçe'yi çarptırmamaktan yanayım. Tabii ki çarpıtma da bir şey demem. Ben yine de imalalarıma dikkat edeceğim. İyi forumlar![]()
O Blacksidemre, tek e ile. Sen de Caner veya Klasinq olsan gerek.Blacksideemreee mi? Hani şu öneri konuları açan...
Son görülme ve profilini neden açmıyorsun? Burada da öneri konusu açabilirsin.
En son ne zaman, neyden ban yedin?
Burada yazım kurallarına uymayan çok fazla üye var, Technopat sayesinde yazım hatalarını bulmaya çalışıyorum
Sınırsız yedikten sonra bıraktım, çoluk coçuğu doldurmuşlar mod. diye