MuhammedSC
Profesör
Arkadaşlar "var mıdır" yerine " varmıdır" yazdığım için tam 1 yıl ban yedim. Evet gerçekten 1 yıl. 10 Ağustos 2017 16:43 de açılıyormuş banım sağolsunlar. Noktadan sonra boşluk koymadığım içinde 3 ay yemiştim.
Forumu biraz canlandırmak lazım son zamanlarda zaten buralardayım 10 numara forum. Niyeyse herkes malum siteye gidiyor.Bırakın malum siteyi, bak burada o kadar sıkmıyoruz biz üyelerimizi..![]()
Ben o tarz şeylerden 3 ay falan yemiştim de 1 kere space e basmadık diye 1 yıl nedir kardeşim.iğrenç ve ötesi bir site adminler ve moderatörler kendilerini beğenmiş de/da bağlacını yanlış kullandım diye bana (da)ban attılar 4 gün hemde...multi sonra tekrar üye oldum 1 ay ban attılar çok değişikler yardımlaşma forumu mu yoksa dil bilgisi federayonu mu belli değil bura iyi shiftdelete candır
Forumu biraz canlandırmak lazım son zamanlarda zaten buralardayım 10 numara forum. Niyeyse herkes malum siteye gidiyor.
Ben o tarz şeylerden 3 ay falan yemiştim de 1 kere space e basmadık diye 1 yıl nedir kardeşim.
nokta koyup da yı ayrı yazmadıgım için perma yemiştim
Adam var adam gibiBen Türkçeyi düzgün kullanın diye her yerde bas bas bağıran insanım ama insanları bu gibi ortamlarda sıkmanın da doğru olmadığını düşünüyorum.
Burası SDN, keyfinize bakın.
Teknopati sevmem yanlis isler oluyor ama dosdogru olmak lazim. Dediginiz gibi olmussa bu yanlistir.Konu başlıktaki sitede güzel bir içerik bulup(SDN' de olmayan) SDN forumda bir konu içinde paylaşmıştım belki birilerinin işine yarar diye. Mesajım silinmişti. Sadece kötüleyebiliyoruz diğer Türk forum ve siteleri öyleyse? Hayır yani diğer siteleri savunmuyorum fakat garibime gitti. Oradan bir içerik paylaşmak yasak ama o siteyi yermek yasak değil benim anladığım.
Dipnot: Benim hiçbir siteyi savunma gibi bir durumum yok yanlış anlaşılmasın. Sitesine ve forumuna severek girdiğim, üyelerini ve yöneticilerini sevdiğim tek site bu site onu da ekleyeyim.
Ne olur şu fikirlerdeki rezalete bakarmısınız. Adam gastronomi eğitimini harama bulasmamak icin alkolsuz almak istemis Recep Baltaşın yorumuna bakın. Müslüman olmayan dahi buna saygı duyar belki. Yanlis anlasilma olmasin sorun din dusunce yada su bu degil. Sorun senin gibi dusunmeyeni senin gibi yapmayani senin gibi bakmayani asagilama olayi. Bu adamin ayrica baska bi paylasimi daha var " ne guzel bir gun yine bilim gelisiyor ve hergun gelismeye devam edecek ". Recep Baltasa ithafen diyorum ki " Dinim ickiyi yasakliyor ben de bu kurala uyuyorum diye gastronomi okuyamayacakmiyim alkolu benim onume engel olarak koymayin diyen insan güruh , aaa ne guzel bir gun dronelar ucusuyor hoparlorler sarildiyor lcd ler civildiyor vari yorum yaparak gosteris yapan, iki bilgisayar kurcalayip imalatı yapilmis piyasaya surulmus urunleri sadece tanitip iyi kullanan ve kalitesini test eden sen bilim adamisin öyle mi? Ne kattin bilime teknolojiye ne icat ettin de bu kibir neyin eseri ? Ben soyleyim sana gayret etmeyen hayret edermis ya hani. Tek sen degil belki millet olarak cok calismadigimizdan biraz geride kaldik ama sen gercekten pc incelerken hayet etmenin hakkini veriyorsun. Heleki mxm slotundan laptop ekran karti degistirirken cektigin videondaki heyecanli vaziyetinle."Konu başlıktaki sitede güzel bir içerik bulup(SDN' de olmayan) SDN forumda bir konu içinde paylaşmıştım belki birilerinin işine yarar diye. Mesajım silinmişti. Sadece kötüleyebiliyoruz diğer Türk forum ve siteleri öyleyse? Hayır yani diğer siteleri savunmuyorum fakat garibime gitti. Oradan bir içerik paylaşmak yasak ama o siteyi yermek yasak değil benim anladığım.
Dipnot: Benim hiçbir siteyi savunma gibi bir durumum yok yanlış anlaşılmasın. Sitesine ve forumuna severek girdiğim, üyelerini ve yöneticilerini sevdiğim tek site bu site onu da ekleyeyim.
Bu adamlar elaleme cop forum diyerek kendilerinin uye ihtiyaci yokmus gibi vucutlarinin bazi organlarini yukari dogru botokslarken bu isi neden tam uyelik iptali seklinde yapmiyorlar diye kafama takiliyor...vBulletin den xenForo geçtiklerinde geçiş esnasında o siteye yaptığımız katkı az sayılmaz onlar sonra gelip Benide dediğiniz yazma hatasından dolayı banladılar şimdi şimdi diyorum keşke bir açık bıraksaydımda artistlik yaptıklarında index atardık ama içimizde kötülük yoktu maksat xenForo kullanan büyük sitlerin sayısı çoğalsın diye herşeyi nokta atışı yaptık
Sence Recep Baltas in toplumun belli bir kismini hor goren ve kendisini bilim adami gostermeye calisan yazilari yokmu (bkz kendi sitesindeki profili) Dolandirilan adamdan mal, alkolsuz gastronomi okumak isteyen adamdan da güruh diye bahsetmiyor mu ?Bu konular banlama konular Recep ile ilgisi Yok yanındaki kıllı herif varya bi ara rockcular gibi favori bırakan ergen Recep on numara adamdır böyle takıntıları yoktur ama gerisi boş Recep o siteden ayrılsın buraya gelsin bencekimse o siteye girmez bile
Siz takip ediyorsanız doğru sonuç dediğiniz olabilir ben zaten onları YouTube den takip edebildiğim kadar işte ben genelde web master sitlerinde takılırım o yüzden iyi tanımamış olabilirim Receb'iSence Recep Baltas in toplumun belli bir kismini hor goren ve kendisini bilim adami gostermeye calisan yazilari yokmu (bkz kendi sitesindeki profili) Dolandirilan adamdan mal, alkolsuz gastronomi okumak isteyen adamdan da güruh diye bahsetmiyor mu ?
Dolandirilan arkadasa yorumlarda herkes bi kafadan dalga ve hakaret yagdirmis. Sonrada diger yoneticiler araya giriyor ve diyor ki " recebin yerinde kim olsa o adama mal derdi, madem biz iyi bi site degiliz falanca yere git oyle dusunuyorsan" diyor. Bana falanca siteye git derken delikanlilik yapacak adam benim ve banlanan uyelerin uyeligini tamamen silecek ki benim orda olmamam umrunda olmamis olsun. Dostum o sitede biraz fasistlik seziyorum. Basindaki adamin kendi profilindeki yazilara bakarsan anlarsin. Kendi gibi dusunmeyenlere zübük güruh mal diyor. On numara adamsa o numarayi yuz uzerinden zor alir...
Bak iste orda çok şirinler. İşte ordaki vaziyetleriyle o forumdaki yazilari yanyana koyunca ortaya cok guzel bir sonuc cikiyo. ikiyuzlulugun derecesi artik komik yaaSiz takip ediyorsanız doğru sonuç dediğiniz olabilir ben zaten onları YouTube den takip edebildiğim kadar işte ben genelde web master sitlerinde takılırım o yüzden iyi tanımamış olabilirim Receb'i
Rahatsız olduğum öyle ya da böyle olmaları değil uluorta bi kesime sataşmaları. Bunu yaptıkları halde dr kendileri alim sataştıkları insanların da cahil olması.Ayyıldız her türden insan var. Bu kadar kafana takıp boşa vaktini harcama derim. Cahili de var, egoisti de var, satanisti de var.. Var da var yani bu toplumda. Sen kendine bak. Her geçen gün kendine bir şeyler kat yeter. Yakınların dışındaki insanların kötü özelliklerine çok takılma. Kafayı yersin.
Bende senin gibi kafayı takmıştım bunlara, fakat sonra ne kadar boş olduğunu anladım. He de geç gitsin.Rahatsız olduğum öyle ya da böyle olmaları değil uluorta bi kesime sataşmaları. Bunu yaptıkları halde dr kendileri alim sataştıkları insanların da cahil olması.
Ama haklısın üzerinde çok durunca insanın taşıdığı beyin kendisine ağır gelmeye başlıyor. Ne diyim inşallah anlarlar. Haklısın.
Aynen öyle adam gibi adamsınız ha. Hani Türkçeyi full yanlış yazsak haklısınız tamam da orada hiç kimsenin fark etmeyeceği bir hatadan 2 gün yedim.. "ram kelimesi bir kısaltma ya, onu küçük yazdım diye.."Bırakın malum siteyi, bak burada o kadar sıkmıyoruz biz üyelerimizi..![]()