Technopat neden bu kadar acımasız?

Erdem Alsırt

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Son düzenleme:

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,600
Nasıl derler devlet kuralları aşırı ağır yaparsa millet kaçar ülkeden.

Bizim kullandığımız SDN forumu orta kurallı hali var. Kebap gibi üyeleri çok yakmadan pişiriyorlar.

Yazdıklarım ban sebepi olmasısında.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,600
Technopat Sosyal'deki cezaların pek ağır olduğunu düşünmüyorum.
Birisi şuna ban atsın. Sistemimize karşı çıkanın cezası nedir bilsin :D

Orada Sistemli şekilde çalışıyorlar moderatörler. Hangi mod az ban atıyorsa direk kovuluyor. Ayrıca moderatör olmak öyle böyle kolay değil. Kendine ait tüm bilgilerini hatta gece hangi pantolonla yatıyorsun onu bile sorgulayabilirler.

Raporlara gec bakarsan, azcık işin olsa bilgisayardan uzaklaşırsan Sisteme karşı çıkarsan ban ve modluktan uzaklaştırma. Sonradan Hakkını ararken Sosyaldeki Ortalığın sessizliğin bozarsan kabadayılar bile evin kapısının önünü kesebilir emin olabilirsin.

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Her forum da (dh hariç) bir özellik vardır mutlaka.

Türkçesever

Profesör
Reaksiyon puanı
2,970
Birisi şuna ban atsın. Sistemimize karşı çıkanın cezası nedir bilsin :D

Orada Sistemli şekilde çalışıyorlar moderatörler. Hangi mod az ban atıyorsa direk kovuluyor. Ayrıca moderatör olmak öyle böyle kolay değil. Kendine ait tüm bilgilerini hatta gece hangi pantolonla yatıyorsun onu bile sorgulayabilirler.

Raporlara gec bakarsan, azcık işin olsa bilgisayardan uzaklaşırsan Sisteme karşı çıkarsan ban ve modluktan uzaklaştırma. Sonradan Hakkını ararken Sosyaldeki Ortalığın sessizliğin bozarsan kabadayılar bile evin kapısının önünü kesebilir emin olabilirsin.
Moderatörlükte gözüm yok zaten. :D
Merhabalar,
orada olduğunuzdan olabilir mi acaba? :)
Burada son günlerde daha aktifim. Technopat'ı pek sevmiyorum, ama kurallar o kadar da ağır değil bence. Konuya oldukça objektif bir şekilde bakmaya çalışıyorum.

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
Technopat da değer meğer hele İslam müslümana karşı hiç yok kitapsız dense yeridir( tekfir etmiyorum ama neredeyse yönetim öyle)

Öte yandan çok demokrasi beklemeyin forumlar da ve çok çok da şevkli paylaşımlar yapmayın boşuna eskidendi o emekler özveriler. Günün sonunda forumun ağası kimse onun hükmü geçer. Benim forumum olsa kimseye adaletli davranmam tapulu malım ( şutlamayın la)

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Arkadaşlar savunmayın onları ya ekran kartı konusu açtım 5 dakika sonra bildirim geldi bir baktım konu yanlış yerde diye 4 ay ban yedim halbuki ekran kartı yerine açtım konuyu çok gereksiz bir forum cidden orada 3-5 eleman var onlar harici mesaj atanı konu açanı engelliyorlar hemen tekil olsunlar diye uğraşıyorlar o forumda ban yemeyeni bulamazsınız şuan hesabı kullanmıyorum artık forumları da onlara kalsın DH ve SDN forum kullanıyorum yetiyor bana.DH de kaç yıllık üyeliğim var 1 kere ban yemedim ama Technopat'a üye olanı bile engelleyecekler artık üye oldun diye :p

rtakak

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,460
Ahahahahah valla çok güldüm. Bizim forumun Erdemi :)
Açtığın konuları bilseler hak verirler Technopata.
En son peşindr Türkiyenin en azılı hackerları vardı. Seni tehdit ediyorlardı. Atlatabildin mi onları?

Arkadaşın profilinde şöyle yazıyordu Technopatta; profil fotoğrafım da gülüyor olmam psikolojik rahatsızlığım olmadığuna manasına gelmez. Gibisinden bir şey yazıyordu :)
Ama müzik çalışmalarına arada bakarım.

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Durup dururken, eski postlara bakarken gecenin ortasında gülme krizine girecektim, yapılır m bu? :D
Gayet de yapılır araştırmaya gore baş ve son harfleri aynı kalan ama geri kalan harfleri değişik olan her kelime okunabiliyormuş.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747

BerkerK

Asistan
Reaksiyon puanı
44
Aynı şekilde bende konu dışında kendim ile alakalı bir konu açayım derken 1 ay ban yedim, moderasyon ekibi önüne gelene ban atabiliyor + olarak bilgisayar toplarkende bazen hiçbirşey bilmeyen bir adam gelip saçmalayabiliyor kısacası çöpten farksız bir forum technopat.

rtakak

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,460
Valla Technopatta bazen bu konuların linki paylaşılıyor. Burdaki kullanıcılar orda bulunuyor ve dediklerinin doğru olmadığı çıkıyor. Ben 3 senedir kullanıyorum. 1 günden fazla hiç yemedim. Demekki siz iyi beceriyorsunuz. Artık günlük cezalar yerine saatlik cezalar veriyorlar. Bu çok güzel oldu.
Sistem toplama konusunda nöbette bile duranlar var. Merak etme onları rapor ediyoruz. Her konuda moderatör onayı ile açılıyor. Başlıkları görsen çok güzel. Yani buraya geldiğimde başlıklardan biraz gözüm kanadı ama insanların emek verdiği hiç bir yere sen otururken çöp diyemezsin.
@BerkerK

Erdem Alsırt

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Ahahahahah valla çok güldüm. Bizim forumun Erdemi :)
Açtığın konuları bilseler hak verirler Technopata.
En son peşindr Türkiyenin en azılı hackerları vardı. Seni tehdit ediyorlardı. Atlatabildin mi onları?

Arkadaşın profilinde şöyle yazıyordu Technopatta; profil fotoğrafım da gülüyor olmam psikolojik rahatsızlığım olmadığuna manasına gelmez. Gibisinden bir şey yazıyordu :)
Ama müzik çalışmalarına arada bakarım.
Bu durumdan dolayı özür dilerim gerçekten. SDN'ye uzun süredirde girmemiştim. Şuan girdim. Amacım Technopat'ı kötülemek değil, benim genel toplumla kıyasla daha çok ciddi psikolojik sorunları olan ve insanlar tarafından desteğe muhtaç biri olduğumu bilmeni isterim. Yaptığım hatalar olabilir ama bunu normal bir insan yapmıyor, sorunlu bir genç yapıyor. Yani ben.

rtakak

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,460
Bu durumdan dolayı özür dilerim gerçekten. SDN'ye uzun süredirde girmemiştim. Şuan girdim. Amacım Technopat'ı kötülemek değil, benim genel toplumla kıyasla daha çok ciddi psikolojik sorunları olan ve insanlar tarafından desteğe muhtaç biri olduğumu bilmeni isterim. Yaptığım hatalar olabilir ama bunu normal bir insan yapmıyor, sorunlu bir genç yapıyor. Yani ben.
Geçmiş olsun, bu sorunun için neler yaptın?
Bir psikoloğa gittin mi?

Kırıktuş a

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Harbiden he bi hesap açtım daha 15 dk olmadan 1 günlük ban yedim daha da girmedim

rtakak

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,460
Harbiden he bi hesap açtım daha 15 dk olmadan 1 günlük ban yedim daha da girmedim
Yazım hatalarının dışında bir hata yapmışsın belli. Birine iğneleyeci aşağılayıcı laf ettiysen ondandır. Ayrıca kurallara uymayıp şu kadar ceza yediğinizde bu sizin suçunu oluyor.
Her forumun kuralları vardır, kayıy oluyorken kabul ediyorsunuz bunları.

misty rosetta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,371
Yapmıyorlar. Birincil olarak insanlara yardım etmeliler, doğrusu budur. Eğer gerçekten yardıma ihtimacı olan insana Türkçe öğretmenliği taslıyorlarsa, veya "Yazım yanlışı olan mesajı alıntılamak" gibi havadan sudan sebeplerle banlıyorlarsa bu en önce etik değildir. Artı Doğru Türkçe nedir konusu gerçekten önemli, mesela kullanını zamanında dövdüğümüz "Q" sesi aslında pek çok konuda gerekli. Mesela "Kütahya" derken K sesinin resmi seslendirmesi olan "Ke"yi kullanmayız, "Q" sesini kullanırız. Doğru Türkçe kendi içerisinde tartışmalı bir konu iken "Heyt! Hepiniz Türkçe konuşmayı öğreneceksiniz." diye girerseniz kusura bakmayın ayıp ediyorsunuz. Üstelik her insanın kapasitesini bir tutmak da gereksiz, kişi ilgisi ve ihtiyacına göre Türkçe imla kurallarını hiç takmamış olabilir. "Yardım istiyorsan adam akıllı yazmayı öğreneceksin!" demek, para vermeye niyet ettiğin dilenci istediğin gibi parayı senden almıyor diye vermemezlik etmekten daha saçma değil. Anlaşılır olduğu sürece bu tarz yaptırımlar anlamlı değil.
mesela bazı artistler k yerine q kullanıyorlar mesela "türqçe harf qullanmaq neden bu qadar qolay değil" bu örnek bir metin

---- Mesajlar birleştirildi ----

Klavyeler ingilizce,cihazlar mobil,cogu insanin zamanlar kisitli is guc vs.yapacak cok bisey kalmadi herkes bazen ucu ucuna biseyler yetistiriyor.ha yani bazen gercekten cimlenin anlamini cozmek icin ozel efor sarf etmek gerekiyor ama istedigin kurali koy burda hallolucak mesele degil egitim sisteminle alakali.
samsung'ta türkçe klavye yapılıyor ama bizim türk milletinin üşengeçliği bunu da kaldırmıyor.

Son düzenleme:

Narrator

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Technopatin geneli baba parasi yiyip gaming pc duzen veletlerden olusuyor. Oraya gidip konu acman senin hatan.

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Bilgisayar hakkında burda ki BAZI veletlerden daha iş yaptığı kesin.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,239
Ya arkadaşlar bu tip konuları hortlatmanın ne gereği var?
Ekşi sözlük mü burası? Bırakın kim ne ceza verirse versin. :)

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,863
Ben ban yediğimde buraya 5 kere uye oldum 3u basarili diger ikisindede e maile dogrulama mesaji gelmedi yoksa onlarda olurdu simdi hepsi kapalı tabi
Bana kalırsa en masum yer ShiftDelete'ten başka bir yer olacağını zannetmiyorum.