Arkadaşlar bu benim asıl hesabım. Diğer hesabım silinebilir mi?
Diğer hesabınız bu hesabınızla birleştirildi.
Arkadaşlar bu benim asıl hesabım. Diğer hesabım silinebilir mi?
Teşekkür ederim.Diğer hesabınız bu hesabınızla birleştirildi.
Rica etsem şu konuyu kaldırabilirler mi? Technopat bundan şikayetçi.Diğer hesabınız bu hesabınızla birleştirildi.
Birisi şuna ban atsın. Sistemimize karşı çıkanın cezası nedir bilsinTechnopat Sosyal'deki cezaların pek ağır olduğunu düşünmüyorum.
Merhabalar,Technopat Sosyal'deki cezaların pek ağır olduğunu düşünmüyorum.
Moderatörlükte gözüm yok zaten.Birisi şuna ban atsın. Sistemimize karşı çıkanın cezası nedir bilsin
Orada Sistemli şekilde çalışıyorlar moderatörler. Hangi mod az ban atıyorsa direk kovuluyor. Ayrıca moderatör olmak öyle böyle kolay değil. Kendine ait tüm bilgilerini hatta gece hangi pantolonla yatıyorsun onu bile sorgulayabilirler.
Raporlara gec bakarsan, azcık işin olsa bilgisayardan uzaklaşırsan Sisteme karşı çıkarsan ban ve modluktan uzaklaştırma. Sonradan Hakkını ararken Sosyaldeki Ortalığın sessizliğin bozarsan kabadayılar bile evin kapısının önünü kesebilir emin olabilirsin.
Burada son günlerde daha aktifim. Technopat'ı pek sevmiyorum, ama kurallar o kadar da ağır değil bence. Konuya oldukça objektif bir şekilde bakmaya çalışıyorum.Merhabalar,
orada olduğunuzdan olabilir mi acaba?![]()
Durup dururken, eski postlara bakarken gecenin ortasında gülme krizine girecektim, yapılır m bu?Byloe mi hcoamBazen burası da öyle olsa keşke diyorum. Yamuk yumuk yazıyorsunuz.
Gayet de yapılır araştırmaya gore baş ve son harfleri aynı kalan ama geri kalan harfleri değişik olan her kelime okunabiliyormuş.Durup dururken, eski postlara bakarken gecenin ortasında gülme krizine girecektim, yapılır m bu?![]()
Yok yani arkadaşa çok esprili bir cevap nisşimrevGayet de yapılır araştırmaya gore baş ve son harfleri aynı kalan ama geri kalan harfleri değişik olan her kelime okunabiliyormuş.Durup dururken, eski postlara bakarken gecenin ortasında gülme krizine girecektim, yapılır m bu?![]()
Baş ve son harfler dedik yerinde kalacak dedik tersten yaz demedikYok yani arkadaşa çok esprili bir cevap nisşimrev![]()
Bu durumdan dolayı özür dilerim gerçekten. SDN'ye uzun süredirde girmemiştim. Şuan girdim. Amacım Technopat'ı kötülemek değil, benim genel toplumla kıyasla daha çok ciddi psikolojik sorunları olan ve insanlar tarafından desteğe muhtaç biri olduğumu bilmeni isterim. Yaptığım hatalar olabilir ama bunu normal bir insan yapmıyor, sorunlu bir genç yapıyor. Yani ben.Ahahahahah valla çok güldüm. Bizim forumun Erdemi
Açtığın konuları bilseler hak verirler Technopata.
En son peşindr Türkiyenin en azılı hackerları vardı. Seni tehdit ediyorlardı. Atlatabildin mi onları?
Arkadaşın profilinde şöyle yazıyordu Technopatta; profil fotoğrafım da gülüyor olmam psikolojik rahatsızlığım olmadığuna manasına gelmez. Gibisinden bir şey yazıyordu
Ama müzik çalışmalarına arada bakarım.
Geçmiş olsun, bu sorunun için neler yaptın?Bu durumdan dolayı özür dilerim gerçekten. SDN'ye uzun süredirde girmemiştim. Şuan girdim. Amacım Technopat'ı kötülemek değil, benim genel toplumla kıyasla daha çok ciddi psikolojik sorunları olan ve insanlar tarafından desteğe muhtaç biri olduğumu bilmeni isterim. Yaptığım hatalar olabilir ama bunu normal bir insan yapmıyor, sorunlu bir genç yapıyor. Yani ben.
Gitme fırsatım yok, parasal meseleler. Paralı psikyatri gerek. Psikolog yetmez bana.Geçmiş olsun, bu sorunun için neler yaptın?
Bir psikoloğa gittin mi?
Yazım hatalarının dışında bir hata yapmışsın belli. Birine iğneleyeci aşağılayıcı laf ettiysen ondandır. Ayrıca kurallara uymayıp şu kadar ceza yediğinizde bu sizin suçunu oluyor.Harbiden he bi hesap açtım daha 15 dk olmadan 1 günlük ban yedim daha da girmedim
Erdem alfa erkek olabildin mi? En son onunla alakalı bir konu açmıştın.Gitme fırsatım yok, parasal meseleler. Paralı psikyatri gerek. Psikolog yetmez bana.
mesela bazı artistler k yerine q kullanıyorlar mesela "türqçe harf qullanmaq neden bu qadar qolay değil" bu örnek bir metinYapmıyorlar. Birincil olarak insanlara yardım etmeliler, doğrusu budur. Eğer gerçekten yardıma ihtimacı olan insana Türkçe öğretmenliği taslıyorlarsa, veya "Yazım yanlışı olan mesajı alıntılamak" gibi havadan sudan sebeplerle banlıyorlarsa bu en önce etik değildir. Artı Doğru Türkçe nedir konusu gerçekten önemli, mesela kullanını zamanında dövdüğümüz "Q" sesi aslında pek çok konuda gerekli. Mesela "Kütahya" derken K sesinin resmi seslendirmesi olan "Ke"yi kullanmayız, "Q" sesini kullanırız. Doğru Türkçe kendi içerisinde tartışmalı bir konu iken "Heyt! Hepiniz Türkçe konuşmayı öğreneceksiniz." diye girerseniz kusura bakmayın ayıp ediyorsunuz. Üstelik her insanın kapasitesini bir tutmak da gereksiz, kişi ilgisi ve ihtiyacına göre Türkçe imla kurallarını hiç takmamış olabilir. "Yardım istiyorsan adam akıllı yazmayı öğreneceksin!" demek, para vermeye niyet ettiğin dilenci istediğin gibi parayı senden almıyor diye vermemezlik etmekten daha saçma değil. Anlaşılır olduğu sürece bu tarz yaptırımlar anlamlı değil.
samsung'ta türkçe klavye yapılıyor ama bizim türk milletinin üşengeçliği bunu da kaldırmıyor.Klavyeler ingilizce,cihazlar mobil,cogu insanin zamanlar kisitli is guc vs.yapacak cok bisey kalmadi herkes bazen ucu ucuna biseyler yetistiriyor.ha yani bazen gercekten cimlenin anlamini cozmek icin ozel efor sarf etmek gerekiyor ama istedigin kurali koy burda hallolucak mesele degil egitim sisteminle alakali.
Moderatör görünYa arkadaşlar bu tip konuları hortlatmanın ne gereği var?
Ekşi sözlük mü burası? Bırakın kim ne ceza verirse versin.![]()
Bana kalırsa en masum yer ShiftDelete'ten başka bir yer olacağını zannetmiyorum.Ben ban yediğimde buraya 5 kere uye oldum 3u basarili diger ikisindede e maile dogrulama mesaji gelmedi yoksa onlarda olurdu simdi hepsi kapalı tabi