Technopat Forum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan abidn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Aynen buradaki eleştirilerin tam bir özeti olmuş, elemana helal olsun. :)

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Technopat'ı sadece youtubede ziyaret ediyorum.Bilmiyorlar , bilmediklerine saldırıyorlar resmen "Format at birşeyi kalmaz" gibi.Ayrıca Windows gibi paragöz ve kurnaz firmaları destekliyorlar nedense.Şimdi o forumda gidip , Dennis Ritchie mi Bill Gates mi ? desen Bill Gates demeyenlere saldıracaklardır.

deaw

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Şu ana kadar en nefret ettiğim forum ya :D böyle kurallar olmaz neymiş efendim virgül koyduktan sonra boşluk bırakıp yazacakmışım. Ben genelde mobilden giriyorum klavyede "ı" "ğ" gibi harfleri yapmaya üşendim diye 2 ay ceza yedim. Orada 2 konu açtım ikisinde sadece 1'er mesajım var. Konu kilitlenir mi arkadaş daha konu çözülmeden kilit çözülsede kilit konulmaz başka sorunu yaşayan ve düzeltemeyen insanlar gelir yazar. Ya bi girip kurallarına bakayım dedim ne saçma şeyler var neymiş konu bittikten sonra "teşekkür" yazılmayacakmış teşekkür butonuna tıklayacakmışız. SDN'de yeni konu açtım konu başlığını yanlış yazmıştım yanlış yere açmıştım hemen düzeltildi ve ceza almadım. Daha SDN dışında forum kullanmam.

Mert Eren

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Olm o formun butun moderatörleri "banat" marka diş fırcası kullanıyor.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Gençler konu technopat olunca benimde bu konuya bi el atmam gerekir diye düşündüm.
Oradan biri "İntel g3258 çok mu abartıldı" diye bir konu açmış.Eyüp diye arkadaşım işte yazmış 10'dan fazla aslında beğeni gelmiş yorumunda fakat recep baltaş bu yorumun beğenilerini silip forumdan cevap yazma hakkını kapamış. Sonra bende yazdım benide forumda cevap hakkımı kapadılar. Bildiğin kuzey kore gibi sadece moderatörlerin istedikleri şeyler oluyor. Sağolsunlar Recep baltaş ve Ali güngör'e toz kondurmuyorlar. Eyüp'de demiş sizi editör olarak almazlar boşuna uğraşmayın.
Bence haklı. Bu kadar saçma bir forum görmedim. Geçen Galaxy A5 inceliyorlar Teknoseyir 'de sesin hemen kapandığını hoparlörün söylüyorlar Technopat çok iyi falan diyor kendim denedim gerçekten ses kapanıyor bunlar demiş kapansa bile iyi ses veriyor. İncelemelerini çok seviyorum fakat bir firma ile iletişimlerini daha iyi yapmaları için bu kadarbi malı abartmaya gerek yok.

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
örneğin bir iatkos kurulumu yapmak için önce yabancı bir tanıtım sitesinin o kurulumu yapmasını bekleyen sonrasında ordan aldığı taktiklerle videolar yayınlayıp 'bunu biz yaptık' temalı girdilerde bulunan forum sitesi. sitede recep baltaş adında bir eleman var ki beni benden alıyor resmen. bişeyler bildiği kesin ama bişeylerden anladığı konusunda şüpheliyim. biz donanımcılar zaten formatcı tayfayı hiç sevmeyiz. herkes bu konuya aşikardır.

örneğin : normal bir yazılımcı arkadas (a.k.a formatcı) format atacağı bilgisayarın ekran kartı modelini, ekran kartı chipsetinin özelliklerini vs bilir. fakat biz donanımcılar yani ben ( kusura bakmayın bu konuda egomdan zerre ödün veremem) o ekran kartının üzerindeki chipsetin besleme vs rgb katına giden voltaj değerlerini, o voltaj değerlerinin herhangi bir yüksek amper çekme durumunda onu hangi mosfetle destekliğini, desteklediği mosfetin gate voltajında herhangi bir dalgalanma olmasın diye onu hangi transistörle desteklediğini biliriz. biz donanımcılar bunları bilir tercihlerimizi ve uygulamalarımızı bu bilgiler üzerinden yürütürüz. o tip insanlar bilgisayar kasalarını toplar kullanma klavuzundan modeline göre driverlarını kurar size teslim eder. yine söylüyorum. formatcı diye tabir edilen insanları zerre sevmiyorum. recep bey buna en büyük örnek.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ya şimdi tabi ki pek tanımıyoruz bunları özünde iyi insanlarda olabilir bunlar fakat apotampkin dediğine kesinlikle katılıyorum, iAtkos konuları kendileriymiş gibi bahsediyorlar. Ben Recep abiyi Technopat Sosyal'i görene kadar severdim videolarını takip ederdim fakat sanki kendilerine göre bi banlama ordusu kurmuşlar. Ha şunu da diyim hala Youtube'da Technopat'ı takip ederim. Şimdi gördüm GTX 750 Ti ile Pentium G3258 GTA 5 testini ama birşey farkettim 32 gb ram takmışlar :(. Technopat'ın Forum keyif vermiyor, buralarda memnunum.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Konu başlığına nokta koymaya ban veren adamlar "de" "da" yı ne zaman ayıracağını bilmiyorlar bi de üstüne biz o kadarını dert etmiyoruz diyorlar, işlerine geldiği gibi yemin ederim. Cümlesinin sonuna da nokta koymamış.

COTXETX.png

BDVZUCN.png

3zmDrZ9.png

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Arkadaş uğraşılan konuya bakar mısınız? Yaş ortalaması 12-13 kesinlikle.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Konu başlığına nokta koymaya ban veren adamlar "de" "da" yı ne zaman ayıracağını bilmiyorlar bi de üstüne biz o kadarını dert etmiyoruz diyorlar, işlerine geldiği gibi yemin ederim. Cümlesinin sonuna da nokta koymamış.

COTXETX.png

BDVZUCN.png

3zmDrZ9.png
Aklıma askerlik zamanı geldi. Panoya biryazı asılacak. Kısa dönem Türkçe/Edebiyat öğretmenlerine soruyorum. Düşünüyor, kafa yoruyor, yorumluyorlar ve "Böyle olacak" diyorlar. Öyle yazıyorum. Tugay Komutanı geçerken göz ucuyla bakıyor. "Yanlış yazılmış bu, çabuk düzeltin." diyor. Oysa bu zamana kadar öğretmenlerin dediği gibi yapılmış. TDK'da arıyorum gerçekten Tugay Komutanı'nın dediği gibi. :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
İnsan rahat olamaz ki o tip bir forumda nasıl katlanıyorsunuz çok merak ediyorum. Zaten sanal ortama günlük stresten uzaklaşmak için giriyoruz. Yok neymiş "Cümle sonuna nokta koymadın al sana ban" mantığı ile de forum yönetilmez ki.

Emre Krcgl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ban mevzularını okudum adamlar harbi Kuzey Kore gibi :D. Ben SDN Akademi'de yabancı sitelerden okuduğum haberleri kendi yorumlarimla yaziyorum iyi ya da kötü . Burada hiçbir yetkili bana yanlis yazmissin yazını kaldiriyoruz demedi ben bunu seviyorum. Teknoloji ile ilgili haberleri okumayi , yazmayi seviyorum bu imkanlar için tüm SDN ekibine ve ilgili moderatörlere teşekkür ederim.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260

COTXETX.png

BDVZUCN.png

3zmDrZ9.png
Ahahaha kahkaha attım :D :D

Alper Atlıhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mevcut sistemim kaç tl eder diye bir konu açtım yeni üye oldum yeni konu açtım fakat konu açtığım yer yanlışmış diye engel yedim. Ya arkadaş yeniyim bilemedim konuyu taşısan ne olacak sırf pc donanımından anlayan adam var diye gittim üye oldum konu açtım normalde 2010 yılından beri maxicep üyesiyim ama pc konusunda biraz zayıf bir site adından anlaşılıyor o yüzden pc hakkında forum araştırdım ama technopat maceram sandığımdan kısa sürdü artık pc hakkında konularımı buraya açacağım.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Gün gelir, kendileri calip kendileri oynarlar.

Bu isler müsteri ile dükkan sahibi iliskisine benzer. Müsteri olmadan bir dükkanin ayakta kalabilmesi mümkün mü? Bu da öyle iste.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Kırk yılda bi girip okuyorum da şuraları, kıymetimizi bilin diyorum :P :mrgreen:

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
hep yerdik şimdi övme vakti
technopattan izlediklerimle öğrendiklerimle ilk sistem toplamamı başarılı bir şekilde tamamladım, bileşenlerin uyumu olsun kasa içi kablolama falan olsun eksiksiz yaptığıma inanıyorum
evet sitenin bana kattığı çok şey var ama forum konusunda hala aynı düşünüyorum, adamın birine "sana birşey derdim de kurallar katı benden uzak dur" dedim diye hesabım direk olarak silinmiş, 1 gün 1 hafta ceza neyse de hesap silmek nedir yahu, gittim aynı isimle yine üye oldum hop sen niye tekrar geldin de demediler öyle de ilginçler :D

derlemeler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Technopat = Moderatörlerinin Türk Dil Kurumunda Çalıştığını sanıyorum büyük ihtimal :)
Çok saçma 14 15 yaşında birşey bilmeyen bilgisiz alakasız bilgisayarın b sinden anlamayan insanların coğunluk oldugu yer bence... İnternet ortamı özgür bir yerdir başkasının hakkına zarar vermiyorsam illegal birşey yapmıyorsam afadersin ama imla kurallarına uymak zorunda degilim cok ta tın...

Üye sayıları az olunca Kimseye ceza yok üye sayısı cogalınca full ceza verme sırf ego tatmini başka şey degil yani birde moderatörler ne kadar ceza verirse sanki o kadar fazla puan alıyorlar :D tam komedi

1987

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Bu sitede doğru olmayan bilgi paylaşım sınırsız

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
adam bana resim kesmeyi öğrenin diye ceza veriyor lan, senden mi öğreneceğim resim kesmeyi dangalak, aşağıdaki satın al butonlarını gözden kaçırmışım diye ceza alıyorum, lanet gelsin hepinize daha kimseye yardım etmiyorum iğrenç herifler

şundan ceza yenir mi?
sistem-jpg.125555

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...