- Reaksiyon puanı
- 260
Hahahaha ya kahkaha attımOlm o formun butun moderatörleri "banat" marka diş fırcası kullanıyor.
Olm o formun butun moderatörleri "banat" marka diş fırcası kullanıyor.
Aklıma askerlik zamanı geldi. Panoya biryazı asılacak. Kısa dönem Türkçe/Edebiyat öğretmenlerine soruyorum. Düşünüyor, kafa yoruyor, yorumluyorlar ve "Böyle olacak" diyorlar. Öyle yazıyorum. Tugay Komutanı geçerken göz ucuyla bakıyor. "Yanlış yazılmış bu, çabuk düzeltin." diyor. Oysa bu zamana kadar öğretmenlerin dediği gibi yapılmış. TDK'da arıyorum gerçekten Tugay Komutanı'nın dediği gibi.Konu başlığına nokta koymaya ban veren adamlar "de" "da" yı ne zaman ayıracağını bilmiyorlar bi de üstüne biz o kadarını dert etmiyoruz diyorlar, işlerine geldiği gibi yemin ederim. Cümlesinin sonuna da nokta koymamış.
![]()
![]()
![]()
Ahahaha kahkaha attımKonu başlığına nokta koymaya ban veren adamlar "de" "da" yı ne zaman ayıracağını bilmiyorlar bi de üstüne biz o kadarını dert etmiyoruz diyorlar, işlerine geldiği gibi yemin ederim. Cümlesinin sonuna da nokta koymamış.
![]()
![]()
![]()
Ahahaha kahkaha attım![]()
![]()
Biz dert etmiyoruz o kadarını.Ayrıca şuan nedir ya? Şu an niye bitişik yazılır ki?![]()
Ayrıca şuan nedir ya? Şu an niye bitişik yazılır ki?![]()