Seni yine uyarmışlar beni uyarmadılar ve daha bugün oldu...Benimde başımdan geçti laptop almadan önce bi başlık açtım hangisini alayım diye neyse aldım üstünden uzun bi süre geçti aldığım laptopu merak edenler alacak olanlar falan benim konuya gelip bana soruyor bende yardımcı oluyordum. Koca forumda da tek takip ettiğim konu benim konum maile bildirim geliyo bende sorulanlara cevap veriyodum işte ilk başka mod mesaj attı çok fazla yazım hatan var bu seferlik affediyorum yardımcı oluyosun diye. Eyvallah dedim daha dikkatli olucam. Sonra benim konuda biri laptopla ilgili bişey sordu güzelce açıkladım sorduklarını ardından bi baktım 1 hafta ban yemişim. İmla kuralları yüzünden. Neymiş tek tek paragraf paragraf ayırcakmışım noktalama büyük küçük harf falan biliyosunuz işte. Şimdi ben bu foruma girip bana sorulanları neden yanıtlayayım zaten kendi konumdan başka kolay kolay başka konulara salça olmuyorum. Adamlar laptobu merak ediyo sorular soruyo bende neyse o cevaplıyorum ama bi tdk memuru değilim diye ban yiyorum. Orda insanlara yardımcı olmak isterken ban yiyip tüm hevesimi kaybediyorum. Şimdide ordan gelen tüm mailleri de engelledim iyilik yapayım dedim ondanda soğuttular. Fazla TDK cılık oynamak hoş değil samimi de değil.
Evet her zaman SDNSdn forumunda 2. Günüm technopat tan daha iyi olduğunu ilk yorumları okurken anlıyorsun samimiyet burada daha fazla![]()