Technopat Forum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan abidn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

polat1986

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teknopat iyidir yav forumunu bilmiyom ama incelemeleri guzel oluyor recep baltas zaten herseyin kurt u olmus herseyden anliyor bilgili birisi

KetosDog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tamamen abartı teknik bilgileri kat ve kat iyi olabilir ona bişe diyemeyik ama şu var madem türkçeye önem veriyorlar konuşurken de aynısını yapcaklar arkadaş konuşurken çok hata yapıyorlar o nolcak kim ceza vercek onlara ;)

orhnozycl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Gercekten en begendigim siteydi ama az onceye kadar. 2000 Tl ye oyun bilgisayari konusu acmistim. ve orada bi tane yonetici var herkeze ceza yagdiriyo. bana da hayali sistemden dolayi ceza vermis. tarihi duyunca dusup bayilmayin : 05.01.2018 tarihine kadar ceza verdi. sen ne acaip bi insansin kardesim bi de yetmemis konu basliginida degistirmis : 2000 TL Manevi Huzuru Tatmin Etme İçin Bilgisayar Tavsiyesi yapmis. Siz siz olun o siteye girmeyin. O adi yonetici oldukca o siteye girilmez.. !!!!!

FirstBlood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
düne kadar bende orada üyeydim ama sağolsun kuralcı moderatörler üyeliğimi sildi sebebini söylemeden. noktalama işaretleri felan yapıyordum neden sildiler anlamadım. ilk konumda bile ceza aldığımı hatırlıyorum. 08/01/2015'den 23/01/2015'e kadar ceza vermişlerdi bundan önce.

FirstBlood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anlamadım bende geldim sdn'ye üye oldum bugün artık bu forumda üyeyim.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
site gerçekten çok güzel, içerik zengin
ama noktalama işaretinden adam mı banlanır, daha forumlarına üye olmadım zaten

FirstBlood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sitenin içeriklerine lafım yok. güzel incelemeler yapıyorlar detaylı videoları var ama moderatörler küçük hataları düzeltip birde ceza yazıyolar. ama son cezamı nerden verdi anlamadım bir konu vardı windows derecelendirmesiyle alakalıydı bende kişiye o değerlendirmeleri dikkate alma önemli değil dedim ondan sonrası üyeliğim uçmuş.

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
incelemelerini hic sevmiyorum lp nin üstüne tanımam

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben editörlerinin konuşmasını bile sevmiyorum forumlarina hic girmem ✋

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Bence girip foruma hep beraber. Boktan bir forum oldugunu söyleyip cıkalım

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Forum güzel ama bıktırdı artık adam gapss nedir diye sormuş benim bildiğim gapss google uygulamalarıdır örneklr nerde lazım olur nedir diye anlattım yanlış bilgilendirmeden 1 ay ceza aldım madem yanlış bilgilendirdim doğrusunu yazanda olmadı nedense

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Olabilir her forumda var yanlış bir bilgi veren insan [MENTION=440970]ALBATROS84[/MENTION]

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Forum adı değişmeli sanırım TecknoBAN olabilir

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Cezayı aldıktan sonra gapps ı yanlış biliyorum galiba araştırıyım dedim yine google uygulamaları çıktı ordaki mesajımın yanlış olduğunu sanmıyorum olsa bile 1 ay ceza alacak kadar büyük bir olay değil bu [MENTION=438312]mayycryy[/MENTION]

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Anladım. Karşı tarafta sorun var ozaman takılmayın bu tarz forumlarda. Dalgasına ban atıp eğlendiğini sanıyorlar sanırım

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Technopat capsleri var artık koca forumda tek takip ettiğim konu o sizede tavsiye ederim :D

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Neyse o forumda takılmadan ne halt olduğunu anladık.

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende bugün 1 günlük ban yedim sebebi konu başlığının alakasız olmasıymış konu başlığı şu; bilgisayar önerisi.. Konu içeriği ise üç farklı bilgisayar var hangisini almalıyım oldu... Nesi yanlışsa anlamadım.

bidadi43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde başımdan geçti laptop almadan önce bi başlık açtım hangisini alayım diye neyse aldım üstünden uzun bi süre geçti aldığım laptopu merak edenler alacak olanlar falan benim konuya gelip bana soruyor bende yardımcı oluyordum. Koca forumda da tek takip ettiğim konu benim konum maile bildirim geliyo bende sorulanlara cevap veriyodum işte ilk başka mod mesaj attı çok fazla yazım hatan var bu seferlik affediyorum yardımcı oluyosun diye. Eyvallah dedim daha dikkatli olucam. Sonra benim konuda biri laptopla ilgili bişey sordu güzelce açıkladım sorduklarını ardından bi baktım 1 hafta ban yemişim. İmla kuralları yüzünden. Neymiş tek tek paragraf paragraf ayırcakmışım noktalama büyük küçük harf falan biliyosunuz işte. Şimdi ben bu foruma girip bana sorulanları neden yanıtlayayım zaten kendi konumdan başka kolay kolay başka konulara salça olmuyorum. Adamlar laptobu merak ediyo sorular soruyo bende neyse o cevaplıyorum ama bi tdk memuru değilim diye ban yiyorum. Orda insanlara yardımcı olmak isterken ban yiyip tüm hevesimi kaybediyorum. Şimdide ordan gelen tüm mailleri de engelledim iyilik yapayım dedim ondanda soğuttular. Fazla TDK cılık oynamak hoş değil samimi de değil.

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benimde başımdan geçti laptop almadan önce bi başlık açtım hangisini alayım diye neyse aldım üstünden uzun bi süre geçti aldığım laptopu merak edenler alacak olanlar falan benim konuya gelip bana soruyor bende yardımcı oluyordum. Koca forumda da tek takip ettiğim konu benim konum maile bildirim geliyo bende sorulanlara cevap veriyodum işte ilk başka mod mesaj attı çok fazla yazım hatan var bu seferlik affediyorum yardımcı oluyosun diye. Eyvallah dedim daha dikkatli olucam. Sonra benim konuda biri laptopla ilgili bişey sordu güzelce açıkladım sorduklarını ardından bi baktım 1 hafta ban yemişim. İmla kuralları yüzünden. Neymiş tek tek paragraf paragraf ayırcakmışım noktalama büyük küçük harf falan biliyosunuz işte. Şimdi ben bu foruma girip bana sorulanları neden yanıtlayayım zaten kendi konumdan başka kolay kolay başka konulara salça olmuyorum. Adamlar laptobu merak ediyo sorular soruyo bende neyse o cevaplıyorum ama bi tdk memuru değilim diye ban yiyorum. Orda insanlara yardımcı olmak isterken ban yiyip tüm hevesimi kaybediyorum. Şimdide ordan gelen tüm mailleri de engelledim iyilik yapayım dedim ondanda soğuttular. Fazla TDK cılık oynamak hoş değil samimi de değil.
Seni yine uyarmışlar beni uyarmadılar ve daha bugün oldu...

bidadi43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Doğrudur bu şekilde insanları soğutmaları ne derecede faydalı bilemiyorum.

reiis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
güzel faydalı içerikler var ama sakın üye olmayın misafir olarak takılın adamlar turkçeyle kafayı bozmuşlar

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
site adının Türkçe olmaması nedeniyle (technopat) admin banlanmış diyorlar. ayrıca technopat ismini türkçeleştirmek için TDK ya başvuru da yapacaklarmış. cezalara baktımda arkadaş Türkçe dil kurallarına uymayan cümleyi alıntı yapsanız bile ceza veriyorlar ama forum bölümlerinde Türkçe olmayan çok kelime var orneğin;

mesaj (ileti)
Overclok (hız aşırtma)
Reverse Engineering (Tersine Mühendislik)

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
SDN CANDİR. GERİSİ HEYECANDIR. Slogan tamam :D technopat biraz saçma geliyor bana. Sanki resmi kuruluşa bir dilekçe yazıyoruz. Ondan dolayi sdn ilk tercihim oldu.

PunchAss

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bende arkadaşımın tavsiyesiyle başlamıştım forumlarda gezinmeye. Ilk technopatte başladım. En küçük şeyi bahane edip banlıyolar direk. Sinirlendim çıktım. SDN ailesiyle taniştim. Şuanda forumda dolaşırken gayet zevk alıyorum. :-)

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Sdn forumunda 2. Günüm technopat tan daha iyi olduğunu ilk yorumları okurken anlıyorsun samimiyet burada daha fazla :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...