Teamwiever Sorunu

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
''Bağlantı kurmak istediğiniz kişi deneme lisansının süresi dolmuş olan Ticari Teamwiever kullanıcısıdır.Sahip olduğunuz üceretli lisansla bağlantı kurmanız imkansızdır.'' Diyor.

Programı tamamen temızledım yenıden kurdum.Hemde Kac defa yaptım.ama Hıc baglantı sağlayamıyorum.Ne yapmam lazım Lutfen Yardım.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Ücretsiz sürümünü indirip kurdunuz mu.

Birde revo uninstaller programı ile kaldırın.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
''Bağlantı kurmak istediğiniz kişi deneme lisansının süresi dolmuş olan Ticari Teamwiever kullanıcısıdır.Sahip olduğunuz üceretli lisansla bağlantı kurmanız imkansızdır.'' Diyor.

Programı tamamen temızledım yenıden kurdum.Hemde Kac defa yaptım.ama Hıc baglantı sağlayamıyorum.Ne yapmam lazım Lutfen Yardım.

Neden bu programla uğraşıyorsunuzki alpemix kullanın

http://alpemix.com/site/default.asp

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Alıskanlık Dıyelım :D Ama bu nu bılmıyordum acıkcası Indıreyım KUrayım Hemen. Tşkler. ama Team Sorununa Yardım Etcek Bırıde Olsa Sevınırım. Canımı Sıkıyor :d

utkesmer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mesajdan anladığım kadarıyla sen ve/veya bağlanmaya çalıştığın kişi TeamViewer'ı yükleme aşamasında "ticari amaçla kullanmayacağınızı" belirtmeniz gereken kısımda yanlış bir seçeneği seçmişsiniz, "Deneme süresi dolmuş." falan diyor çünkü. Programı silin, sonra tekrar yükleyin. Yüklerken geçtiğiniz aşamaların birinde "TeamViewer'ı ticari amaçla kullanmayacağım." tarzında bir seçenek gibi bir şey olması lazım, onu işaretlemeyi unutmayın.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Alıskanlık Dıyelım :D Ama bu nu bılmıyordum acıkcası Indıreyım KUrayım Hemen. Tşkler. ama Team Sorununa Yardım Etcek Bırıde Olsa Sevınırım. Canımı Sıkıyor :d

Bu program kurulumsuz tıkla çalıştır.

Teamwiever gelince o sorunu formatsız giderene ben denk gelmedim Teamwiever kullanırken bu sorunla karşılaşmamak için kurulum dosyasına çift tıklayınca iki seçenek geliyordu setup ve run burada run yani çalıştır seçmek gerekiyor her seferinde yoksa deneme süresi bitince bu sorunla karşılaşırsınız.

utkesmer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam da yükleme sırasında ticari amaçla kullanmayacağını belirttiğinde deneme süresi diye bir şey olmuyor ki.

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Şimdı ılk olarak utkesmer senın dedıgını 10 defa yaptım ama bırsery olmadı aynı uyarıyı verıyor.Sorun bende degıl arkadasımda onun pc sıne baglanamıyorum.Bu uyarıyı verıyor.Sılıp yenıden yukleme ısını dedıgım gıbı 10 defa yaptım.Ip numarasını kaydetmıs sanırım bız kurdukça hatırlıyor.Formatsız olmayacak sanırım.REDFOX teamwiever kurulumu yapınca arkadasın dedıgı gıbı kışısel kullanımı sectıgımız zaman bu sekılde bır uyarı vermıyor.Kı ben 1 senedır kullanıyorumm hıc bu sekılde uyarı almadım.Sanırım Arkadas kurulum yaparken ticarı kullanımı secmıs ve deneme suresı dolunca bu uyarıyı verıyor.Format şart sanırım.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
TeamViewer yazılımını kaldır. Daha sonra

1. Başlat > Çalıştıra %appdata% yazan. Açılan ekranda TeamViewer klasörünü sil

2. Başlat > Çalıştıra regedit yaz açılan ekranda Hkey_Current_User>Software/Teamviewer klasörüne gel ve sil daha sonra HKEY_LOCAL_MACHINE>Software/Teamviewer klasörüne gel ve sil.

3. Buradaki yazılımı indirerek mac adresini değiştir.

4. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatarak TeamViewer free kur.