iphone kullanıyorsan iosa alıştıysan androide geçme karışık bulursun o yüzden fiyat sekmentine uygun iphone lara bak sony dende 2. el z3 alabilirsin yada z3 compact al lg den g3 alabilirsin 32 gb lık bana sorarsan ya z3 compact yada z3 al....3 senedir ıphone 4 kullanıcısıyım telefnumu değiştirmeyi düşünüyorum telefon tavsiye eder misiniz kafamda lg ve sony markaları bulunuyor
eski bir iphone'un yerini ancak yeni bir iphone tutabilir![]()
Eksisi markaya göre güncelleme ram kullanımı ve bir takım uyuşmazlıklar diyebiliriz. Ama android cephesinde telefona her şeyi yapmak mümkün root yap rom yükle. Zaten root ve romla birlikte telefondan aldığın verim çok artıyor.Bu geçişin artıları eksileri nelerdir acaba öğrenebilir miyim ?
şuan bütçem 1000-1500 arası sony z3 iyi gibi geldi bana internetten araştırdığım kadarıyla lg 3 de fena değil kullanım şeklim de bana daha çok şarjı çok gitmesi ve uzun soluklu olmasını istiyorum
G3 te kronik sorunlar mevcut , aşırı ısınma , kasa çatlaması ve ekran donması vs.
Her cihaz sorunlu değil. Bir sürü G3 kullandım birinde bile tık yoktu. Ona bakarsanız Ekran dalgalanma sorunu yaratan bir sürü Z3 var. Kasa açıklığı, lens kayması olan Z3 var. Ekranı beyaz yerine pembeye çalık mesela. Ayrıca Superior auto modunda videolarda gökyüzü pembe çıkıyor güneşli havalarda.G3 te kronik sorunlar mevcut , aşırı ısınma , kasa çatlaması ve ekran donması vs.
Her cihaz sorunlu değil. Bir sürü G3 kullandım birinde bile tık yoktu. Ona bakarsanız Ekran dalgalanma sorunu yaratan bir sürü Z3 var. Kasa açıklığı, lens kayması olan Z3 var. Ekranı beyaz yerine pembeye çalık mesela. Ayrıca Superior auto modunda videolarda gökyüzü pembe çıkıyor güneşli havalarda.
Her cihaz sorunlu değil. Bir sürü G3 kullandım birinde bile tık yoktu. Ona bakarsanız Ekran dalgalanma sorunu yaratan bir sürü Z3 var. Kasa açıklığı, lens kayması olan Z3 var. Ekranı beyaz yerine pembeye çalık mesela. Ayrıca Superior auto modunda videolarda gökyüzü pembe çıkıyor güneşli havalarda.
Doğru söylemiş. On numara şarjı var. Birkaç ss atayım dün aldım ss.Bir Arkadaşım Z2 Kullanıyor ve Şarjından Çok Memnun Olduğunu Söylemişti.
Hocam o eski seriden diye biliyorum. Ama emin olun Z3 bile kötü kamerada G3 e göre. G3 batarya hariç her yönüyle daha iyi bence.Bende g3 var, kasa çatlağı bir zaman sonra oluyor özellikle de telefon ısındıktan sonra. Bir ara çok rom attım arka arkaya telefon da baya ısındı ve ertesi gün fark ettim ki çatlamış. Ama telefon diğer yönlerden pek eksik değil diyebilirim.
Bu arada samsungu felan bilmem ama sony z serisinde de kasada açıklık oluşabiliyor ve su geçirmez özelliğini de yok ediyor.
G3 önerirmiyim peki? Bu saatten sonra önermem. Telefonu sevmediğimden değil, üstüne bir çok yeni ve güzel cihazlar geldi. Eğer alınacaksa onlar tercih edilmeli...