kurdum geçekten dediğin gibi çok hızlı teşekkürlerTurbo vpn var. Çok hızlı ve çok çabuk bağlanıyor.
Vpn uygulamalarını birçoğumuz kullanıyoruz ve hotspot u kullanıyorum fakat bana biraz yavaş geldi tavsiye edeceğiniz bir başka vpn uygulaması varmı ?
yasaklı sitelere girmek vede bazı cafelerin internetlerinde youtube facebook a giriş yapılamıyorum sosyal ağlar kullanılamıyor vpn sayesinde kullanabiliyorsun yani aradığın evabı bulamadın herkes +18 içerik için kullanmıyorVPN kullanma amacınız nedir?
--- Gönderi Güncellendi ---
VPN kullanma amacınız nedir?
--- Gönderi Güncellendi ---
VPN kullanma amacınız nedir?
Hımm. Bu arada şunu unutmayın VPN kullanarak %100 gizli bir şekilde gezinmiş olmuyorsunuz. En kral VPN'yi kullan istersen ama gerçek İP adresin yine de bulunabilir.yasaklı sitelere girmek vede bazı cafelerin internetlerinde youtube facebook a giriş yapılamıyorum sosyal ağlar kullanılamıyor vpn sayesinde kullanabiliyorsun yani aradığın evabı bulamadın herkes +18 içerik için kullanmıyor![]()
Amaç gizli gezinmek ve Ip gizlemek değil kiHımm. Bu arada şunu unutmayın VPN kullanarak %100 gizli bir şekilde gezinmiş olmuyorsunuz. En kral VPN'yi kullan istersen ama gerçek İP adresin yine de bulunabilir.![]()
![]()
Anladım. Zaten amacınızı bir önceki mesajınızda yazmıştınız. Ben sadece hatırlatma amaçlı bir şey söyledim.Amaç gizli gezinmek ve Ip gizlemek değil ki