panzr
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,483
Güney Amerika taraflarına gitmek isterdim.
BahamalarBen Norveç'i seçerdim. Çok rahatlatıcı manzarası var. Yenilenirdim orada ??
Oda bende kalsın.Ukrayna derken ???Şaka bir yana ilk üçünü bende seçerdim yanina da Japonya ve İsviçre yi kordum. Ama bir numaram İsviçre olurdu. Sebebi tamamen doğa. Sakin huzurlu gürültüden uzak yerleri istiyorum ben tatil için.
Amerika herhalde. İleride de orada çalışmak istiyorum ama onun dışında danimarka,isveç,norveç hepsi olur.Ben Norveç'i seçerdim. Çok rahatlatıcı manzarası var. Yenilenirdim orada ??
İtalya da en çok görmek istediğim şehir Venedik.Gondol sefası yapmak isterdim.????Ya ciddi mişehir sanat eseri resmen ?
Dolomites derim italyaysa...İtalya da en çok görmek istediğim şehir Venedik.Gondol sefası yapmak isterdim.????
Asla sıkılmazsınnn güven banaaaGame of thrones için sırf beinconnect üye olmuştum , sıkılacağım diye korkuyorum çok uzun geldi.. sanırım ilk başları sıkıcıymış sonra iyiye gidiyormuş izleyenler öyle diyor da ? ama şu akgezenleri çok merak ediyorum![]()
Yok...netflix de varmı Game Of Thrones?
Aynen ülkeleri, tatil yerlerini bilmem çünkü gidemeyeceğim, arabaların özelliklerini bilmem çünkü alamayacağım. Telefona kadar gider böyle.Hiç gitmediğim için ülkelerin tatil yerleri hakkında araştırma yapmadım ??