• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Tatile gitmek için hangi ülkeyi seçerdiniz?

Ne yalan söyliyim Tatile yabancı ülkeye gitmeyi düşünemem.
Kendi ülke sınırlarımız içinde Ormanlık arazide Kamp kurup tatilimi gerçekleştirmeye hayır diyemem.
Bana göre en güzel tatil olur böyle Ormanı gezip gezip kamp kurma filan.

Aa burayı nasıl unuttum benim de listemde burası. Özellikle lapland noel baba’nın köyü varmış nasıl bir yer acaba ?

Evet orayı bende çok araştırmıştım seviyorum o tarz şeyleri..

Ayrıca Elf'ler de iskandinavya ya özgü olduğu için iskandinav biraz daha ilgimi çekiyor , elf evleri falan çok hoş izlanda da :)

Daha sonra vikingler falan olsun , iskandinav ülkeleri bir cennetten bir masal gibi geliyor bana..

Ragnarok

Ayrıca Elf'ler de iskandinavya ya özgü olduğu için iskandinav biraz daha ilgimi çekiyor , elf evleri falan çok hoş izlanda da :)

Daha sonra vikingler falan olsun , iskandinav ülkeleri bir cennetten bir masal gibi geliyor bana..
Ragnarok' ı izledin mi :)

Cidden öyle hem doğa manzaraları hem de kültürleri çok ilgi çekici, tek kötü yanı otelleri çok pahalı onu da yanımızda kamp çadırı götürerek halledebiliriz sanırım ?

Ragnarok
Ragnarok' ı izledin mi :)

Ya ona 1-2 bölüm başlamıştım daha sonra vikinglere geçeyim dedim o da biraz sıktı en sonun da game of thrones izleyim dedim o da çok uzun geldi sonra gittim yine hobbit izledim :tearsofjoy: ama saydıklarım hepsine benzer iskandinav ülkelerin de geçiyor , sadece ragnarok ilk çağ tarzı değil sanırım , eski bir dönem de geçmiyor heralde dizi yada ben yanlış biliyorum

Türkiye. Daha iyisi varsa söyleyin.

Ya ona 1-2 bölüm başlamıştım daha sonra vikinglere geçeyim dedim o da biraz sıktı en sonun da game of thrones izleyim dedim o da çok uzun geldi sonra gittim yine hobbit izledim :tearsofjoy: ama saydıklarım hepsine benzer iskandinav ülkelerin de geçiyor , sadece ragnarok ilk çağ tarzı değil sanırım , eski bir dönem de geçmiyor heralde dizi yada ben yanlış biliyorum
Hahahaaha bende vikinglere başladım ama devamı gelmedi. Ragnarok günümüzde geçiyor. Game of thrones u kesin izleeeeee efsane :)

Hahahaaha bende vikinglere başladım ama devamı gelmedi. Ragnarok günümüzde geçiyor. Game of thrones u kesin izleeeeee efsane :)

Game of thrones için sırf beinconnect üye olmuştum , sıkılacağım diye korkuyorum çok uzun geldi.. sanırım ilk başları sıkıcıymış sonra iyiye gidiyormuş izleyenler öyle diyor da ? ama şu akgezenleri çok merak ediyorum :tearsofjoy:

Benim için tatil doğa huzur ve deniz demek.U yüzden ya Kıbrıs yada Maldivler. Denizleri çok güzel ve doğayla birlikte yaşıyorlar.

Finlandiya - İsviçre ve Norveç. Birde Ukrayna.
Ukrayna derken ???Şaka bir yana ilk üçünü bende seçerdim yanina da Japonya ve İsviçre yi kordum. Ama bir numaram İsviçre olurdu. Sebebi tamamen doğa. Sakin huzurlu gürültüden uzak yerleri istiyorum ben tatil için.

Madagaskar tabikiiiii. Hey gidip 100 dolara gece klübü kapatırdık. Gariban bizlerin king olacağı sayılı ülkelerden. Doğası denizi karidesi ahh ahhh

Kıbrısta 5 gün otele gitmiştik herşey dahil 3500 liraydı. Hey gidi, keşke tekrar gidebilsem.

elbette italya. italyada da en çok gitmek istediğim yer venedik.

Ülkeye bence gerek yok, ülkemizde keşfedilmesi gereken bir çok nokta mevcut. Bu sene tatilimi iptal ettirmek zorunda kaldım, ancak seneye güzel bir tatil yapmak dileği ile..

Brazilya. Oranın kızlarının bir fiziği var, aklınız durur. Yüzleri çirkin ama.